2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست

سلام 

من تو سیکل میکرو هستم شهریور پانکچرشدم ک هایپر شدم اینماه قراره انتقال بدم دکتر خودم نبودفرستادن یک دکتر دیگه ایشون فقط استرادیول داد وسونو کرد

حالا موندم نکنه بایدازمایش اینها باید بدم قبل انتقال

اخه همین تایپک خوندم اگه جای از بدن زود کبود بشه وکم کاری تیرویید داشته باشی ازمایش انعقاد خون میدن ک من تاحالا ندادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من هیچی نداد.بعد از عمل هم رفتم مطبش گفت به چیزی نیاز نداشتی

پروژسترون رو به خاطر هیسترو نداده بود همون اول سیکل قبلی که رفته بودم به من پروژسترون داده بود که از چهارده سیکل شروع کنم ربطی به هیستروسکوپی نداشت

سلام  من تو سیکل میکرو هستم شهریور پانکچرشدم ک هایپر شدم اینماه قراره انتقال بدم دکتر خودم نبو ...

این آزمایش ها رو به طور معمول نمی نویسند  چون گرون میشه  مگر اینکه  مشکل خاصی باشه یا بیمار تاکید داشته باشه ، شما میتونی علائمت رو بگی و اگه می خوای بگو  برات بنویسند انجام بدی 

خوبه ولی از یه طرفم هماتوم درست میشه و استرس بدتر که 😞😐

عزیزم کاملا درکت میکنم، به منم گفتن سرکلاژ جلو چشم دکتر غش کردم از بس نگران بچه ام شدم ولی توکل به خدا 

تازه فکر کن هنوز جواب سلفری هم نیومده بود

زینب جون فرتیل سی ام رو بعد تخمک کشی که شروع کنم بخورم تا کی باید بخورم تو بارداری ام قابل خوردنه یا ...

والا عزیزم اگر از ترکیباتش عکس بگیری میتونم بهتون بگم 

چون خودم مصرف نکردم و نیازی نداشتم فقط فولیک خوردم واسه همین اطلاعی ندارم 

مکمل ها هم که دیگه ماشالله کلی هستن

مهلا جون دلم نمیخاد بزنم شوهرم اصرار داره .ولی نمیزنم فعلا خودمم نخاستم .میگم بچه ها من همش دوس دارم ...

باید آزمایش بدي تا معلوم بشه

چون رحم پرخون میشه به مجاری ادراری گاهی فشار میاد این اتفاق میفته، یا گاهی تکرر ادرار

منم این سری بار سوممه، پناه بر خدا کاشکی برای منم پی ار پی میکرد دکترم ولی قبولش نداره😔چندنفر رو ا ...

والا از تحقیقات هم رد شده، برای دفعات بعدی اثبات شده 

خودم به چشم خودم کلی خانم دیدم بار سوم prp کردن و مامان شدن

اما خب خیلیا هم نتیجه نگرفتن، واسه همین به حرف دکترت گوش کن، حتما تجربه اون چیز دیگه ایی نشون میده

مثلا دکتر نصر با ضخامت کم هم انتقال داده و مامان شده طرف، حالا اگر بیمارش اعتماد نمی‌کرد هنوز باید دوندگی میکرد

والا از تحقیقات هم رد شده، برای دفعات بعدی اثبات شده  خودم به چشم خودم کلی خانم دیدم بار سوم p ...

دکترم فقط خراش رو قبول داره که اونم من دیگه تحملشو ندارم

احساس میکنم مرکزی که من میرم بد خراشو انجام میدن چون دیروز یه نفر بیهوش شده بود از درد، منم خیلی اذیت شدم به زور تحمل کردم وگرنه اینجا خیلیا میگن درد نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها توروخدا بگید چیکار کنم؟ مث روز دوم خون میاد. بلوک زایمان گفت فقط یه شیاف اضافه کن. تا فردا برم مطب. دعا کنید برام. احه این همه خون، پریوده یعنی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

خواهرا امروز روز هفتم انتقال جنین بلاست هچینگ هست دیگه دل تو دلم نیست دیشب خواب دیدم از دریا یه ماهی گرفتم با یه قلاب به دردنخور ماهی رو دراوردم داداشم تو قایق بود گفت چطور این ماهیو گرفتی این ماهی خاص هست و گرون اصلا پیدا نمیشه نگاه کردم دیدم ماهی دندون داره و گوشتخواره و دورش یه کاغذ نفیس بود باز کردم دیدم شناسنامه داره و توش یه سکه کوچیک نقره هست ، داداشم میگفت همه میان کلی میگردن این ماهیو صید کنن تو چه شانسی داری، خلاصه از خواب بیدار شدم ، دل تو دلم نیست میگم فردا بی بی چک بزنم نشون میده دوستان؟