2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون  عزیزم در این  که  اگر خدا  چیزی  نمیده  شکی  نیست که درش م ...

دختر اشک منم درآوردی 

یاد اون همه سختی و حرف و دردی ک کشیدم افتادم 

انشاله بحق عمه سادات دلت یجوری شاد بشه ک تو زندگیت فقط لبخند رو لبت باشه و    بس 

۱ آزمایشگاه آزمایش دادی؟

بله

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دقیقا وقتی دیگه هیچ مشکلی پیدا نمیکنن پیشنهاد رحم آجاره ای ميدن  منم ب دلیل بارداری خیلی خی ...

اخه دکتر زرنانی با اطمینان گفت سقط زیر 12 هفته بخاطر مشکلات ژنتیکی جنینه ولی الان خرف این جنین شناس که معروفم هست کاملا متناقضه با حرف دکتر زرنانی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره شما مطمینا مشکل ایمنی و انعقادی داری که سقطات این مدلی هستن.هزینه رو نمیدونم ولی فکر کنم بالای د ...

عزیزم منظورت از زنهای ترومبوفیلیا همون PAi1 و mhtfr هست؟ اگه بله

به فرض هموزیگوت و هتروزیگوت بودن اینا انوکسا 4 هزار کفایت میکنه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اخه دکتر زرنانی با اطمینان گفت سقط زیر 12 هفته بخاطر مشکلات ژنتیکی جنینه ولی الان خرف این جنین شناس ...

حق آری عزیز

با این حرفای مختلف آدم بیشتر گیج میشه 

بهتره بازم سرچ کنی و علت دقیقشو بفهمی 

دختر اشک منم درآوردی  یاد اون همه سختی و حرف و دردی ک کشیدم افتادم  انشاله بحق عمه سا ...

ممنون  از همدریت  دوست  خوبم  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
گفتن 4 5 روز بگذره بیاین شناسنامه جنین رو بگیرین، به ما نگفتن چند تا جنین تشکیل شده، استرس گرفتم

استرس نگیر یادم رفت گفتی چندتا تخمک داشتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
طبیعی  عزیزم  حساس  نشو  

خوبی مونا جون ؟ نی نی من و شما کاملا همسن هستند😍 راستی مونا جون برای شما تو یک نی سه تا جنین بود دوتا را انتقال دادن جنین سوم را دوباره فریز کردند ؟

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات