2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
مبارکه عزیزم برای ماهام دعا کن

حتما بخدا. وقتی تو سیکل بودم چهلم سوره واقعه گرفتم تا دو روز بعد انتقال تموم شد. نذر کردم مثبت شم 40روز برای شما بخونمش. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک میگم گلم، مامان دو قلوها شدی ،ان شاالله صحیح و سالم بغلشون کنی    

ممنونم از محبتت عزیزدلم. به امید خدا 😘😘😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
حتما بخدا. وقتی تو سیکل بودم چهلم سوره واقعه گرفتم تا دو روز بعد انتقال تموم شد. نذر کردم مثبت شم 40 ...

مبارکه مامان مزین ، ایشالله سالم وسلامت بیان تو بغلت ، نامدار باشن 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰

مهلا جون دلم نمیخاد بزنم شوهرم اصرار داره .ولی نمیزنم فعلا خودمم نخاستم .میگم بچه ها من همش دوس دارم برم دستشویی بشینم قطره قطره جیش دارم دلم میخاد با اب داغ خودمو بشورم عفونت دارم یعنی؟

حتما بخدا. وقتی تو سیکل بودم چهلم سوره واقعه گرفتم تا دو روز بعد انتقال تموم شد. نذر کردم مثبت شم 40 ...

عزیزمم ایشالا عالی و بدون استرس بگذره این دوران برات 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مهلا جون دلم نمیخاد بزنم شوهرم اصرار داره .ولی نمیزنم فعلا خودمم نخاستم .میگم بچه ها من همش دوس دارم ...

یک تماس با  مشاورت بگیر بپرس حتما عزیزم ، ادرار قطره ای نشونه عفونت میتونه باشه ، از  آب داغ استفاده نکنی بهتره گلم 

درد پری رو تقریبا همه مثبت ها داشتن انشالله که خیره

آزی جون کجایی خانمی...خیلی وقته پیدات نیست..

وقت کردی از خودت خبربده عزیزم🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزمم ایشالا عالی و بدون استرس بگذره این دوران برات 

به امید خدا 😘😘😘

مبارکه مامان مزین ، ایشالله سالم وسلامت بیان تو بغلت ، نامدار باشن 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰

ممنونم عزیزم روزی تک تکتون. اونایی که ندارن اونایی که دارن دوباره داشته باشن🥰😘

اره عزیزم قبل انتقال واریو داشتم اول ۸تا بعدسونو باز ۲۰تا،،،واقعا تا خدا نخاد برگی هم از درخت نمیفته ...

منم دوست داشتم پی ار پی کنم پیله وری قبولش نداشت گفت طرح تحقیقاتیه و از نظر علمی ثابت نشده، چی بگم دیگه...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
توکل کن به خدااا با انرژی برو جلو انشالله که با دست پر برمیگردی عزیزم،،،ماهم دیگه چاره ای نداریم اول ...

ممنون عزیزم، انشاالله هردومون نتیجه بگیریم❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...