2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
بازم تبریک میگم مزین جون 🌸🌸🌸 خوشحالمون کردی 😍😍😍  شما چندمین انتقالت بود عزیزم ؟ جنین هات ...

داروها مم هپارین و آسپرین و ویتامین دی و فمبیون و شیاف سیکلوژیست و قبل انتقال هم یه ماه و نیم اووبوست و کوکیوتن و..... راستی از دکتر درخواست کردم انتقالم با سونوگرافی باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مبارک باشه. بتاتون به من نزدیکه... 😍💐

چه خوب. شما چند بودین؟ من میگم نکنه بالا باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم آز بتا اول 1935 شده. خوبه؟ 

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

اینم شادی و پایکوبی برای mazin جون😘😘😘 🌹🌹🌹💕💕💕

منتظر مثبت شدن دوستای دیگه هستیم😍😍😍

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 ...

مرسی عزیز دلم. آرزو میکنم از ته قلبم برا تمام کسایی که منتظرن. تنها چیزی که این وسط به آدم کمک میکنه فقط و فقط ایمان به خداست. که بدونی قطعا همونی میشه که میخوای. من این دفه برخلاف دو دفه قبلی خودمو سپردم دست خدا و مطمئن بودم کمکم میکنخ. مدام تکرار میکردم که اگر ذره ای هم شک تو دلمه این تکرار باعث می‌شد شکم از بین بره. از همه میخوام فقط و فقط به خدا مطمئن باشن که کمکشون میکنه.

خانما من امپول پروژسترون قطع کردم ولی همچنان خارش دست و پا و پوسته پوسته شدن صورت رو دارم 😐😐فک میکنم از امپول نبود میگم به خاطر استرادیول نیست؟به مامای مطب پیام دادم و گفتن که روزی سه تا کلرفنیرامین استفاده کنم و در نهایت متخصص پوست مراجعه کنم،دوستان کسی تجربه مشابهی داره ؟

@نفسی835   راستی گلم جفت شماهم پایین بود ؟؟؟ اگر اره تو چند هفته پایین بود و چقدر زمان برد بال ...

قربونت عزیزم..انشاءالله ک خودتم بسلامتی بقیه بارداریتو بگذرونی🌸🌸

اره گلم جفت منم از همون 12هفته ک.رفتم سونو.پایین بود خیلی پاین لب ب لب دهانه رحم...منم ک کلا استراحت کردم..انومالی ک رفتم یکم بالاتر رفته بود ولی باز پایین محسوب میشد دیگه حدودای هفته 23بود سونو شدم گفتن رفته بالا...نگران نباش ب مرور بالامیره فقط استراحتت بیشتر باشه بهتره و براجفت پایین نزدیکی ممنوعه وکاری ک بهت فشاربیاره..فقط ببین جفت در چ حد پایینه..خدایی نکرده از نوع سرراهی نباشه ک اون وقت خطر خونریزی داره و باید خیلی مواظب باشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
داروها مم هپارین و آسپرین و ویتامین دی و فمبیون و شیاف سیکلوژیست و قبل انتقال هم یه ماه و نیم اووبوس ...

خیلی ممنون مزین جون از پاسخگویی جامع و کاملت 😘😘😘

منم یک هفته از انتقالم می گذره  ان شاءالله از دعای خیرت همه ما  منتظرا هم خوشحال شیم 💕💕💕💕

سلام عزیزدلم خوبم نه آز ندادم گفتم یهو اگه تا شنبه پری نشدم برم آز بدم 😣نمی دونم چرا صبح هرکاری کرد ...

اره دیگه همون شنبه برو نه تیشالا پری تا ۹ ماه بعد میاد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانما من امپول پروژسترون قطع کردم ولی همچنان خارش دست و پا و پوسته پوسته شدن صورت رو دارم 😐😐فک میک ...

خیلیا تو پاییز اینطوری میشن شاید بخاطر فصله

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی ممنون مزین جون از پاسخگویی جامع و کاملت 😘😘😘 منم یک هفته از انتقالم می گذره  ان شاءالله ...

به امید خدا که بهترین ها برای هممون پیش میاد.شماهم حتما مثبتی 

شک نکن