2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ازمایش بده یهو عزیزم اخه امپول زدی بی بی نشون نمیده😗😗😗انشاللله مثبته

باشه ممنونم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

وااااي دستكششوووووو😍😍😍😍😍خدااااي من، بوس ك سهله اگه جلو دستم بود درسته قورتش داده بودم، خدا حفظش كنه، خاكستري جون منو خيلي دعا كن قاطي كردم ديگه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااي دستكششوووووو😍😍😍😍😍خدااااي من، بوس ك سهله اگه جلو دستم بود درسته قورتش داده بودم، خدا حفظش ...

اره دستکش همش باید دستش باشه چون سریع چنان چنگی میندازه صورتشو که از گریه کبود میشه بچم😁عزیزدلمی‌محیا‌جون.اگه قابل باشم همیشه دعاگوی همگیتون هستم.ان شاالله توام به زودی تیکر‌دار میشی و کلی خوشحالمون میکنی😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای جااااااان قربونش برم من شیرین خانوم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😗😗😗😗😗😗😍😍😍😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚💚💚💚

ممنون فداتشم.ان شاالله‌همه باردارا به سلامتی زایمان کنن و انتظار همه ی منتظرا هم خیلی زود به پایان برسه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

اي جوووونم، ماشالله به جونش، خدا براتون حفظش كنه، عاقبت بخيريشو ببينين🙏😍🌹

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

عزیزم مبارکه😍 چقد نازه😍 ماشاءالله خدا حفظش کنه فندق خانومو❤

برای منم دعا کن به سلامتی طی کنم این راه و نی نیمو بغل کنم😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘

خدایا...شکرت😍

بچه ها من وقتی شیاف پروژسترون میزارم چندساعت بعدش ترشحات آبکی زیاد دارم خیلی ترسیدم فک کردم کیسه آب بچه طوری شده خدایی نکرده شما هم اینطوری بودین؟؟🤔🤔🤔🔴🔴🔴🔴🔴🔴

خدایا...شکرت😍

ای جووونم ماشاءالله دخملمون😍😍😍..چ ناز خابیده.  ی عالمه بوووس براش😚😚😚

خدا حفظش کنه...صورت اکثربچه ها دونه میزنه معمولا.

عزیزم برگشتی خونتون دیگه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها ،من امروز روز 12 انتقالم بود ،،ده انتقال نصف آمپول hcgتزریق کردم ،،کی میتونم بی بی چک بز ...

بنظرمن که انشالله صددرصد مثبته واقعیه و کاذب نیس خیالت راحت مامان شدنت مبارک عزیزم 😍