2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
عزیزم.26ام.سز میشم ب امید خدا...نه کلاس نرفتم...فک.کنم.کلاس برا زایمان طبیعی میرن

به سلامتی عزیزم😍😍😍

آره گلم برای طبیعیه دیدم تیکرت داره روزشمار میشه گفتم شاید شما هم طبیعی باشی 

خدا جونم شکرت...
میگم مگه نیروی کمکی دیگه ای نیست که همه چی افتاده به دوش شما 😐

والا یکی از جاریهام بچه شیرخوار داره یکی دیگه هم بچه ابتدایی داره و سرماخورده همش بهانه اونو میگیره و از کار درمیره فقط من موندم بی بهانه منم که گفتم حالم بد شده و سرم زدم ولی کو گوش شنوا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم😍😍😍 آره گلم برای طبیعیه دیدم تیکرت داره روزشمار میشه گفتم شاید شما هم طبیعی باشی& ...

نه عزیزم.من دکترم.از همون.اول گفت سز...هرچند خودمم.ازطبیعی وحشت داشتم همیشه😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا یکی از جاریهام بچه شیرخوار داره یکی دیگه هم بچه ابتدایی داره و سرماخورده همش بهانه اونو میگیره ...

متاسفانه تو این شرایط که آدم گیر میوفته دیگه چاره ای نیست ، کاش همه یاد میگرفتند  یکم انصاف داشتند ، حالا ان شاءالله مزد زحماتت کلی جنین خوب و عالیه😍😍😍

سلام

دوستان یه سوال😁

من هفته ۱۶ و دو روز هستم

خیلی دلم میخاد حرکات جنین رو حس کنم. بعد هی به خودم میگم بشین سرجات هنوز زوده🤣🤣

ولی امروز چندبار دلم یه جوری شد

انگار دلم خالی میشه. یکی دوبار توجه نکردم. ولی خب چندبار شد

بنظرتون این بخاطر حرکت جنینه؟؟

بگین اره تا دلگرم بشم😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
التماس دعا عزیزم،  یه چیزی اگه مثلا روز انتقال بگن چون زیر ۳۵ هستید فقط یه دونه انتقال میدیم من ...

عزیزم نمیدونم شما رویان بودی یا نه ولی ما که رویان بودیم خودشون جنین ها را بسته بندی کرده بودن و هیچ نظری یادم نیست بپرسن وحتی صحبتی از کیفیت نکردن و تو کارت حنین هم ننوشتن فقط رفتیم منشی جنین شناس در عرض 2 دیقه گفت و بعد تمام، یعنی خود جنین شناس بر اساس کیفیت تصمیم میگیره که به نظرم خودشون به کارشون وارد هستن! منم زیر 35 هستم، 2 تا یه بسته،3 تا یه بسته دیگه شد

سلام دوستان یه سوال😁 من هفته ۱۶ و دو روز هستم خیلی دلم میخاد حرکات جنین رو حس کنم. بعد هی به خود ...

اره عزیزم میشه  منم.از هفته 16 دیگه کم کم حسش کردم😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارک باشه عزیزم😍😍😍

ممنون از لطفت گلم🥰❤️

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خواهرا امروز روز هفتم انتقال جنین بلاست هچینگ هست دیگه دل تو دلم نیست دیشب خواب دیدم از دریا یه ماهی ...

بی بی چک نزن زوده هنوز.ممکنه هنوز آنقدر بالا نرفته باشه ... قطعا مادر شدی

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) کنی و بارداری راحتی داشته باشی خیلی خیلی مبارک مامان گل

ممنون عزیز دلم. ان شاء الله برای همه دوستان نی نی سایت... این دوران رو هممون با خوشی سپری کنیم

سلام. یک رو داشتم کامل. اما دو نبود.  بجاش اسید فولیک و پره ناتال و امگا ۳ داد. فولیک هر رو ...

فولیک چند میخوری؟ دکتر بکن گفت بجاش فولیک بخور و B6 ولی نپرسیدم فولیک چند