2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
مرجان جان تاریخ زایمانشمارو طرازی چند  هفته وچند روز داد؟

من دقیقا ۳۸ هفته کامل بودم‌که سزارین‌کردم عزیزم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣 خيلي بامزه بودي مرجان جون مباركش باشه  اون سايت اينترنتي رو ميگي گلم ؟

😁😁😁😁😂😂😂

عزیزم‌منظورم از اینترنتی... همون‌پیج های اینستا بود.. همرو از اینستا خرید کردم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم، خیلی هم عالی، چه روز خوبی افتاده پانکچر به فال نیک بگیر  نه هر دکتری که روز عملش ب ...

ممنونم عزیزم،  بخدا موندم این مراسمو چکار کنم، هر بهانه ای بیارم مطمئنم که به برادرشوهر و جاریم برمیخوره و فکر میکنن من خودمو گرفتم و میخوام یه گوشه فقط بشینم،،، دیگه هزار یک نقشه کشیدم که چی بگم که حالم خوب نیست ولی میدونم عواقبش حالا حالاها گریبانگیرمه ولی خب برام مهم مادر شدنمه

سلام‌عزیزم، پنجشنبه، ولی هر روز نا امید‌تر از دیروزم، نمی دونم‌چرا این طوری شدم، از خدا برام‌آرامش و ...

عزیزم حتما خدا بخشیده شک نکن

منم اول ازدواج از بچه نفرت داشتم، خیلی بی خیال بودم

بعد که فهمیدم مشکلی هست و تو هر مرحله کلی سنگ جلو پامون میاد کلی خودمو سرزنش میکردم کلی پشیمون شدم

‌شک نکن خدا مهربونه با اولین پشیمونی بخشیده

عزیزم نترس منم موقع ی لاپارا انقد از ترس بیهوشی قبلش یواشکی گریه کردم که حد نداشت حتی لحظه ای که پشت ...

ممنونم عزیزم، مطمئن بودم ترسمو اینجا مطرح کنم شما دوستای خوبم حرفهایی میزنید که اعتماد به نفسم بره بالا و ترسم کم بشه، ان شالله که خدا بهمون کمک کنه و این سختی ها اخرش فقط نتیجه خب و نی نی باشه برای هممون،،، شما چکار کردید کی میرید دوباره آزمایش؟

سلام بچه ها،من چندوقتیه ک توقسمت نوک سینم و اطرافش (هاله) دوتا برآمدگی دراومده،اونی ک تو قسمت نوکه صورتیه هم رنگ نوک سینه انگار یکی از اجزای نوک سینه بزرگ شده

دوتام توی هاله هست ک مثل پوست اضافه هست که رنگش رنگ هاله سینمه قهوه ایه

اول بگم که میدونم غدد شیری تو قسمت هاله سینه تو بارداری متورم میشه اونارو میشناسم،و یکی دیگه اینکه قهوه ای های پررنگی هم هاله سینم ایجاد شده ک اونم میدونم بخاطر بارداریه،اما اون زائده های که توضیح دادم رو نمیدونم چیه میخوام بگم شما تو بارداریتون ندیدین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
واسه من ۳۵ بود

براي منم ٣٥ بود خداروشكر خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😁😁😁😁😂😂😂 عزیزم‌منظورم از اینترنتی... همون‌پیج های اینستا بود.. همرو از اینستا خرید کردم..

مرررررسي گلم 🥰🥰💞💞

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون یه سوال(دوستان دیگه هم اگه تجربه ایی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن):من همسرم مشکل داره (مورف ...

عزیزم به نظرم ادامه بده، آخه این قدر ممکنه اما و اگر پیش بیاد که دیگه تاخیر این مدلی هم اضافه بشه ممکنه تایم رو از دست بدی

عزیزم ان شاالله که مامان شدی دختر گل پاشو برو آز بده خیالت هم راحت ميشه 😍😍😍

ممنونم عزیزم. اخه فردا که روز 14م انتقالمه تعطیله دکتر برا پس‌فردا واسم آز نوشته

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)