2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست
عزیزم سلام خیلی خیلی بهتون حق میدم، منم دارم حرص میخورم ولی اونا ناراحت بشن اصلا مهم نیست نگران زما ...

سلام عزیزم، درمورد اسپرم هم همسرم بسختی کمی نمونه داد دیگه نمیدونم چی بشه. توکل به خدا

عزیزم یادمه یه کم اسپرم همسرتون ضعیف بود، ‌‌‌ شاید اشتباه با یه نفر دیگه اطلاعاتتون رو قاطی کرد ...

نه عزیزم آزمایش همسرم خوب بودش منتهی ویتامین ای و سی هم بهش داده بودن بعد از آزمایش دوم دیگه همین دو قلم ویتامین هم بهش ندادن و گفتن شما خوبید اصلا از روزهای اول آزمایش و مراجعه به مرکز پرونده همسرم تموم شده شدش و گفتن کار آقا تمومه و زوم شدن رو من 

الان ذهنیت همسرمم اینه که مشکلی نداره و مشکل از منه که البته منم فقط یه لوله م بسته ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، یه دنیا ممنون که به یادم بودی دوست مهربونم، خداروشکر میکنم که با شما اینجا آشنا شدم، خیل ...

سلام.

خداروشکر عزیزم که اذیت نشدی و به خوبی و خوشی ختم‌به خیر شد...ان شاء الله ده تا نی نی خوشگل میشن میان بغلتون  به زودی زود👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم. میگم شما فمبیونتون که تموم شد چکار کردین؟ آخه انگار دیگه نیست و اگر باشه تا یه ماه دیگه ...

منم فمبیون داشتم.تموم شد.شنبه میرم دکتر ببینم چی میده جایگزین بهت میگم...

سلام من خیلی وقت هس نیمدم تاپیک چند صفحه رو خوندم ولی دیدم از تورک آنا خبری نیست.ازش خبر دارین؟حال ...

سلام.نه عزیزم.نمیان.سرگرم زندگی و نی نی دارین 

خانما من هرچي به دكترم اصرار كردم برام ازمايش هاي ايمني انعقادي بنويسه قبول نكرد و گفت اگه سري بعد هم منفي شدي مينويسم

من حالا خودم ميخوام برم بيمارستان صارم همه رو انجام بدم

كسي صارم ازمايش هارو داده ؟

سلام عزیزم بلاخره پانکچر شدم البته بعد از کلی معطلی، ۱۰ تا تخمک داشتم ازشون پرسیدم تعداد جنین ها رو ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که به سلامتی پانکچر شدی و مشکلی هم پیش نیومد ، تمام نگرانیهایی که برای پانکچر ، اسپرم و مهمونی داشتی برطرف شد ☺

ان شاءالله جنین های خیلی خوبی هم تشکیل بشه🌹🌹🌹 

معمولا روز سوم   بعد پانکچر رشد جنین ها مشخص میشه  و میگن چند تا جنین تشکیل شده ، چقدرش باید فریز بشه و اگه بخوان جنین بلاست انتقال بدن همون روز بهتون میگن و دوروز عقب میندازن

اگر هم که برنامه انتقال فرش نباشه که خب همه رو فریز میکنند

در هر صورت دوروز که بگذره مشخص میشه 

بعضی مراکز هم مثل ابن سینا هم یک روز قبل از انتقال جنین سه روزه میگن تماس گرفته بشه تا وضعیت  رشد جنین رو اطلاع بدن ولی تعداد قطعی جنین ها همون روز انتقال مشخص میشه چون جنین ها دارن به رشدشون تا انتقال  ادامه میدن  

۲۷هفته هستم گلم ،،اره واقعا این نگرانیها تمومی نداره ! راستی گلم پروستروژنم داشتی ؟اصلا کمکی به بال ...

اره گلم من.1دونه شیاف سیکلورست تا همین.اخر داشتم ولی تاثیرشو برا بالا رفتن جفت نمیدونم..

نگران.نباش تاحدودی استراحت داشته باش مشکلی پیش نمیاد ب امید خدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شما هم با انتقال باردار شدی؟

اره عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم فمبیون داشتم.تموم شد.شنبه میرم دکتر ببینم چی میده جایگزین بهت میگم...

باشه عزیزم. دکتر من گفت فولیک اسید و b6بگیر بجاش

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
باشه عزیزم. دکتر من گفت فولیک اسید و b6بگیر بجاش

سلام مزین جون من روز هشتم انتقالمه  فمیبیون ندارم وفقط فولیک اسید میخورم و شیاف سیکلوژست روزی دوتا و یک آمپول پروژسترون هر سه روز یکی دادن  بهم هپارین هم ایندفعه دکتر  نداد پی آر پی هم نکردن ، ولی خراش رحم دادن و  با سونو انتقال دادن ، ولی هیچ علامتی ندارم 

شما  دقیقا چطوری بودی عزیزم ؟