2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
آرامش جان ببخشید میتونم بپرسم چه عملی؟ آخه منم دوتا انتقال منفی دارم

عزیزم حتما هیسترو یا لاپراسکوپی کن برای شرایط رحمت اگه مشکلی باشه پیدا میشه مثلا لوله هیدرو و...🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخب آره .هر فولیکول یه تخمک میده  من ۶ تا فولی بالغ داشتم که یکیش هم ۲۵ بود یادمه دکتر گفت اون ...

یعنی تا روز تخمک کشی فولیکولهات زیاد شدن؟

آخه من امروز روز دوازده پریم بود رفتم سونو،بعدش کفت همین امشب ساعت ۹ امپول آزادسازی تخمک رو بزن،

بعدش پس فردا صبح بیا برای پانچر شدن

الان دیگه اضافه نمیشه که فولیکول هام؟

پس من ۶ تا فولیکول داشتم ۶ تا جنین میشه؟بیشتر نمیشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم حرارت منظورش این بوده دمای بدنت به طور کلی بالا نره  مثلا دیدی میگن حموم با آب داغ بده یا ...

سلام زينب جون خوبي گل پسرت خوبه 

بله درسته الان فهميدم منظورشون اين بوده 

زينب جون بعد ان تي حالم بدتر شد نميدونم چرا شبا گلاب به روت مياوردم بالا نميدونم استرس سونو آزمايش و جوابش روم بود كه سركلاژ ميشم يا نه سلفري ميدم يا نه 

ولي الان باز دوروز بهترم ولي با قرص 

خودت خوبي تهوعت كمتر شده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چه جالب ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردی مامان خوشگل 😍😍😍😘😘

قربونت بشم انشاالله زود زود مامان بشي 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان من رفتم پیش دکتر زنان. متاسفانه ارولوژ تا شنبه تهران نیست باید صبر کنم که دیوونم میکنه این صبر کردن دکتر گفت پریود بعدیم تموم شد برم‌عکس رنگی. ارزش داره با بیهوشی برم یا نه؟ تحمل دردم بد نیست خیلی. بچه ها مشکل همسر من که آزواسپرمیه فکر میکنید پروسه درمان چقدر طول بکشه تو فکر جور کردن پولیم اگه تا شب عید بکشه عیدی و سنوات و حقوق هامون فکر کنم برسه ولی اگه زودتر باشه باید از یه جا جور کنم. دکتر آشناس روم نشد بپرسم هزینه ها چطوریه؟ عمل تسه چقدر هزینه داره؟ خود میکرواینجکشن چطور؟

انشالله بسلامتی عزیزم خدا کمکت کنه،،منکه هیچی فعلا رفتم همران طب سنتی بهمون گفت جفتتون طبعتون سرد وب ...

ممنون عزیزم، خدا کمک هممون کنه

منم خیلی دوست دارم برم ببینم طبعم چجوریه

داروهایی که داد به صورت دمنوش بودن؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستم باهام میومد همدان واسه ای وی اف بعدازپانکچر جنین واسش تشکیل نشد دوبارم پانکچر شد ولی نشد که نش ...

چقدر خوب، خداروشکر

میدونی من چاره ای جز آی وی اف ندارم چون لوله هام بستست ولی اونایی که تنبلی دارن یا شوهرشون مشکل داره بازم امیدی دارن یه روزی طبیعی باردار بشن اما من نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم حتما هیسترو یا لاپراسکوپی کن برای شرایط رحمت اگه مشکلی باشه پیدا میشه مثلا لوله هیدرو و...🌷🌷 ...

ممنون از جوابت❤ من قبل از آی وی اف لاپارا کردم عزیزم و کورتاژ تشخیصی ام شدم ولی هیسترو نه، البته برای اینکه لوله هام باز بشن لاپارا کردم که نشدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان من امروز به ناچار مجبور شدم شیاف فرتیژست بگیرم همون ایرانی سیکلوژست حالا روش نوشته مقعدی ، آیا میتونم واژینال استفاده کنم هر کس می‌دونه لطفا خیالم را راحت کنه 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات