2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم.میگم یعنی هر دکتری تو بهمن کار میکنه روالش اینه؟

خواهش ميكنم نه عزيزم خيليا رو فرش انتقال ميدادن حتي خود منو روز پانكچر كه انجام شد گفتن فرش بعد فرداش دكترم گفت نه فريز برو دوماه ديگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شما چند تا تخمک داشتی و چند تا جنین درست شد؟

عزيزم ١٥تا تخمك و ١٢تا جنين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستام🌺🌺🌺 بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم از اونایی که خراش اندومتر انجام دادن....خراش اند ...

سلام عزيزم 

دوست من هيسترو كرد حين اون خراش هم براش دادن كه فكر ميكنم ١٩سيكل اين كارو انجام داد ولي فكر  ميكنم خراش تنهايي رو ٢يا ٣سيكل انجام ميدن اگه اشتباه نكنم 

سلام دوستام🌺🌺🌺 بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم از اونایی که خراش اندومتر انجام دادن....خراش اند ...

سلام عزیزم ماه قبل از انتقال خراش میدن‌ ، تو هفته دوم یا سوم ، بستگی به دکترت داره عزیزم ، ایندفعه که رفتی معاینه خود دکتر  زمانش رو  مشخص میکنه ، برای من هفته دوم خراش داد  

چه قدر خوب، خیلی هم عالی راستش شکمم خیلی بزرگ نیست 🙈🙈🙈دوست دارم بیشتر مشخص باشه 😁😁😁

زينب جون من ميتونم خورشت كرفس بخورم 😋 آخه بعضيا ميگن ضرر داره 

گلم هم قبلش هم بعدش راستش خودم رفتم طب سنتی نیم ساعت طول کشید طبعم رو فهمید و خیلی متفاوت بود از او ...

سلام زینبی جون  ❤ ممنون از این همه محبتت باعث آرامش مایی 💕💕💕  میشه آدرس دکتر طب سنتی که رفتی رو بگی؟ 😘😘 

سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

الهی بمیرم 

تو به حرف پدرشوهرت فکر نکن مادرشوهر منم اومده بود دلداری بده هی میگفت استرس که داشتی اینجوری شد

این استرسا نمیذاره تو باردار شی

ولی اگه گریه ت میاد گریه کن طوری نیس

عزیزم تو یک آزمایشگاه تکرار کردی؟  امکان خطا هست حتی این امکان هست اول دو تا چنین گرفته باشه ...

بله یک ازمایشگاه 

دکتر دیگه ایی هم رفتم 

متاسفانه امیدی نیست 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم واقعا خیلی سخته خیلی نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه فقط برات دعا میتونم بکنم که ان شاالله خدا زو ...

درسته 

همسرمم هم همینو گفت 

ولی واقعا فعلا هیچ جون و توانی برام نمونه که برم برای بار دوم 

هرچند همسرم سعی میکنه بهم قدرت و توان بده 

ولی خودم حس میکنم روحم خیلی داغون تر از این حرفاست 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
وای قلبم گرفت. اصلا" نمی دونم باید چی بگم. به حرف های دیگران توجه نکن تمرکز کن روی زندگی خودت و خواس ...

ممنونم عزیزم 

و ببخش 💔❤

الهی بمیرم  تو به حرف پدرشوهرت فکر نکن مادرشوهر منم اومده بود دلداری بده هی میگفت استرس که داش ...

بعضیا نمیدونم از نفهمی هست یا از ذات بدی که دارن فقط موقع زخم نمک میپاشن روی زخم 

چاره ایی نیست 

نمیشه کاری کرد