2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ممنونم تو نوبت سونو هستم. بله درسته جنین شناساش انرژی مثبت نمیدن 

بگو من اورژانسي هستم زودتر بفرستنت داخل

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان

من و همسرم میخایم برای ای وی اف اقدام کنیم.  مشکل من اینه که شدیدن با قرص های ضد بارداری بدنم میریزه بهم. حتی با خوردن دوتا قرص ال دی  از کلیه هام و مثانه و مجاری ادراری و واژن گرفته تا لثه هام عفونت میکنه.

میخاستم نظرتون رو بپرسم که به نظرتون داروهای ای وی اف هم تاثیر مشابه داره؟ کسی بوده که به ال دی حساسیت کنه ولی ای وی اف کرده باشه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرح حال مشکل ناباروری و اقداماتی که کردین؟ آزمایشات؟ و... 

من سه تا انتقال یزد داشتم که منفی شد مشکل از شوهرم بود اسپرمش صفر بود بعد ازمایش دادم گفتن ذخیره خودتم ۱.۳ هست که احتمالا الان کمتر شده با پانکچر و دارو های انتقال ۲۸ تا تخمک ازم گرفتن که فقط ۸ تاش جنین  شد آزمایش ژنتیک خودم دادم وپرولاکتین و ...ازمایش ایمنی و اینا اصلا ازم نگرفتن🙁هیسترو و لاپرا هم نکردن 

سلام دوستان من و همسرم میخایم برای ای وی اف اقدام کنیم.  مشکل من اینه که شدیدن با قرص های ضد ب ...

بله ال دي و اي وي اف ب هم ربطي ندارن، ميتونن جايگزين به جاي ال دي چيزي بدن بهتون كه بهش حسّاسيت نداشته باشين شما حتما ب دكتر بگين ك ب ال دي حسّاسيت دارين شايد اصلا سيكلي براتون در نظر گرفتن ك ال دي نداشت من خودم يه بار سيكل بدون ال دي داشتم شما فقط تمام شرايط پزشكي تون رو ب دكتر توضيح بدين تا كارش رو با شرايط شما هماهنگ كنه

...
من خیلی دوست داشتم پیش ایشون برم.ولی خیلی مسیرش دوره برا من.

والا من که این مدت رفتم یکبارم خودش من رو ویزیت نکرد مگر اینکه بری بیمارستان مادر شاید اونجا ببینیش فقط دانشجو ها وانترم های تازه کار کارمون رو میکردن هر سری هم که رفتم یک دکتر سونو و ویزیتم کرد🙁اگه تهرانی برو اونجا میگن دکتر نصر خوبه منم راهم دوره اگه بشه میخوام بیام تهران

سلام عزیزم ممنونم تو نوبت سونو هستم. بله درسته جنین شناساش انرژی مثبت نمیدن  

بگو از بيرون سونو كنن نميخواد واژينال از همون بيرونم معلومه خب، سعي كن استرس كنترل كني استرس نداشته باشي ضرر داره، برات ايه الكرسي ميخونم خدا حافظ خودت و تو دليت باشه

...
والا من که این مدت رفتم یکبارم خودش من رو ویزیت نکرد مگر اینکه بری بیمارستان مادر شاید اونجا ببینیش ...

شما در مورد نصر از كجا اطلاعات كسب كردين؟ منم ميخوام در موردش بدونم

...
بله ال دي و اي وي اف ب هم ربطي ندارن، ميتونن جايگزين به جاي ال دي چيزي بدن بهتون كه بهش حسّاسيت نداش ...

ممنون☺️

البته اگه بهم بگن که نمیشه خیلی خوشحالتر میشم چون اصلا دلم بچه نمیخاد😒

زینب جون یا بقیه دوستان یه سوال:من فمبیون یک دارم که تا زمان پانکچرم که بخوام استفاده کنم یک ماه از تاریخ انقضاش میگذره.تاثیرش کم میشه یا کلا فاسد میشه؟و اینکه بهترین جایگزین فمبیون یک رو میدونید چیه ؟

ممنون☺️ البته اگه بهم بگن که نمیشه خیلی خوشحالتر میشم چون اصلا دلم بچه نمیخاد😒

عزیزم اینو نگو. امیدوارم که خدا بهترین هارو برات بخواد ....منم تا چندسال پیش همینو میگفتم ولی حالا نظرم عوض شده و با توجه به بالا رفتن سنم دنبال دوا درمونم...اونم دوا درمونی که پزشک ها هیچ علتی برای ناباروری منو و همسرم ندارن....

عزیزم کاش از مادرتون بپرسی اینا رو، شاید هم برای شما کمتر بشه چون مادرتون پرسنل اونجا هستن واسه عکس ...

مرسی از راهنمایی هات دوست خوبم. نمیخوام فعلا مادرم بدونه اگه راه داشته باشه که نمیخوام کلا بدونه 

سلام دوستان من ی سوال داشتم. من شهریور پانکچر داشتم بهم گفتن آبان بیا واسه شروع کارای انتقال جنین. ب ...

سلام عزیزم

شما هم مثل من هستین پس، منم شهریور پانکچر شدم این ماه انتقالمه

ببین خونریزی حسابه باید صبر کنی کامل پریود بشی که برات داروهای انتقالو شروع کنن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...