2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
ممنونم عزیزم،  بخدا موندم این مراسمو چکار کنم، هر بهانه ای بیارم مطمئنم که به برادرشوهر و جاریم ...

عزیزم بعد پانکچر  دکترها منعی  برای تحرک و فعالیت ندارند  مگر اینکه هایپر بشی و نیاز به  استراحت  داشته باشی ، من خودم بعد پانکچر همه کارای خونه رو انجام میدادم که برای انتقال راحت باشم ،  دکتر هم هیچ منعی به من نگفتند  ولی بعد از انتقال نظرات متفاوته 

بعضی میگن دو سه روز اول استراحت بهتره بعضی ها  میگن نیاز نیست ،   خیلی از دوستان اینجا هم بعد انتقال استراحتی نداشتن مثل زینبی جون 

حالا موقع  پانکچر حتما از پزشکت سوال کن و شرایط اون روز خودت رو ببین عزیزم وگرنه مسئله نگران کننده ای نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین آفرین💪💪💪💪

دوستم شما میدونی دیفرلین و واریوپپتیل دقیقا کاراییشون چی هس؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
سلام عزیزانم. من امروز 18روز از آمپول  پی دی برگی که زدم گذشته و روز 13انتقال هستم، دوتا بلاست ...

عزیزم برات دعا خوندم انشاءالله به حق زهرا باردار باشی و خوش حالمان کنی آمین🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دقیقا حس اعتماد رو خیلی قبول دارم، منم به خودم گفته بودم ممکنه دو بار انتقال بدم، نشه  بعد تاز ...

دقیقا زینب جون همینه ،باورت میشه من وقتی لاپارا و هیسترو شدم تنها فقد با دکتر خودم ویزیت شدم یعنی قبلش هیچ دکتری منو ندیده بود که حتی بخواد بهم پیشنهاد این عملارو بده اصن بهتر بگم نمی دونستم این عملا چیه یعنی حتی یه تحقیق کوچولوهم راجبشون نکردم اون موقع چون خیلی یهویی شد یه هفته هم قبل عمل با دوستامون رفتیم شمال دقیقا یه شب قبل عمل رسیدیم تهران بدو بدو صبح رفتیم بیمارستان می خوام بگم یعنی همه ی اینا بر می گرده به اعتماد بین بیمار و دکتر.

سلام بچه ها،من چندوقتیه ک توقسمت نوک سینم و اطرافش (هاله) دوتا برآمدگی دراومده،اونی ک تو قسمت نوکه ص ...

منتظر جواب میمونم لطفا راهنماییم کنین 😔هرکی که میدونه لطفا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام زینبی جون   مهربون و   دوست داشتنی 💕💕💕💕  وجودت دلگرمیه برای همه عزیزم 😘😘😘 ممنون از همه محبتهات  ❤❤❤ 

یک سوال   شما بعد از انتقال ، لکه بینی لانه گزینی داشتی یا بدون علامت بودی عزیزم ؟ 

خانم ها سلام.ابن عکس رنگی که تازه گرفتم.طبق این عکس دکتر حیدر گفت باید لاپرا شی.یا لوله هاتو شستشو م ...

واقعا کسی سوال منو ندیده😔😔😔

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خانم ها سلام.ابن عکس رنگی که تازه گرفتم.طبق این عکس دکتر حیدر گفت باید لاپرا شی.یا لوله هاتو شستشو م ...

درسته عزیزم همیشه لوله مسدود رو میبندن اگر هم که  انسداد کم باشه باز میکنند ولی ربطی به ذخیره تخمدان نداره ،

تو پانکچر هم که مستقیم از خود تخمدان فولیکولها رو خارج میکنند  پس نگرانی نداره 

حالا زینبی جون 💕 میان و کامل خودشون توضیح میدن 

واقعا کسی سوال منو ندیده😔😔😔

عزیزم نظر منو بخوای میگم حتما لاپارا کن البته به قول خودت بعداز مشورت با یه متخصص دیگه، چون لوله ی هیدرو شانس لانه گزینی رو واقعا پایین میاره

من خودم هم عکس رنگی انداختم هم لاپارا شدم فقط گفتن لوله هام بستست و مشکل عفونی نداره بازم استرس اینو دارم نکنه هیدرو بوده و متوجه نشدن چون دوبار انتقال دادمو منفی شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه هاجون سلام

من به آز خون دادم يه قسمتي نوشته PRP ، اين علامت اختصاري چه ازمايشيه؟ چيو نشون ميده؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام بچه ها،من چندوقتیه ک توقسمت نوک سینم و اطرافش (هاله) دوتا برآمدگی دراومده،اونی ک تو قسمت نوکه ص ...

صدف جون.منم همینطوری شدم. رو هاله سینم انگار گوشت اضافی خیلی ریز دراومده چنتا دونه قهوه ای رنگه.حالامن یکی دوجای دیگه بدنم هم دیدم از این خال های ریز گوشتی...هرچیه ب حاملگی مربوطه حتما

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم عزیزم، مطمئن بودم ترسمو اینجا مطرح کنم شما دوستای خوبم حرفهایی میزنید که اعتماد به نفسم بره ب ...

فدات عزیزم ماها اینجاییم که بهم روحیه و امید بدیم چون خوب همو درک می کنیم انشالله که خدا برای هممون بهترینارو رقم میزنه...منم اگه تا شنبه پریود نشم دیگه همون شنبه میرم آز میدم ولی راستش بعید می دونم که نشم چون وحشتناک علائم پری دارم دیگه بعد این همه سال بدن خودمو خوب می شناسم مخصوصا هم بعد منفی شدن اون جواب که دیگه کلا ناامیدم اما بازم توکل بخدا مرسی که به یادم بودی عزیزم💋❤