2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره عزيزم تهرانم

ی دکتر بسیار مومن و باسوادی آدرس ی دکتر طب سنتی توی قم رو بمن داد 

راستش من دیگه وقت زیادی ندارم 

چون پاکسازی رحم و اصلاحات بدن حداقل چهار پنج ماه طول میکشه 

کار این آقای دکتر طب سنتی تخصصی نازایی و درمان‌هه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تا حالا نشدم هيچي ن لاپارا ن هيسترو ،، اره يكشنبه ميبرم انشالله، ميگم از كجا ميتونم بفهمم مركز ما ...

عزیزم برو اونجا حضوری بپرس از مراجعه کننده هاش

پیج اینستا هم داره این مرکزه.برو کامنتا رو بخون ببین راضین ..

پرگوریس از داروهای دیگه تحریک تخمدان مثل گونال شنیدم موثرتر و بهتره

محیا به نظرم باهر دکتری که خواستی شروع کنی بگو قبل انتقال یه هیسترو تشخیصی و خراش رو برات انجام بدن که دیگه مامان شدنت صددرصد بشه 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خب دیگه نگران چی هستی عزیزم وقتی نصرم تایید کرده به نتیجه ای که شهرستان گرفتی اعتمادی نیست؟ تازه اگه ...

حالا مشكلم اينه مركز رو درست انتخاب كنم بسته ب شرايطي كه داشتم،،، تارا ب مظرت مام خوب نيست؟ ميگم دلواپسيم اينه بازم برا بار سوم زبونم لال هموم بلا سرم بياد خداي ناكرده ديگه نميكشم ميدوني ك پانكچر يعني چي😢 

اين دكتر دارو فقط پرگوريس داد ميدوني چيه؟ روزي ٣٠٠ واحد تا روز ٩

...
ممنون عزیزم بله کیسه هاشون جدا بود نگران نباش به هر چی فکر کنی همون میشه  مثبت فکر کن به هفته 3 ...

فدات بشم مرررررسي از راهنماييت 

فقط شما كلا چند كيلو اضافه كردين ؟ ني ني ها چند كيلو به دنيا اومدن ؟ببخشيد خيلي سوال ميكنم عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسي عزيزم كه به فكرمي چشم همينكارو ميكنم كلي دارم دنبال اين ميگردم كه جيكارا بكنيم برا تقويت و اي ...

عزيزم خيلي متاسفم انشالله خدا به زودي معجزه اش رو بهت نشون بده و مامان بشي🙏🙏🙏

دوستم ميشه شماها از كارهايي كه قبل و بعد انجام دادي از نظر تغذيه استراحت و مكمل برامون بگي ممنونم ميشم🌹

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دلم برات روشنه..منتظر خبرای خوبتم فردا 😍😍

قربون دلت  برم  ممنون  از دعا  قشنگت 😍  مرسی  که روحیه  مامان  قشنگم  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزيزم واسه من ٣روز بود بعد كم كم شد لك بيني بعدم از بين رفت اصلا نگران نباش مرتب شيافت رو استفا ...

تونستم با دکترم صحبت کنم اره قطع کردم اونارو. آمپولم رو روزانه کرد. 

روژان عزيز انشاالله فردا دل همه رو شاد كني 

قربونت  برم  مرسی مامان نازنینم  ایشالا با دعا  خودت  نی نی  های  قشنگ  خدا بهم  لطف  کنه  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
تونستم با دکترم صحبت کنم اره قطع کردم اونارو. آمپولم رو روزانه کرد. 

خوب كردي 

اره آمپول منم روزانه بود دوتا تو يه سرنگ

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت  برم  مرسی مامان نازنینم  ایشالا با دعا  خودت  نی نی  های  ...

فدات بشم 😘😘😘