2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوریه بچه ها.فقطم صورتشه

یه عالم بوس    

همه نی نی ها اینجور میشن،نذار صورتش رببوسن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

یه عکس کامل بفرست از جوجه  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
😍😍😍گوگولي مگوليييه خداجوووون، اللهم صَل علي محمد وال محمد لا حول و لا قوه الا بالله العلي العظيم، ...

عزیزدلمیییی.ان شاالله قسمت خودت یه نی نی ناااز گوگولی یه زودی❤❤❤الهی آمین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه عکس کامل بفرست از جوجه    

چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم

@مرجان_و_لوبیاش     عزیزدلم نتونستم تلگرام بیام اینجا عکس دخملمو گذاشتم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جانم به این جوجه طلا نگران نباش صورت بچه خواهر منم همین طوری بود از گرمی فکر کنم خود ب خود خوب میشه ...

مرسی فداتشممم.ان شاالله فندق خودتو به سلامتی بغل بگیری

یه عالم بوس       همه نی نی ها اینجور میشن،نذار صورتش رببوسن

ممنون سهیلا جونم.اره مامانمم میگه همه بچه ها اینجوری میشن معمولا و خود به خود خوب میشن

نمیذارم ببوسنش فقط نمیتونم جلو باباشو بگیرم😂ان شاالله قسمت خودت شه مهربون

ای جان دلم خدا حفظش کنه.عزیزم من خواهرزاده هام میزدن بعضی وقتا خوب میشد فکر کنم چیز مهمی نیست طبیعیه😗😗😗😗😗😗🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام بچه ها ،من امروز روز 12 انتقالم بود ،،ده انتقال نصف آمپول hcgتزریق کردم ،،کی میتونم بی بی چک بزنم ک کاذب نباشه؟امشب زدم مثبت شد ولی خب فک کنم کاذبه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

ای جااااااان قربونش برم من شیرین خانوم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😗😗😗😗😗😗😍😍😍😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دخترا اشتباه کردم بی بی زدم میدونم ،،شوهرم گرفته بود دیگه منم زدم ،،کسی میدونه تا کی کاذبه؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
سلام بچه ها ،من امروز روز 12 انتقالم بود ،،ده انتقال نصف آمپول hcgتزریق کردم ،،کی میتونم بی بی چک بز ...

عزیزم یک هفته بعرد یهو ازمایش بده بی بی اشتباه نشون میده فقط ازمایش درسته🌷🌷🌷🌷

دخترا اشتباه کردم بی بی زدم میدونم ،،شوهرم گرفته بود دیگه منم زدم ،،کسی میدونه تا کی کاذبه؟

ازمایش بده یهو عزیزم

اخه امپول زدی بی بی نشون نمیده😗😗😗انشاللله مثبته