2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
عزیزم امروز در چه حالی؟ قطع شد؟ 

دیشب تا صبح نداشتم ،صبح بازم داشتم،بعدش که شیاف گداشتم قطع شد تا الات

ولی الان رفتم دستشویی باز لک دیدم

راستی صبح رفتم بیمارستان ولی دکتر نبود،ماماها گفتن فقط امپولتو شروع کن بزن

گفتن ما الان نمیتونیم نظر بدیم تا روز ازمایش

الان دوباره لک دیدم ترسیدم

به نظرت اگر پریودی بود با زدن امپول قطع نمیشد؟

اخه دیشب امپول پرژسترون زدم

مردا یه سرما میخورن بیچارمون میکنن،وای یه لحظه باردار تصورشون کردم آی خندیدم. فکر کن اینا میخواستن ب ...

به جان خودم همه میرفتن سقط میکردن، تحمل تهوع و 9 ماه انتظار و هر روز یه جور نگرانی و... 

فکر کنم دست به سیاه و سفید نمیزدن، در اولین فرصت هم آمپول ریه میزدن و سزارین😁😬😬😬😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب تا صبح نداشتم ،صبح بازم داشتم،بعدش که شیاف گداشتم قطع شد تا الات ولی الان رفتم دستشویی باز لک ...

عزیزم آسپرين داری؟ 

گلم رفتی بیمارستان از این به بعد حتما بگو باید خود دکتر رو ببینی 

من واسه لکه بینی صبح یک شیاف داشتم

شب ها هم دو تا آمپول، آسپرین هم قطع کردم 

خدارو شكر عزيزم 😍 خدا كنه واسه منم خوب باشه  راستي مرجان جون تا الان چقدر اضافه كردي شما ؟&n ...

من همش نگران ضربان قلبشونم.

هر بار میرم سونو  ، اول میپرسم قلبشون میزنه؟

دکترا میگن ، چرا نباید بزنه!

آره عزیزم.فک کن ۵ کیلو🙈 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اینقدر این جماعتو واسه خودتون پررنگ نکنید ما مشکلات خودمون به اندازه کافی طاقت فرسا هست همینکه داریم ...

به خدا منم از وقتی درگیر این مشکل شدیم دیگه هیچ وقت هیچ کس رو قضاوت نمیکنم، چرا میاد، چرا نمیاد، چرا تحویل گرفت چرا نگرفت

همش میگم خدایا اگر قبلا نادون بودم منو ببخش 

دیگه خیلی کمتر از دست کسی ناراحت میشم، ناراحت شدن و نشدن بقیه هم واسم مهم نیست

واقعا لزومی نمی بینم همه رو از دست خودم راضی نگه دارم

به مادر شوهرم گفتم به فامیلاشون نگه باردارم، دمش گرم نگفته، بعدا هم بفهمن ناراحت بشن یا نشن مهم نیست 

مثلا زودتر بفهمن حامله ام میخوان چه گلی به سرم بزنن، میخوان سیسمونی بخرن، بیمارستان خوب معرفی کنن؟! متخصص زنان هستن چی کاره ان

والا جز حسادت هیچ حسی ندارن، فقط نمیدونم چرا اول زندگی مجبور شده بودم کلی باهاشون رابطه داشته باشم،نمیدونم چرا همسرم این قدر بهشون بها میداد، که خدا رو شکر الان دیگه با اعصاب راحت زندگی میکنم

بچه ها من دارم از کمردرد و پای چپ درد میمیرم. میمیرم. بیاین بگید چیکار کنم؟! استخر رفتم، روغن مالی ...

زینبی جان سوالم اینه. 

سوال بعدیمم اینکه نیلو برم یا دنا؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین