2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم ممنونم تو نوبت سونو هستم. بله درسته جنین شناساش انرژی مثبت نمیدن 

عزیزم ان شاء الله که بیای بگی هماتوم بوده و رفع شده...منتظر خبرای خوبتیم 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره خیلی سخته...بمیرم برات چی کشیدی.من یادم رفته بود دردهای خودمو .میگفتم تحمل میکنم ولی نمیشه... د ...

سارای عزیزم من که دعا میکنم ویارت و حالت تهوعت تموم بشه اما انگار خدا نمیشنوه صدامو😏

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🕪سلام مامانی های گل الان و آیندمون😍 این ماه هم نشد که بشه من بشم مریم مقدس 😂با شش تا فولی رو دست ...

الهی بگردم مریم جان 😔 متاسفم....خیلی ناراحت شدم...

به جاش یاسمین بخور.به من به جای ال دی یاسمین میداد دکترم.چون با ال دی حالم خیلی بد میشد

سارای عزیزم من که دعا میکنم ویارت و حالت تهوعت تموم بشه اما انگار خدا نمیشنوه صدامو😏

عزیززم ممنون .همیشه به من لطف داری ..این طور نگو.مثبت شدن من از دعای خیر شما بود❣❣❣

آره خیلی سخته...بمیرم برات چی کشیدی.من یادم رفته بود دردهای خودمو .میگفتم تحمل میکنم ولی نمیشه... د ...

از زمانیکه آزمایشت مثبت شد دکترتو عوض کردی؟ مثلا من برم یه دکتر زنان دیگه حاضره ادامه درمانو انجام بده؟

الهی بگردم مریم جان 😔 متاسفم....خیلی ناراحت شدم... به جاش یاسمین بخور.به من به جای ال دی یاسمین می ...

ممنون سارا جون.....

این ماه از بارداری خیلی ها خوش حال شدم از جمله تو ......و میدونم جز لطف خدا نتیجه ی دعاهای دوستای خوبم رو حتما خدا بزودی بهم میده.....

باز ادامه میدم با توکل بیشتر از قبل به خدا....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیززم ممنون .همیشه به من لطف داری ..این طور نگو.مثبت شدن من از دعای خیر شما بود❣❣❣

من خودم ویار نداشتم جز دو روز...اما خواهرم بنده خدا بد جور داشت...الان وقتی زینب و شما میگید حس میکنم ....واقعا تهوع خیلی خیلی سخته.....بازم امیدوارم قطع بشه این ویار و بجاش ویار پرخوری بگیرید و چاقالو بشیددددد😉😆

سلام دوستان من ی سوال داشتم. من شهریور پانکچر داشتم بهم گفتن آبان بیا واسه شروع کارای انتقال جنین. ب ...

@زینبی _بابا

زینب جون سوالم این بود

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام عزیزم شما هم مثل من هستین پس، منم شهریور پانکچر شدم این ماه انتقالمه ببین خونریزی حسابه باید ...

ممنون از جوابت عزیزم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
از زمانیکه آزمایشت مثبت شد دکترتو عوض کردی؟ مثلا من برم یه دکتر زنان دیگه حاضره ادامه درمانو انجام ب ...

بعد سونوی قلب گفت دیگه نیا.به سوالامم جواب نداد.گفت برو اون دکتر جوابتو میده 😐 میدونی اینجا که من میرم بیمارستانه .دکتراش باهم همکارن و به اصطلاح به هم نون قرض میدن..

شماهم بعد مثبت شدن بری یه دکتر دیگه اره قبول میکنه ...چرا نکنن.از خداشونه

معمولا سيكلت برميگرده سرجاي قبليش يعني روزيكه ماههاي قبل از پانكچر پريود شدي من پريود اول بعد پانكچ ...

تاراجون مرسی که جواب دادی

ممنون سارا جون..... این ماه از بارداری خیلی ها خوش حال شدم از جمله تو ......و میدونم جز لطف خدا نتی ...

توکل به خدا

من دلم برات روشنه .مطمئنم به زودی خدا جواب دل پاک و مهربونتو میده ❣

بله اولی هستش چقدر خوشحال بودم که با اولین انتقال مامان شدم اصلا نتونستم شیرینی بارداری رو مزه کنم

مگه چي شده عزيزم؟

فقط بخاطر خونريزي اينقدر نگراني؟ خيليها تو همين تاپيك خونريزي داشتن و شكر خدا ني ني سالم بدنيا اومده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم