2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچها من میکرو کردم اولین روز پری اخرم۲۳شهریور و انتقالم ۸مهر دوشنبه اولین سونومه خیلی میترم که ...

عزیزم خیلی طبیعیه استرس داشته باشی ولی ان شاء الله میری و قلب خوشکلش هم می بینی😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفتم دیگه زینب جون دیدم همه مخالفن ترسیدم گفتم فردا برم یک روزم یک روزه  می بینی دیونه شدم رفت ...

عزیزم 

پس با همین فرمون تا روز 14 حداقل ادامه بدیم😉😉😉

ان شاالله که مامان شدی 

بهت حق میدم سخت باشه باورش بعد از 8 سال با iui حامله بشی ولی پیش خدا زیاد نیست

زينب جان من خيلي سرم اي وي اي جي دهنمو مشغول كرده نميدونم بزنم يا نزنم يه دكتر توكلي تو ابن سينا گفت ...

عزیزم چرا مردد آخه 

اگر بیشتر یا مساوی سه تا از سی دی مارکر ها یا آیتم های ایمنی برای خانمی یا سه بار انتقال جنین با کیفیت منفی باشه، سرم ivig خیلی کمک میکنه تو مقالات زیادی هست

البته قبول دارم خیلی دکترها مثل نصر هم اعتقادی به این مسائل ندارن ولی خب بالاخره خیلیا هم نتیجه گرفتن و نمیشه منکرش شد

الان تو سیکل انتقال هستی درسته؟ راستش یه کم میترسم بگم مثلا از سوم خودت استرادیول شروع کنی چون ممکن ...

بله عزیزم

ممنون زینبی جون، شما درست میگی از دکترم بپرسم مطمئنتره، دوشنبه بهش زنگ میزنم ببینم میگه باید چیکار کنم😊 بازم مرسی😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انعقادی ها رو دادم  کاریوتایپ رو ندادم اگه کاریوتایپ مشک داشته باشه به جز اهدایی چاره دیگه ای ...

عزیزم بستگی به نوع مشکل داره گاهی با pgd یا pgs میشه از ژن خودت بچه دار بشی، گاهی هم خدای نکرده مشکل ژنتیکی نهفته جوری هست که اهدایی به صلاحه 

یه سوال؟؟؟

چی نخوریم که تخمک خوب رو خراب نکنه ؟؟؟اخه دیدم همش میگیم چی بخوریم که کیفیت تخمک خوب بشه امروز رفتم تو فکر که خوردن برای کیفیت پیشکش چیا نخورم که اثر سو براش داره!!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم.ممنون که ج دادی.من کارای ای وی اف روازاردیبهشت شروع کردم.اونموقع صخامت۸بودامابعداز داروها ...

میفهمم عزیزم، درکت میکنم ولی خوب حیفه اون جنین ها هم الکی هدر برن

من فکر میکنم بدنت به استراحت بیشتری نیاز داره تا بتونه خودشو بسازه

شما پریود بعد از پانکچر میزان خون ریزی چه قدر بود؟ ضخامتت تو روزهایی که برای سونو های پانکچر میرفتین چی؟ 

سلام بله دکتر طب سنتی رفتم گفتن گرم و خشک

پس کاملا با من تفاوت داری عزیزم

حالا من سرد و خشک معتدل بودم و کلا تو گرمی خوردن بودم برای انتقال کاش از طب سنتی بپرسی، معمولا کمک می کنن که پذیرش بدن برای حاملگی بره بالا

اما در کل مصرف مایعات و میوه و آبمیوه به مقدار زیاد عالیه و توصیه میشه و پیاده روی یا ورزش، اصلا استراحت مطلق خوب نیست

هم قبل از انتقال فعال باش هم بعدش روزی 10 دقیقه پیاده روی ملایم و انجام بقیه فعالیت های زندگی عادی، به جز چیز سنگین بلند کردن 

و از همه مهمتر مصرف فولیک اسید 

بعد اون بعدی رو که ۲۴ هفته برم ، اون مواردی که توی اکوی اول هم بررسی میکنن رو هم ، بررسی میکنن مجدد؟

آره گلم بررسی میشه 

ببین فلسفه اکو تو 18 هفته("دور از گوش همه مجوز سقط هست) 

پس فقط آنومالی های ماژور قلب بررسی میشه مثلا قلب تک بطنی نباشه یا جابجایی عروق اصلی نباشه و این چیزا

ولی تو 24 هفته تمام موارد قبل به علاوه مشکلات مینور بررسی میشه مثلا اگر سوراخ بین دهلیز ها سایزش بزرگ باشه یا جابجایی عروق غیر حیاتی رو چک می کنن که اگر مشکلی باشه نوزاد بلافاصله بعد از تولد بهش رسیدگی های لازم رو بکنن و جونش رو نجات بدن

@زینبی_بابا    

ماه هفتم ازهفته چندم بارداری شروع میشه

۳۸هفته یا۲۵هفته وپنج روز

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها من هماتوم دارم خونریزی میکنم خیلی میترسم دستشویی رفتنی بیشتر میاد بچه ها چیکار کنم قطع بشه خو ...

عزیزم اول از همه اون یبوست باید حل بشه 

چون خودش بدتر میکنه اوضاع رو 

زنگ زدی دکتر دوز پروژسترون رو بیشتر کنه؟ 

داروهای ضد انعقاد رو قطع کردی؟