2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045907 بازدید | 684488 پست
کل سونوهای سال گذشتمو که میبینم همش ضخامت اندومترم 9 و 11 و این حدوداس، ولی این بار علتشو نمیدونم چر ...

اره عزيزم دوم پري كه ضخامتي وجود نداره چون رحم داره ريزش ميكنه 

چند روز ديگه باز سونو ميشي انشاالله رفته بالا نرمالش هم بين ٨تا ١٢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان، ۴جنین  واسم تشکیل شده ۲b ۲c نمی‌دونم میشه با این انتقال داد یا نه؟

عزيزم حتما انتقال بده ربطي به bيا cنداره فقط بايد خدا بخواد 

خيليا با aباردار نشدن ولي دوستاني بودن با cهم باردار شدن 

انشاالله زود زود مامان بشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میشه منو راهنماییم کنید منی که امروز انتقال دادم چیکارا بکنم چیکار نکنم چیا بخورم چی ضرر دا ...

عزيزم مبارك باشه فقط كار سنگين انجام نده دولاراست نشو آب زياد بخور نزار يبوست بشي 

همه چي بخور به جز دل و جگر و زعفران آويش كلا چزاي قاعده آور 

توكل به خدا انشاالله مامان شدي 

عزيزم مبارك باشه فقط كار سنگين انجام نده دولاراست نشو آب زياد بخور نزار يبوست بشي  همه چي بخور ...

مرسی عزیزم

راستی من بعد انتقالم رفتم دستشویی دوتا تیکه خیلی ریز مثل ترشح چسبنده بود رنگ قرمز رو دستمال دیدم 

اینا که جنین نبود اومد بیرون؟

مرسی عزیزم راستی من بعد انتقالم رفتم دستشویی دوتا تیکه خیلی ریز مثل ترشح چسبنده بود رنگ قرمز رو دست ...

نه گلم جنين كه با چشم ديده نميشه 

اون به خاطر اينكه اسپكلوم گذاشتن شايد يه مقدار دهانه رحم زخم شده 

جدی!؟ خوب شدی گفتی داشتم بی خیالش میشدم مرسی زیاد

قربونت، آره چون خودمم تصمیم داشتم قطعش کنم گفتم اصلش پانکچر بود گلوکوفاژم تاثیرش روی تخمدانه دیگه من که جنینام تشکیل شده دیگه نیازی ندارم بهش ولی به دکترم گفتم گفت باید ادامش بدی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله فردا همه چي خوب باشه صاحب كلي جنين پسر بشي و بعد هم مامان يه گل پسر تپل  واست آي ...

لیانا جون خیلی وقته می خوام بهت بگم اما روم نمیشه ولی شما خیلیییی خیلیییی مهربونی نمی دونم چرا یه حس خیلی خوبی نسبت به شما دارم حیفم اومد که نگم انشالله هرچی از خدا می خوای بهت بده آمین😍

بچه ها گوشی ضرر داده یا اینترنت بر کسی که انتقال داده رو جنین تاثیر داره؟

من كه صبح تا شب موقع انتقال اينجا بودم 🤣🤣🤣

لیانا جون خیلی وقته می خوام بهت بگم اما روم نمیشه ولی شما خیلیییی خیلیییی مهربونی نمی دونم چرا یه حس ...

قربونت بشم عزيزم دلم خودت ماهي 😘

انشاالله زود زود به خواسته قلبيت برسي ماهم خوشحال بشيم😘😘💋💋❤️❤️ الهي آمين 👶🏻💙

اره عزيزم دوم پري كه ضخامتي وجود نداره چون رحم داره ريزش ميكنه  چند روز ديگه باز سونو ميشي&nbs ...

آخه پانچر که روز 14 بعد از پریودی شدم، و ضخامتش کم بوده، حتی نگفت بهم که چقد بود، دکترمو دوست دارم ولی این چیزاشو نه، ایندفعه حتما باهاش حرف میزنم، گیجو کلافه شدم