2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها منفی شدم داروهامو قطع کنم؟هرچی به مطب زنگ میزنم جواب نمیده

ناراحت  شدم  عزیزم😔  میدونم  خیلی سخت   نه دیگه  داروها  استفاده  نکن  احتمالا بعد یه هفته   پریود  میشی  بازم  جنین  اگر داری  تلاش  کن  عزیزم  ایشالا  که خیر 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
والا الان اصلا قابل پیش بینی نیست، احتمال هر چیزی هست فقط امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته  ...

زینبی من دوسین و دارچین و عسل ، شیره و ارده میخوردم هر روز.به نظرت ادامه بدم.یا فعلا نیاز نیست؟

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله منفی

واي عزيزم ناراحت شدم نميدونم چي بگم انشاالله دلت شاد بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم نبايد عمل واريكوسل ميكردين فقط وضعيت رو بدتر ميكنه و طاقت مردها رو كمتر همينجوريشم همكاري نميك ...

تاراجون مگه همسرتون چندسالشونه ک سن شماروهمش میگن زیاده،طرف تو۶۰سالگی باردارمیشه که،الان دیگه سن ازدواج بالارفته

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم جفت خلفی یعنی زودتر حرکات نی نی رو حس میکنی اصلا خطرناک نیست هماتومت هم نه بزرگ نیست ولی مراع ...

زينب جون من كي حركات رو بايد حس كنم از چند هفتگي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکر که بهتر شدین انشالله که نی نی هامون سالم بدنیا میان

سلام عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم نی نی سالمه کلی دعا کردم از دیشب نگران بودم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خداروشکر که بهتر شدین انشالله که نی نی هامون سالم بدنیا میان

انشاالله شما هم زود خوب بشي 

فقط قدماتو آروم بردار كار سنگين نكن دراز بكش به همسرتم بگو پاهاتو ماساژ بده كه جريان خون ايجاد بشه 

انشاالله 🌹🌹

بچه ها من یه سوال خنده دار دارم خجالت میکشیدم بپرسم اما کسی رو نداشتم بپرسم من نشسته گل زعفران پاک میکنم یا پیشم پاک میکنن میگم نکنه بوی زعفران هم بد باشه منی که هفته پنج هستم 🙈🙈🙈🙈

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
[QUOTE=110292550]اوفففف مرسي ك گفتي پس منم اونجا نميرم چون فرصت ازمون و خطا ندارم ديگه اگررررررر قرا ...

خیر ببینی رویان با روحیات محیا جور درنمیاد، خصوصی بره بهتره، خیلی بهتره 

تهران که همه جا الان امکاناتش خوبه، فقط امیدوارم هر جا رو انتخاب میکنه آرامش بهش بده و ادامه بده، چند ماهه خیلی اذیت شده 

تو روخدا شما بهش بگو آرامش پیدا کنه، به حرف من که گوش نمیده

زینبی من دوسین و دارچین و عسل ، شیره و ارده میخوردم هر روز.به نظرت ادامه بدم.یا فعلا نیاز نیست؟

آره گلم اگر از قبل میخوردی ادامه بده ولی دوسین رو ترجیحا قطع کن و دفعه بعد داروها شروع شد اصلا نخور، چون سیاه دانه داره و امکان تداخل هست با داروها

زينب جون من كي حركات رو بايد حس كنم از چند هفتگي ؟

راستش معلوم نیست ولی خودم فکر کنم تو 16 هفتگی یه چیزایی حس میکردم ولی میگفتم حرکات روده اس، بعدا فهمیدم نه وروجک بوده

ولی تا 24 هفتگی برای بارداری اول ممکنه طول بکشه تا حس کنی

بچه ها من یه سوال خنده دار دارم خجالت میکشیدم بپرسم اما کسی رو نداشتم بپرسم من نشسته گل زعفران پاک م ...

نه عزيزم مشكلي نداره 😃 ميگن دمنوش زعفران نخورين حتي تو زرشك پلو هم اشكال نداره بو كردن كه چيزي نيست