2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
ما ک طبیعی بچه دار نمیشیم مگر واقعا معجزه بشه عزیزم  ممنون  انشاله واسه خودتم این اتف ...

قربونت برم .

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
حالا هر چند تا جنین تشکیل بشه میره برای پی جی دی درسته؟؟؟  مثال نصفشم جنین پسر باشه ک خیلی ...

والا نمی دونم‌گفتن فردا زنگ بزن ببین چندتا جنین شده حالا نمی دونم فردام میگن چندتاش پسره یا نه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم که الان فقط تایید کرد نگرفتم فعلا.باید سه روز مونده به انتقالم برم بخرم.ولی اونروز از هلال احمر ...

آهان پس من متوجه نشدم شرمنده 

ولی مال منو اون سال همونجا کپی گرفت ی مقدار نشستم تایید کرد بلافاصله داد 

چقدر آدمو علاف میکنن بخدا

😂😂😂 همون کیفیتشو اینکه چندتا جنین پسر بشه مهمه توکل به خدا هرچی خیره 

انشاله ب اندازه ی تیم فوتبال واست جنین پسر با کیفیت تشکیل میشه 

راستی با این تعداد خداروشکر هایپر نشدی؟؟ 

نه من فقط داروخانه هلال احمر رفته بودم اونجا خانمه زنگ زد به بیمه تلفنی صحبت کرد گفتن بهش که مورد تا ...

عزیزم فک کنم تویخچالیناپرسیدی؟؟دماش مهمه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آهان پس من متوجه نشدم شرمنده  ولی مال منو اون سال همونجا کپی گرفت ی مقدار نشستم تایید کرد ب ...

منم اگر میخواستم میتونستم همین امروز برم بگیرم .ولی گفتم شاید نگهداریش سخت باشه بزارم همون موقع که میخوام برم بگیرم.ولی الان که فک میکنم اشتباه کردم  کاش منم گرفته بودم میزاشتم تو یخچال دیگه...

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بازم نزدیک سیصدو خورده ای میشه  ولی ارزش داره

اره بابا سیصد کجا سه ملیون کجا

عزیزم فک کنم تویخچالیناپرسیدی؟؟دماش مهمه

بله یخچالیه .منم همون موقع که میخوام برم تزریق کنم میخرم میبرم .امروز نگرفتم چون هنوز خیلی مونده به روز انتقالم

بازم نزدیک سیصدو خورده ای میشه  ولی ارزش داره

عزیزم شما تو هر تزریق چنتا میزدی؟اخه یه دوستی میگفت هر ۲۰ کیلو یه سرم میخواد اگر اینجور بود من باید تو هر وعده ۳ تا تزریق کنم ولی دکترم فقط ۳ تا نوشته برام