2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان  امروز زنگ زدم مطب دکتر  به دکتر گفتم عدد بتا۲۰۶ هست  گفت ازمایش تکرار ...

۱ آزمایشگاه آزمایش دادی؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خانما روز چندم بعد از انتقال جنین مثبت رفتید سونو؟؟؟من فردا ۳۶روزه باید برم سونو بنظرتون قلبش مشخصه؟ ...

من روز ۲۶ رفتم قلبش خوب مشخص نبود، دکتر گفت ۱۰ روز دیگه بیا.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز ۲۶ رفتم قلبش خوب مشخص نبود، دکتر گفت ۱۰ روز دیگه بیا.

ینی ۲۶روز بد انتقال؟؟؟ینی من برم مشخصه میترسم میگم نکنه قلبش زبونم لاااااال....

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ینی ۲۶روز بد انتقال؟؟؟ینی من برم مشخصه میترسم میگم نکنه قلبش زبونم لاااااال....

بله، ۲۶ روز بعد از انتقال.

نه، اصلاً اینجوری فکر نکن! انشاالله که همه چیز مرتبه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بله، ۲۶ روز بعد از انتقال. نه، اصلاً اینجوری فکر نکن! انشاالله که همه چیز مرتبه.

کاش خداکنه😍😍😍😍

دهاکنید برام

چن تا نینی داری؟؟یکی یا دوتا؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ایشالا  مامان  قشنگم 😊 امیدوارم  همینی که بشه مرسی  که روحیه  میدی  & ...

روژان جونم خیلی ها یکی دوماه بعد انتقال منفی طبیعی مامان میشن امیدوارم جزء این گروه باشی نازنینم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چند روزی از منفی شدن  انتقالم  نمیگذره اومدم  شرکت  تنها  کسی  که فکر ...

عزیزم امیدوارم خدا یه جوری دلتو شاد کنه به این روزات بخندی،اصلا یادت بره سختیارو خدا بزرگه خیلی سخته منم به هرکی میگم ۱۶ ساله ازدواج کردم بجه ندارم یه جوری میگن ای وای انگار عمرم هدر رفته که ثمر ندارم اما بازم امیدم بخداست ،امیدوارم مامان یه دوقلو ناز بشی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

روژان جونم خیلی ها یکی دوماه بعد انتقال منفی طبیعی مامان میشن امیدوارم جزء این گروه باشی نازنینم

ممنون  عزیزم  باید  قوی  باشم  حتما  من تلاش  میکنم  بلاخره  خدا دلش  رحم  بیاد  من زندگی  و همسرم  خیلی  دوست  دارم   حتی خود  همسرم  میگه  از ما عاشق  تر  مگه خدا  آفریده و من  یه روز  بدون  همسرم  نه  خونه  مادرم  شب  موندم  و نه اون بدون  من جایی  رفته   

به  خدا خدا  گفتم   آخه  این عشق  قشنگ  نیست  که  تو نمیخوای  بهش لطف  کنی   هنوزم   تایپ میکنم  گریه  میکنم   

مرسی  از دعا قشنگت  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم امیدوارم خدا یه جوری دلتو شاد کنه به این روزات بخندی،اصلا یادت بره سختیارو خدا بزرگه خیلی سخته ...

ممنون  عزیزم در این  که  اگر خدا  چیزی  نمیده  شکی  نیست که درش مصلحتی  هست  همیشه  دعا  اینه که  اگر بچه  مشکل  دار میخوای  بدی  اصلا  طاقت  ندارم نداشته  باشم  بهتره  

خدایا  به حق  همین  اذان  دل چشم  انتظار همه  نی نی سایت  به خصوص دوست  گلم  ۱۶ سال  منتظر  خودت امید  تو زندگیش روشن کن  

ممنون  که روحیه  میدی  عزیز دلم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
اها،خب خداروشکر،ممنون تاراجون

اون خانم که با یکی سرم جواب گرفت مطمینا مشکل ایمنیش زیاد نبوده .شما با این hla بالا حداقل باید ۴تا سرم بگیری.یکی هم ممکنه شانس بیاره و باوجود مشکل ایمنی با یکی جواب بگیره.ولی شما نمیتونی با اینهمه دارو که مصرف میکنی  هی انتقال بدی که ببینی کی میگیره. پس باید بیشترین احتیاط ممکن و داروها رو داشته باشیی.

ممنون  عزیزم در این  که  اگر خدا  چیزی  نمیده  شکی  نیست که درش م ...

ممنون برای دعای قشنگت 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم من سی دی مارکر ها و این ازمایش hal رو تا حالا ندادم ازاد میتونم برم بدم؟هزینش چقدره؟دو تا سقط ...

آره شما مطمینا مشکل ایمنی و انعقادی داری که سقطات این مدلی هستن.هزینه رو نمیدونم ولی فکر کنم بالای دو میلیون بشه.شماکه میگی مشکل انعقادی نداری جهش ژن های ترومبیفیلیا رو بررسی کردی؟شما برو پیش دکتر سقط مکرر مثل رزاقی یا دکتر عارفی که آزمایش کامل برات بنویسن و به حرف ایمونولوژیست هم اصلا اکتفا نکن.۸۰درصد این مدل سقطا برمیگرده به مشکل ایمنی و انعقادی که اگه شوهرت ضعیفه ببر پیش دکتر جنتی ارولوژیست دارو بده استفاده کنه بعد اقدام کن برا آیوی اف