2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
التماس دعا عزیزم،  یه چیزی اگه مثلا روز انتقال بگن چون زیر ۳۵ هستید فقط یه دونه انتقال میدیم من ...

فکر نکنم ربطی به سن داشته باشه.جنین های منو تو بسته های سه تایی فریز کردن هر بار انتقال هم یه بستشو درمیارن و انتقال میدن. منم زیر ۳۵ سال هستم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله هر چی هست آخرش نتیجه عالی باشه  دیروز جای شما کلی حرص داشتم می خوردم، خیلی به ...

قربونت برم عزیزم که بفکرمی راستش هنوز وقت نکردم همه پست ها رو بخونم فقط دارم پاسخهای خودمو میخونم،، 

از پانکچرم راضی بودم ولی دیشب و امروز فعالیت داشتم و ببخشیدا همه شیاف میریزه بیرون،،، هیچ کدوم از دستورات غذایی عم که اون همه بهم تاکید کردن نتونستم رعایت کنم یعنی غذا نبود که رعایت کنم و هنوز هم مهمونم تا شب برم خونه،،  

مثلا گفتن۸ تا سفیده تخم مرغ که من اصلا نخوردم و دوغ بدون نمک و آب میوه خانگی روزی ۱۲ لیوان و سوپ مرغ،     من فقط نهار مرغ سرخ شده خوردم نه سوپی اینجا وجود داره نه آب‌میوه ای خیلی از این بابت ناراحتم با اینکه دیروز به خانواده شوهرم گفتیم من حالم بد شده و سرم زدم و باید سوپ بخورم اصلا به روی مبارک نیاوردن و فقط دارن از من کار میکشن،،،  حا حال حالا حرص نخوریا اینم شانس منه، کمردرد گرفتم کلی هم ظرف شستم امروز فقط سعی کردم سنگین بلند نکنم ولی درد خفیف دارم،،،  چکار کنم آب خالی بخورم؟؟؟؟؟؟

عزیزم خدا رو شکر.همون روز یکشنبه بهت میگن.منم شنبه پانکچر شدم گفتن دوشنبه برم اگه شرایط خوب بود انتق ...

عزیزم شما همون روز پانکچر متوجه شدید هايپر شدید یا روز انتقالتون؟  روز انتقال سونو شدید؟؟؟  

اون دستور عمل غذایی که شامل ۱۳ لیوان آب میوه و سوپ مرغ و...  بود رو رعایت کردید؟؟

وااای خداروشکر بخدا همش می گفتم انشالله بیای بگی انقد راحت بوده که اصن فکرشم نمی کردی که خداروشکر هم ...

ممنونم عزیزم از حمایت و انرژی مثبتتون آن شالله همگی به زودی بیایم اینجا بگیم مادر شدیم 

یه چیز حالب اون روز چند نفر عم برای انتقال اومده بودن و از ماها میپرسیدن برای چه کاری اومدیم وقتی متوجه شده بودن برای پانکچریم همش میگفتن خوش بحالتون راحته و بیهوشید منم بهشون میگفتم خوش بحال شما به هوشید، چون میگن انتقال مثل معاینه میمونه همش اونا میگفتن خوش بحالتون منم همش به اونا میگفتم خوش بحالتون این مرحله رو رد کردید

فکر نکنم ربطی به سن داشته باشه.جنین های منو تو بسته های سه تایی فریز کردن هر بار انتقال هم یه بستشو ...

اخه نمیدونم جایی شنیدم یا جایی خوندم که زیر ۳۵ با بالای ۳۵ تعداد جنین های منتقل شده فرق داره بخاطر همین نگرانم چون دوتا یا سه تا خوبه ولی یه دونه یکم نگران کننده ست هرچند همه چیز دست خداست

ممنونم عزیزم از تمام دلداری و راهنماییتون بابت پانکچر،،،  از پانکچرم خیلی راضی بودم ولی شبش تو ...

بابت شیاف  نگران نباش عزیزم ،   فقط شیاف رو که میذاری تا یک ساعت  یا  حداقل نیم ساعت از جات بلند نشو که ماده موثره جذب بشه بقیه ش که دفع میشه دارو نیست افزودنیه ،  دستور غذایی هم  اتفاقی نمیوفته ، من که رژیم خاصی تا حالا بعد پانکچر نداشتم ، معمولا بعد از انتقال بیشتر تاکید دارند که میوه جات و سبزیجات و روغن زیتون خورده بشه و غذای نفاخ حذف بشه که یبوست ایجاد نشه 

احتمالا شما هایپر شدی که این دستورات رو بهت دادند 

ان شاءالله مرخصی هم مشکل پیدا نمیکنی و انتقال موفقی انجام میدی و با کلی خبرای خوب میای  😍😍😍😍

اره گلم من.1دونه شیاف سیکلورست تا همین.اخر داشتم ولی تاثیرشو برا بالا رفتن جفت نمیدونم.. نگران.نباش ...

نفسی جون به سلامتی زایمانت طبیعیه؟کلاس زایمان رفتی؟

خدا جونم شکرت...
ممنونم عزیزم از حمایت و انرژی مثبتتون آن شالله همگی به زودی بیایم اینجا بگیم مادر شدیم  یه چیز ...

تیارا تو خودمنی😅😅چون منم میگم هرکاری می کنن بکنن فقد بی هوش نشم و اتاق عملو نبینم بااینکه حتی یبار تجربه ی بی هوشی دارم و می دونم هیچی نیس ولی کلا حس خوبی به بیهوش شدن ندارم خودمم نمی دونم چرا😖

اخه نمیدونم جایی شنیدم یا جایی خوندم که زیر ۳۵ با بالای ۳۵ تعداد جنین های منتقل شده فرق داره بخاطر ه ...

روز انتقال به من و هم تختیم گفتن یکی براتون انتقال میدیم.یه بلاست.چون زیر ۳۵ هستین.

اما خودمون گفتیم ما دو تا میخوایم. گفتن اگر دکتر قبول بکنه ، دو تا میذاریم.

پرستارا گفتن بهش.منم خودم بهش گفتم.

چون من توی بستم ۵ تا بود.گذاشته بودن بلاست بشه‌.۴ تاش بلاست شده بود. یه کامپکت.

گفتم ، خوب ۲ تا بذارین که ۳تا دیگه ، یعنی ۲ تا بلاست و یه کامپکت رو باز فریز کنین.برای بار بعد مثلا.

قبول کردن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نفسی جون به سلامتی زایمانت طبیعیه؟کلاس زایمان رفتی؟

عزیزم.26ام.سز میشم ب امید خدا...نه کلاس نرفتم...فک.کنم.کلاس برا زایمان طبیعی میرن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹