2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خونریری هماتوم تا چند روز ادامه داره?

عزيزم واسه من ٣روز بود بعد كم كم شد لك بيني بعدم از بين رفت اصلا نگران نباش مرتب شيافت رو استفاده كن آسپرين و انوكسا هم بزار كنار

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاله ک خوش خبری  بی بی نزذی؟؟

مرسی  عزیزم  نه  میترسم  مامان  و همسرم  اجازه  نمیدن آز  میدم  فردا  دیگه   خیالم  راحت  استرسم  کمتر 😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بخدا منم الان دو ماهه لب ب پیتزا نزدم  طرازی گف نخور تا انتقال

آفرين خوب ميكني اگرم خيلي هوس كردي تو خونه با مرغ و سبزيجات خودت درست كن عزيزم 

من الان ٣سال لب به سوسيس كالباس نزدم 

پياده روي حتما داشته باش تا انتقالت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانم‌های  عزیز  و مامانی  قشنگم  واسم  دعا  کنید   فردا آز   ...

روژان عزيز انشاالله فردا دل همه رو شاد كني 

آفرين خوب ميكني اگرم خيلي هوس كردي تو خونه با مرغ و سبزيجات خودت درست كن عزيزم  من الان ٣سال ل ...

سوسیس و کالباس هم خونه ما سال‌هاس خورده نشده والا

پیتزا هم تا اونجا ک بتونم نمی‌خورم ک الان دوماه شد 

آفرين خوب ميكني اگرم خيلي هوس كردي تو خونه با مرغ و سبزيجات خودت درست كن عزيزم  من الان ٣سال ل ...

فدات هر روز دارم 

با آب زیاد 

طرازی گف ژن غلظت خونت ک هنوز هست باید آب بخوری 

دنبال‌ آب زرشک طبیعیم

چرا تخمداناتو فشار دادي عزيزم 😰

خواستم ماساژ بدم خيلي محكم شد عصباني بودم از دستشون محكم ماساژ دادم يه احظه فقط😭😭مگه واقعا ميتونه خراب كنه فشار؟؟؟؟ اصلا نميدونم جاشون كجاست، همينجوري حدسي الكي ماساژ دادم مثلا😭

...
خب ی نذری بکن شب هفدهم ربیع الاول شیرینی پخش کنید 

چشم  عزیزم  حتما  شیرینی  که  سهل  😅 خودم  نذر  ۲۰۰ مرغ  نذر کردم  برای  همراهان  بیمارستان  ببرم  و  آش  نذر  کردم 

زیارت  عاشورا هر روز بخونم 

دیگه  فقط لطف  و نظر خداست  😔

و دعا  شما  دوستان  

یه حسی  دارم  ولی جدی نمیگیرمش  چون  بار دوم  نمیخوام  امیدواری  زیادی  داشته  باشم توکلم  به خدا 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊