2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم.حتما.حالا شوهرم میگه داریم میریم به طرف زمستون.بزاریم بعد عید.منم خیلی ناراحت شدم.من میخو ...

عزیزم اصلا این کارو نکن، الان هوا خنکه و کیفیت اسپرم هم بالاتره 

تازه بعد از عید ماه رمضان هم هست که دیگه خیلی بیشتر اذیت میشین

ببخشید خیلی واضح گفتم، حس میکنم خواهرمی و دلم نمیاد زمان از دست بدی

سلام عزیزم...اره حتما برو بررسی کن.نظر چندتاشونو بپرسی به نظرمنم خیلی بهتره.تصمیم منطقی میگیری عزیز ...

فك كنم ديگه توان پانكچر اون مدلي رو نداشته باشم حالم بد شده ديگه ميخوام درمورد اهدايي لوس بازي و احساساتي بازي درنيارم و وقتو تلف نكنم اگرچه به كار اون مركز خواب شده ي شهرستان مطمئن نيستم و اگر اينبار تهران انجام بدم شايد جنين خوبي داشته باشم ولي نميدونم با سلامتيم ريسك كنم يا ن😭و وقت تلف كنم يا ن😭

@تارا_777    

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما واسه تخمک فقط رفتیم محضری کردیم یه تعهدنامه که بیمارستان داد

واي خيلي مرسي ك بهم جواب دادي، انشالله ب زودي مثبت بشي و دلت شاد بشه، ميشه بگي كدوم دكتر و كدوم بيمارستان انجام دادي و روند انتخاب اون شخص چ جوري بود و چ طوري از سلامتش مطمئن شدي؟

...
وقتی بهمون گفتن اسپرما مرده ن نمیدونی چه حالی شدیم.از همه چی نا امید شدیم.من از اول عروسی افتادم دنب ...

عزیزم اگر نگرانی حتما اصرار کن بگو وقت ویزیت میدن

آخه از شهر دیگه ایی میایی معلومه اذیت میشی 

هیچی هم نگه حداقل دلت آروم میشه

آهان اگر انجام دادی بعیده، خواستم محکم کاری کرده باشی با توجه به اینکه فرصت آزمون و خطا نداری 

هیستروسونوگرافی رفتم.میومکتومی هم رفتم.فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشم.مگر اینکه آزمایشات هورمونی بخوان بازم.

خدایا شکرت  
لیانا جون تا پریروز نارنگی بهترم میکرد ولی دیروز یه خرده سیرابی درست کرد مامانم خوردم صبح .یعنی یه ج ...

سيرابي كه ميگن خوبه به شما نساخته دركت ميكنم خيلي بد ببين حرير بادومم خوبه 

ليمو ترش رو بو كن يا بريز تو يه ليوان آب قندم بريز فشارت نيفته 

ببين من چايي نبات و آدامس هم حالمو خوب ميكرد امتحان كن البته هنوز هم حالت تهوع دارم ولي مثل قبل نه 

تا ميتوني غذاي سبك بخور گلاب رو هم بو كن 

انشاالله زود زود خوب بشي ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم من جای شما بودم حتما میرفتم دکتر خیالم راحت بشه

باشه عزیزم تا فردا صبر میکنم اگه خبری نشد میرم دکتر ممنون

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
عزیزم اصلا این کارو نکن، الان هوا خنکه و کیفیت اسپرم هم بالاتره  تازه بعد از عید ماه رمضان هم ...

نه عزیزم.حق با شماست.خوب شد ماه رمضان رو یاداوری کردی.همینم به همسرم میگم.بارها بهش گفتم بهتره ادامه بدیم.ولی میبینم که زیاد تمایل نداره.میگه تو زمستون رفت و آمد ریسکش بیشتره.ولی من هیچ جور کوتاه نمیام.

خدایا شکرت  
شوهر من به زور منو برد آزمایش روز سیزدهمم😔

ای جان  بر عکس  من  مامان  و همسرم میگن شنبه  برو فکرکن روز ۲۰  میشه  ایشالا  که  خیره 🤣

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
اصلا نمیتونم بفهمم.چرا نباید جواب بدن؟باید بالای ۳۰ میشد مقدارش؟

نه گلم خیلی بالاتر

اگر تخمدان فولیکول تولید کنه، هر چی فولی بیشتر، استرادیول بیشتر

یادمه جواب استرادیول منم قبل پانکچر حدود 3هزار و خورده ایی بود و بعد از پانکچر 18 تا تخمک داشتم 

27 یعنی بیس لاین، یعنی هیچی اتفاق نیفتاده 

واسه همین میگم از دکترت بپرس آزهای هورمونی رو اگر لازم هست تکرار کنی

منظورم تخمك بود تاراجون طرف رو نشون ميدن يعني؟ عكسشو يا خودشو؟

دوستم تو نيكان اهدايي گرفت بهش آلبوم نشون دادن يكي كه تقريبا شبيه خودشه انتخاب كرد بعدم خاست ببيندش مشكلي نبود ديدش باهاش حرف زد نميدونم تو گاندي هم اينقدر دست درخواست كننده رو باز ميگذارند يا نه يك زنگ بزن از مسوول ماماييش سوال كن 

ولي عزيزم به اين زودي به اهدايي فكر نكن سني نداري اگه تا حالا تو تهران انجام ندادي به خودت زمان بده و يبار ديگه تو تهران تو يكي از مراكز معتبر پانكچرو انتقال انجام بده انشالله حل ميشه 

كاش يك ويزيت ميرفتي دكتر زرناني كامل برات توضيح ميده كه كجاي داستاني

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم