2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست
دلارام جون از ۱۶ تا تخمک چندتا جنین شد؟ بعدش باردار شدین

۹ تا جنین دارم قربونشون برم من😍😍😍

نه چون هایپر شده بودم گفتن سومین پریودت بیا برا شروع سیکل انتقال.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه عزيزم اين چه حرفيه مراحمي هر سولي داشتي بپرس  من بيمارستان بهمن بودم دكتر ژيلا عابدي اصل دك ...

چه جالب ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردی مامان خوشگل 😍😍😍😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزيزم'حتما پس فردا خبر ميدم بهشون چون ديگ جنين ندارم گفتم شايد بگن بعد سه دوره شروع كن بازم

عزیزم ان شاالله یه کم حالت بهتر شد بیا بگو تا حالا چه بررسی هایی کردین، تا دفعه بعد دیگه حتما مامان بشی 

عزیزمی واقعا باور کردم 🙈🙈🙈🙈 گلم فراموش کردم پرسیدم یا نه دفعه چندمی؟ بررسی های تکمیلی کردی؟&nbs ...

فداتشم ببخشید ، اره عزیزم ازها رو دادم غلظت خون دارم ، دو دفعه منفی شدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فداتشم ببخشید ، اره عزیزم ازها رو دادم غلظت خون دارم ، دو دفعه منفی شدم

چه قدر عالی، خیلی خوب شده که الان اغلب آگاهی پیدا شده و بررسی های تکمیلی زودتر انجام میشه نه تازه بعد از 6 بار تلاش ناموفق، خدا خیر بده آنا جون رو 

ان شاالله حتما این دفعه مامان بشی

وای چقدر خوشحال شدم همسر شما عمل تسه شدن؟ چقدر خوب که جنین دارید الان.از نه سال پیش که متوجه شدید دن ...

بله عزیزم همسر من سه بار عمل تسه انجام دادن یه بار توشهرخودمون که بزرگترین اشتباهمون بود چون نمونه را فرستادن تهران52روز بعدش جواب اومد که کلاصفره  ولی ما قبول نکردیم رفتیم تهران تو مرکز ناباروری انجام دادیم که گفتن اسپرم هست برامون چهارتاجنین با کیفیت تشکیل شد انتقال دادن منفی شد بار سوم اردیبهشت امسال انجام دادیم که 12تا جنین شد قراره دوهفته دیگه انتقال بدن برام.عزیزم کی گفته که قراره شماهم مثل من نه سال درگیر باشی؟حتما حکمت خدا برا من اینجوری بوده انشاءالله شماهمون بار اول نتیجه میگیری.بعدشم اشتباه من این بود که چندسالی تو شهرستان خودمون وقت تلف کردم از این مطب به اون مطب ،از این طب سنتی به اون طب سنتی،از این شهر به اون شهر،تا این که بالاخره سال 93رفتیم تهران مرکز ناباروری دیگه همونجا پیگیر شدیم درسته ما نه سال پیش متوجه مشکلمون شدیم ولی به خاطر مشکلات زندگیمون مداوم پیگیر نبودیم ولی شما اصلا وقت راهدر نده سریع تو مرکز ناباروری درمانتون را شروع کنی اصلا به حرف کسی درمورد طب سنتی گوش نده چون مشکل ما تو طب سنتی درمانی نداره ما خیلی هزینه و وقت هدر دادیم تواین راه که واقعا اشتباه بود امیدت به خدا باشه.درمورد فریز تخمک دکتر به من گفت انجام ندم گفت فقط جنین فریز کن شماهم انشاءالله جنینای تپلی برات تشکیل میشه هم انتقال بده هم فریز کن.موفق باشی گلم

😍😍خدایا شکرت
دمتر نصرم به اکثر بیماراش 5 میده ولی دکتر زرنانی مخالفه دکتر غددم گفت احتمال اوتیسم رو بالا میبره ...

حق داری به خدا شک کنی ولی خیلی عجیبه دکتر غدد گفته اوتیسم رو، من دقیقا برعکسش رو تو چندتا مقاله سیستماتیک ریویو دیدم، به نظرم صحبت دکتر زنان در این زمینه ارجح هست

کلا خیالت راحت تاراجان فولیک اسید خیلی سیف تر از اونی هست که دکتر غددت گفته 

حق داری به خدا شک کنی ولی خیلی عجیبه دکتر غدد گفته اوتیسم رو، من دقیقا برعکسش رو تو چندتا مقاله سیست ...

زینب جان ترسم از اونجا شروع شد که این دکتر غدد خیلی باسواده البته گفت در مرحله تحقیقاته و شما که نیاز ندارید 5 نخورید

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم قرص ڗل رویال رو دونه ای چقد گرفتی؟؟

دونه ای 5 تومن، از داروخانه محمدی، منم همشهریتم😊😊😊 جاهای دیگه ایرانیشو داشتن این خارجیه، همونیه که لیانا جون ازش خورده، امیدوارم برای منم خوب باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برای امپول باید برم درمانگاه؟دور ناف چطوریه خودم نمی تونم بزنم؟

چرا می تونی بزنی ولی شوهر من نزاشت هر دفعه میرم درمانگاه روزی ۱۷ تومن پول تزریق میدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هیچی مشکلی نباشه یه ورق و پیزارن جبوت امضا می کنی من از ۴ پری رفتم بایاز از روز دوم یا سوم پری بری ه ...

نمیشه همون روز مشاوره ژنتیک برم سیکلم شروع کنم سونو داره؟ من 19 مهر وقت مشاوره دارم 20 مهر هم پریود میشم یا 21 مهر همون روز برم دستور دارویی رو بگیرم قبول می کنن؟

عزیزم ان شاالله یه کم حالت بهتر شد بیا بگو تا حالا چه بررسی هایی کردین، تا دفعه بعد دیگه حتما مامان ...

عزيزم شوهرم ازمايش اسپرم 

خودمم عكس رنگي سالم ازمايشات ايمني انعقادي ذخيره تخمدان سالم

به ظاهر كه همچي سالم

اومدم اینجا با تپش قلب پیاماتون خوندم به امید مثبت شدنتون 😔خدا دلتون رو اروم کنه خودم سقط داشتم میدونم امیدوار شدن چقدر سخته و بعد ناامید شدن..ولی نباید جا بزنید ایشالا بعد یه کم استراحت باز شروع کنید

عزيزم شوهرم ازمايش اسپرم  خودمم عكس رنگي سالم ازمايشات ايمني انعقادي ذخيره تخمدان سالم به ظاه ...

شما بار اولت بود؟ 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیشه همون روز مشاوره ژنتیک برم سیکلم شروع کنم سونو داره؟ من 19 مهر وقت مشاوره دارم 20 مهر هم پریود ...

اینجا که ما بودیم میشد احتمالا بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود