2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام خانما خوب هستین...من امروز رفتم سونو شدم ک برم تو سیکل انتقال..میشه بگین چ کارهایی قبل انتقال ا ...

سلام عزیزم به سلامتی باشه ان شاءالله 

۱۰ صفحه اول این تاپیک خانم تورک آنا ی عزیز ❤❤ تمام مطالب رو کامل و جامع زحمت کشیدن توضیح دادن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا من از ناراحتی زیاد خندم میگرفت که پریود بموقع حتی اجازه نمیاد طعم بی بی چک رو بچشم

عزیزم شما لکه بینی قطع شد برا من نمیشه امروز زنگ زدم به دکتر میگه اگه نگرانی باز هفته دیگه یه سونو بده به شما چی گفت براسو نو مجدد

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام عزیزم به سلامتی باشه ان شاءالله  ۱۰ صفحه اول این تاپیک خانم تورک آنا ی عزیز ❤❤ تمام مطالب ...

سلامت باشی عزیزم...من جنینام خیلی کیفیت ندارن گفتم تموم تلاشمو کنم شاید بگیرن😭😭

تا خدا هست زندگی هست...
سلامت باشی عزیزم...من جنینام خیلی کیفیت ندارن گفتم تموم تلاشمو کنم شاید بگیرن😭😭

نگران نباش روشنا جون  توکلت به خدا باشه عزیزم ❤ 

هر اطلاعاتی هم که خواستی تو ۱۰ صفحه اول هست 

بچه ها يكي ميتونه سارا رو برام صدا بزنه؟؟؟؟ پورمطرود ب من گفت پي سي آ شديد هستي واسه همون كيفيت ندا ...

سارا1369#  

محیا جون متاسفانه سار ای عزیز ویار بسیار شدید داره فکر کنم کمتر میتونه نت سر بزنه 

یعنی تا الان کسی پی سی او تو رو تشخیص نداد ه بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم.میشه بگید دکترتون کی بوده و کدوم مرکز.چون برام جالب بود که گفتی بدون هایپر شدن براتون فری ...

عزيزم بيمارستان بهمن دكتر ژيلا عابدي اصل 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چقد عالی 😍😍😍 ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 😘😘😘 من نمیدونستم خیلی برات  خوشحال شدم ...

فدات بشم مهلا جون انشاالله قسمت همه منتظرا 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره من گفتم دیگه تیتر حتما نشون میده اما کاش نرفته بودم 😔

عزيزم چرا انقدر زود رفتي آخه دختر خوب هم به خودت استرس وارد كردي هم همسرت 

اميدت به خدا باشه انشاالله جشن مامان شدنت 🤲🏻

والا عارفی هم تو سایتش نوشته سقط زیر ده هفته ژنتیکی ۸۰ درصد و این که الان شروع کرده یه سرم دیگه میده ...

بله متخصص ایمونولوژیه تو گاندی و نیکان ویزیت میکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شما لکه بینی قطع شد برا من نمیشه امروز زنگ زدم به دکتر میگه اگه نگرانی باز هفته دیگه یه سونو ب ...

تقریبا میشه گفت قطع شده در حد یه قطره هستش.امروز روز ششم هست. من پس فردا سونو nt دارم