2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ان شاءالله ایندفعه نتیجه بگیری 😘😘😘 دیگه شروع کردی جدی پیگیر باش زمان به سرعت میگذره 

حتما اینبار میخوام تاجواب نگیرم ولکن نباشم پیرم شدم ولی چیکار کنم انتظارم خیلی طولانی شده دیگه حوصله ندارم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

گلم منظورم موقع تخمک کشی بود، اون موقع فکر نکنم استرادیول داشتی اون موقع که داروهای تحریک تخمدان می ...

زینبی جون یه سوال داشتم بازم😶

من کم کاری تیرویید دارم تقریبا از پارسال، یعنی آزمایش دادم tsh 5 بود دکتر یعنی متخصص زنان بهم لووتیرکسین داد روزی نصف، از پارسال دو سه بار آزمایش دادم هر سری 2 یا 3 بوده، ولی t3 و t4 رو بهم نگفت انجام بدم، الان دیدم بچه ها نوشتن استرس گرفتم نکنه اونا تنظیم نباشه چون من انجام ندادم الانم که انتقالم نزدیکه فایده ای نداره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرا، امروز انتقال دادم بالاخره 🥰🥰🥰 زینب مهربونم بالاخره انجامش دادم یه خانمی اومد یه میل ...

ایشالله توهم مامان یه دوقلو ناز بشی ،خدا کریمه

لیانا جون شما دفعه چندم انتقالتون مثبت شد؟

عزيزم خدارو شكر دفعه اول 

انشاالله شما ديگه بار آخرته 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واقعا تو این راه باید فقط صبر و حوصله داشت

خیلی سخته از بس دلشوره دارم شبا خواب میبینم ،سختی راه رفت وآمد هزار مشکل دیگه همش تو سرم مثل یه فیلم چند بار تکرار میشه  خدا کمک کنه

واقعا تو این راه باید فقط صبر و حوصله داشت

خودت تهرانی یا شهرستان،؟

خیلی سخته از بس دلشوره دارم شبا خواب میبینم ،سختی راه رفت وآمد هزار مشکل دیگه همش تو سرم مثل یه فیلم ...

مرکز ابن سینا خیلی از شهرای دیگه میان ، عادت میکنی نگران نباش فقط مصمم و جدی باش ان شاءالله 😘😘

میخوام بدونم اطراف ابن سینا جاهای اقامتی هست یا باید غصه جاروهم بخورم اقامت چند روزه سخته بااینکه فاصله م تاتهران ۵ ساعته

ممنون عزیزم ، شما چند تا جنین انتقال دادی و چند سالتونه؟

من ٣٢سالمه و ٣تا جنين بلاست انتقال دادن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اول از همه اون یبوست باید حل بشه  چون خودش بدتر میکنه اوضاع رو  زنگ زدی دکتر دوز پ ...

اره عزیزم انوکسا نمیزنم روزی دوتا پروژسترون و شیاف دارم دبگه نمیدونم چیکار کنم از وقتی خونریزی میکنم سینه هام شل شدن خیلی میترسم که به جنین اتفاقی بیوفته؟😢دوروز پیش سونو کردن بچه خوب بود با ضربان قلب ولی میترسم بازم یبوستم نمیدونم چیکار کنم هر چی میخورمم فایده نداره هم بخاطر بی تحرکی هم پروژسترون وهم چون فشار نمیتونم بیارم بدتر میشه

خدایا...شکرت😍