2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مثبته صد درصد مبارکه مارم دعا کن انتقال دادی؟؟

توروخدا دعا کن فردا ازمایش مثبت دربیاد 

بدنم میلرزه 

چشم ایشالله شما باردار میشی ایشالله سختی همه تمام میشه به حق زهرا 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
انشااله که درسته معمولا مثبت بی بی چک قابل اعتماده

عکسش گذاشتم 😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بگید واقعی هست  بگید سختی هام تمام شده  بگید موقع شادی رسیده  بگید زیرمجموع ...

عزیزم واقعیه واقعیه😍😍😍😍😍 

مامان شدی 

خدا رو شکر 🌹🌹🌹🌹🌹

مبارکت باشه 

ان شاالله به سلامتی بغل(شون) کنی

مبارک۶هههههههاااااااااا

وای توروخدا دعام کنید 

الان قلبم از شادی می ایسته 

خدایااا بلاخره منم دیدی 😭😭😭😭

عزیزم واقعیه واقعیه😍😍😍😍😍  مامان شدی  خدا رو شکر 🌹🌹🌹🌹🌹 مبارکت باشه  ان ش ...

قربونت برم من

وای خدایا ممنونم 

خدایا شکرتتتت 

میگم زینبی من سال پیش هم دوسین میخوردم.البته کمتر از امسال.حالا ممکنه واقعا اینقدر تاثیر داشته باشه ...

همین دیگه چون نمیدونیم چه قدر اثر داره احتمال هر چیزی هست 

اصلا تو طب سنتی به سیاه دانه نمیگن غذا، رسما میگن دارو 

چون خیلی تاثیر گذار هست

خودم هم موقع پانکچر اصلا نخوردم

بعدش هم در حد کم اونم گاهی 

معلومم نیست اثر سرم باشه شاید همزمانی داشتن فکر کردن اثر سرم چون تو هیچ منبع پزشکی ام نیومده نمیدونم ...

بله یکی از کارهای این سرم از کار انداختن سیستم ایمنی هستش ک بدن  جنین رو ب عنوان ی موجود خارجی دفع نکنه 

کاری شبیه پردنیزولون

بچه ها بگید واقعی هست  بگید سختی هام تمام شده  بگید موقع شادی رسیده  بگید زیرمجموع ...

مبارکههههه عزیزم مانان شدی رفت😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام زینب جون خوبی  من روز 2 هفته 16 هستم جواب سلفری اومد . دکتر برام سونو آنومالی نوشته بود و ...

سلام عزیزم خدا رو شکر به سلامتی 😍😍😍

گلم اکو قلب رو من 18 هفته و 4 روز طبق تاریخ انتقال انجام دادم 

سونو آنومالی هم 18 هفته و 6 روز طبق انتقال

طول سرویکس هم تو همون سونو آنومالی اندازه گرفتن

وای توروخدا دعام کنید  الان قلبم از شادی می ایسته  خدایااا بلاخره منم دیدی 😭😭😭😭

سجده شکر کن عزیزم 

تو بهترین ماه خدا شما هم ب جمع مادرها اضافه شدی 

اول واسه سلامتی امام زمان و بعد بچت حتما صدقه کنار بگذار 

امروز روز اول ماهه با دادن صدقه انشاله هیچ مشکلی پیش نیاد برات