2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
لیانا جان یکم لطفا در موردتغذیه و کارهای قبل و بعد انتقالت و استراحتت بهم بگو لطفا😘😘 البته هر وقت ...

فدات عزيزم حتما

قبل انتقال پياده روي و خوردن زياد آب و قطع فست فود و ميوه هم زياد استفاده ميكردم 

از روز اول انتقال هم امگا و رويال ژل و اسيد فوليك و ويتامين اي ميخوردم 

خانوادهامون اصلا خبر نداشتن به خاطر همين استرس كسي رو نداشتم بعد تو اون دوهفته صبحانه كامل ميخوردم تخم بلدرچين و تخم مرغ و مرباي به و پنير ناهار هم مثلا چلو گوشت توش سيب زميني  زياد  بود ميخوردم ماكاروني با سيب زميني  فالوده هم دو روز يه بار ميخوردم 

سبزي خوردن سالاد كاهو با روغن زيتون زياد ميخوردم ٤روز اول يه خانومي ميومد آمپولمو ميزد ولي بعدش ميرفتم درمانگاه آروم راه ميرفتم بلند بلند نميخنديدم گردش ناگهاني نداشتم روز ٥ رفتم حمام 

كنار شعله گاز تا ٥روز نرفتم البته همه اينارو مركز گفته بود رعايت كنم 

١٢انتقال هم با نا اميدي رفتم آز 

كلا همش از روز ٨ انتقال گريه ميكردم و اميد نداشتم 

هر سوالي داشتي بپرس عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من پیش دکتر دانایی تو بیمارستان بین المللی میرفتم.برام ۵ تا جنین تشکیل شد که هیچکدوم رشد نکردن.برا پ ...

منم رفتم ميلاد جنين ها رشد نكردن اونايي هم ك رشد كردن ضعيف بودن همه گريد سي، به نظرتون اين كه فراواني اين اتفاق تو تبريز زياده ميتونه به خاطر ضعف تجهيزات باشه؟ يا مشكل از ماست؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزيزم حتما قبل انتقال پياده روي و خوردن زياد آب و قطع فست فود و ميوه هم زياد استفاده ميكردم&nb ...

ممنون عزیز دلم ، ژل رویال و امگا رو دکتر براتون نوشته بود؟کدوم مرکز انتقال داشتین ؟ چرا کنار گاز نباید بریم؟ وای ببخشید لیانا جون چقد امروز اذیتت کردم ، خواهش میکنم برو استراحت کن هر وقت تونستی جواب بده گلم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام بچه ها من امروز رفتم سونو روز دوازده پری گفت ۶ تا فولیکول داری با سایز۱۶،روز ۴ شنبه هم پانچر ...

منم همش شش تا فولیکول داشتم اما روز پانکچر ۱۶ تا تخمک داشتم.نا امید نباش عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره عزيزم خب شد دونه اي خريدي  واسه دوهفته كافيه روزي يدونه  انشاالله مامان بشي عزيزم 🌹 ...

قربونت، ممنون

توکل به خدا💜💜💜

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم رفتم ميلاد جنين ها رشد نكردن اونايي هم ك رشد كردن ضعيف بودن همه گريد سي، به نظرتون اين كه فراوان ...

میتونه به خاطر ضعف تجهیزات باشه، اگر جهاد رفته باشی هم که تازه اول کارشون هست. مراکز با تجربه تر برو 

بچه هاا منم منفی 

عزیزمممممممم

چطور ممکنههههه😨😨😨😨😨😢😢😢😢😢

ان شالله طبیعی باردار میشی😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نه دیگه دوچرخه نه مگه همیشه اهل دوچرخه سواری بودی اخه همون حالت عادی باش کافیه

شوخی کردم عزیزم🤣🤣😘😘 از رویان تا شهرستان ما سه ساعت راه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها الان قرص و قطع كردم امپولم فردا نميزنم ديگ  لازم نيس ك برم مركز بعد سه دوره پريود برم خ ...

عزیزم فقط بهشون اطلاع بده، و اینکه شاید لازم باشه بری

شاید بررسی های بیشتر لازم باشه 

شاید نیاز نباشه سه تا سیکل صبر کنی 

ممنون عزیز دلم ، ژل رویال و امگا رو دکتر براتون نوشته بود؟کدوم مرکز انتقال داشتین ؟ چرا کنار گاز نبا ...

نه عزيزم اين چه حرفيه مراحمي هر سولي داشتي بپرس 

من بيمارستان بهمن بودم دكتر ژيلا عابدي اصل دكترم بود اين دوتا قرص رو دكترم تجويز كرد كه بايد بخوري 

كنار حرارت منظورشون بود كه هم دكتر هم ماما خيلي تاكيد كرد خودمم علتش رو نميدونم حالا نميدونم تاثير داره يا نه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من ایشالا شنبه یا یکشنبه پانکچر میشم  خدا کنه دلشوره گرفتم شما در چه مرحله ای هستین کدوم‌مرکز ...

ما شیرازیم من گفتن اخرین مرحله مشاوره ژنتیک رو برو بیا برای شروع سیکل نمی دونم تو اخرین مرحله مشاوره ژنتیک چیکار می کنن همه ازمایشا رو انجام دادم شما هم مشاوره رفتین اخرین جلسه چی گفتن که بعدش نامه رو دادن شروع کنین برای سیکل و روز چندم رفتین برای شروع سیکل چند تا سونو دادین داروها چی بود؟ 

نه عزيزم اين چه حرفيه مراحمي هر سولي داشتي بپرس  من بيمارستان بهمن بودم دكتر ژيلا عابدي اصل دك ...

گلم حرارت منظورش این بوده دمای بدنت به طور کلی بالا نره 

مثلا دیدی میگن حموم با آب داغ بده یا تب خطر داره، برای همین تعادل دمایی هست

وگرنه کلی غذا وجود داره که لازم نیست زیاد کنار گاز باشیم و بدن گرم بشه

راستی بهتری لیانا جان؟ تهوعت کمتر شده؟