2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ممنون عزیزم، خدا کمک هممون کنه منم خیلی دوست دارم برم ببینم طبعم چجوریه داروهایی که داد به صورت دم ...

انشالله  عزیزم،،،نه اماده بودن تو بطری،،،یکیش فارفاوانیا بود که ترکیبی از رازیانه وآنسیون واسطوخودوس ویکی دیگش اسمش هشت گیاه بود به شوهرمم عرق شقاقل وچندتا ادویه که با عسل میخوره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خودمم بار اولمه میخوام استفاده کنم ولی اینجا دیدم خیلیا استفاده کردنو خوب بوده، ولی تو نتم یکی از فو ...

آهاا مرسی.من خوده رویال ژل رو دارم ..خواستم اگه خوبه استفاده کنم واسه انتقالم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب، خداروشکر میدونی من چاره ای جز آی وی اف ندارم چون لوله هام بستست ولی اونایی که تنبلی دارن ...

عزیزم توهم ناامید نباش انشالله خدا در رحمتشو به روی هممون باز میکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله  عزیزم،،،نه اماده بودن تو بطری،،،یکیش فارفاوانیا بود که ترکیبی از رازیانه وآنسیون واسطو ...

آخه من ازین تستای طبع شناسیه نتی زدم نتیجشو زده بود طبعم گرمه دیگه نمیدونم درستن یا نه، آخه قبل انتقال همش گرمی میخورم میگم نکنه ضرر داشته باشه ولی پیش دکتر طب سنتی بری مطمئن تره اما خب من فرصتی ندارم انتقالم نزدیکه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آهاا مرسی.من خوده رویال ژل رو دارم ..خواستم اگه خوبه استفاده کنم واسه انتقالم

خواهش میکنم عزیزم، من که میخوام امتحان کنم شاید خوب باشه دیگه پناه بر خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه میگم یعنی تبریز امکاناتش خوب هست البته بخاطر دوریه راه تهران میگم

من اینجا برام جنین تشکیل شد ولی رشد نکردن.شاید برا زوجی که میتونن تخمک و اسپرم خوبی داشته باشن پزشکای تبریز  براشون مفید واقع میشن.ولی برا من که شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه نمیتونن کاری کنن.بیشتر خرابکاری میکنن.

خدایا شکرت  
عزیزم توهم ناامید نباش انشالله خدا در رحمتشو به روی هممون باز میکنه

الهی آمین😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ي سوال آمپول پروژسترون باعث جوش ميشه؟ اخه من خيلي صورتم جوش زده

منم جوشهای نسبتاً بزرگ و چرکی میزنه صورتم، خیلی هم پوستم چرب شده!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آخه من ازین تستای طبع شناسیه نتی زدم نتیجشو زده بود طبعم گرمه دیگه نمیدونم درستن یا نه، آخه قبل انتق ...

اشکال نداره انشالله که نتیجه میگیری،،،والا ماهم دوجا رفتیم هرکدوم یه حرف زدن یکیشون گفت طبعتون گرمه یگی دیگه گفت سرده،،ولی شوهرم میگه اینکه گفت طبعتون سرده درست  میگه،،الانم هرچی میخوریم سرده متاسفانه ،،فقط ادویه جات زیاد مصرف میکنم میگم تا سردی رواز بین ببره،،چندم انتقال داری؟؟

خواهش میکنم عزیزم، من که میخوام امتحان کنم شاید خوب باشه دیگه پناه بر خدا

اره منم کاربدی برام نداره دیگه برای انتقال استفادش میکنم ..زهره ماره😁

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اشکال نداره انشالله که نتیجه میگیری،،،والا ماهم دوجا رفتیم هرکدوم یه حرف زدن یکیشون گفت طبعتون گرمه ...

قربونت

آره واقعا اکثر غذاها و میوه ها سردن، من چای به از عطاری گرفتم دم میکنم هم گرمه هم به برای انتقال خوبه

تا جمعه که ال دی دارم پریود بشم برم مطب پیله وری دارو برای انتقال بگیرم احتمال خیلی زیاد آخر آبان باشه تقریبا وسطای سیکلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم کاربدی برام نداره دیگه برای انتقال استفادش میکنم ..زهره ماره😁

چه بد، تلخه یعنی؟ من قرصشو گرفتم که راحتتره، آخه نوشته بود خود ژلش حتما باید تو یخچال نگهداری بشه منم قبل انتقال قراره برم مسافرت گفتم همون قرص بهتره

انشاالله که برای هردومون نتیجه بخش باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم‌پنجشنبه  آزمایش دارم  رفتم  پرسیدم  گفت  ۸ بدی  ۱۲  جواب  ...

روژان جون الهی که شما خوش خبر باشی مثبت بشی من روحیه بگیرم واسه انتقالم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هر تعدادی که تخمک داشتی نفخ و همه چی طبیعیه اگه تشخیص انتقال داده ینی مشکلی نبوده یبوست نباشه همه ...

نه یبوست ندارم اصلا

فقط نفخ و وقتی از جام بلند میشم دلم کمی درد میگیره

داروهات چی بودن؟بعضی اوقات یه دارو رو یه نفر جواب نمیده یکی رو دیدم با من پانکچر داشت با گونال گفت س ...

من دفعه پیش گونال داشتم و ۷ تا تخمک

ایندفعه سیکلم لانگ بود.یه ماه ال دی و بوسرلین.بعدشم سینال و hmg.

خدایا شکرت