2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من۶بارانتقال دادم،اخرین بارمهرپارسال بود،جنین ندارم دیگه تونوبتم،فعلاشوهرم تحت درمانه برای تقویت اسپ ...

ایشالا  عزیزم  این سری  مامان  بشی  منم ۲تا  جنین  دارم  میخوام  هم وزن  کاهش  بدم  هم روحیه  خوبی بگیرم دکتر  خودمم  عالی  حالا اعتماد  کردم  بهش  ببینیم  چی میشه 

تا اردیبهشت  سال بعد  اونارو انتقال  بدم  توکل به خدا  چه کنیم  دیگه  جزء  انتظار  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاچرانمیتونم عکس بذارم؟رواون مربع ک عکس کوه وماه داره میزنم میگه کلیک کنیداینجاوتصویروبذاریدامانمیره توگالری ک عکس بذارم کسی میدونه دلیلشو؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
کاملا بهت حق میدم ان شاء الله دیگه این آخرین اقدام باشه و بعدش درگیر بارداری بشی و سیسمونی 

ممنون زینبی عزیز ایشالله خودتم بسلامتی نینیتو بغل کنی ،منم بیام از دردسرای بچه داری بگیم ،ایشالله هر چی خدا بخواد خیره

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

تو سیکل انتقال این آمپول چه کاري انجام میده عزیز؟؟ 

مانع از لخته شدن خون میشه

چند روزی از منفی شدن  انتقالم  نمیگذره اومدم  شرکت  تنها  کسی  که فکر ...

روژان جون میدونم هرچی ام بگم از ناراحتیت کم نمیشه چون خودم تجربشو دارم عزیزم فقط بدون هیچ کار خدا بی دلیل نیست، به وقتش همه چی درست میشه، مطمئنم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها منم آزمایش بارداری دادم مثبت شده

ایشالله بسلامتی دوران خوبی داشته باشی برای ماهم دعا کن

عزيزم امكان داره بره بالا اصلا اين تستي كه شما دادي معتبر نيست  خيلي زود بوده فكر كنم هنوز موعد ...

آره عزیزم ۸ روز به موعد پریودم مونده نمی دونم چرا اینکارو کردم اصن کاش نرفته بودم آره عزیزم حتما میرم تو سیکل اگه پریود بشم دیگه ۸ سال انتظار کافیه 😔

ببین گلم مواد ضد رادیکال آزاد که فقط کارش تقویت سیستم ایمنی نیست جلوی اون مواد مضر رو میگیرن ولی پ ...

زینبی گل این همه اطلاعات داری مدرکت چیه؟

بعد از انتقال روزی چندتا خوردی پردنیزولونو؟

ازروز۱۴قاعدگی شروشد۴هفته روزی ۲هفته بعدش روزی یکی هفته بعدهرروز نصف هفته بعدیک روزدرمیان نصف بعدقطع شدهفته دوم انتقال جنین یادم نیس والا،اینودکتررشت برام تجویزکردولی دکتررزاقی مدلش فرقداشت،۱۲۰عددبرام نوشت روزی دوتایکی بعدصبحانه وبعدشام،بعدک تموم شدتقریبا۴۰روزبعدش انتقال جنینم میشدگف اشکال نداره،فک کنم بعدانتقال ندادبهم یادم نمیادایناروازنسخه الان نگاه کردم

وای عزیزم اصلاااا ۲تا سرم با این وزن تاثیری نداره باید ۴تا بهت میداد.ایندفعه ازش بخواه که حتمااا ۴تا ...

واقعا؟؟شمارشته تحصیلیتون به این زمینه مربوطه خواهر؟عددhla-drبرای من۴۱.۳هست ،نمیدونم چرانمیتونم عکس ازمایشموبفرستم

سلام دوستان من بعد انتقال که اومدم خونه یه کم خونریزی داشتم کسی اینجور بوده؟    

اره عزیزم طبیعیه برای دستکاری شدن رحم اینجوری میشه

گلم منظورم موقع تخمک کشی بود، اون موقع فکر نکنم استرادیول داشتی اون موقع که داروهای تحریک تخمدان می ...

فکرکنم یا۶ بودیا۷.دقیق یادم نیست امافردامیرم دکتر ونگاه میکنم پرونده موکه ببینم چندبوده توی تاریخ۲۲مرداد