2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
یه سوال من احتمالا 20 مهر سیکلم شروع میشه کار خاصی هست انجام بدم یا غذای خاصی بخورم یا پرهیز خاصی مم ...

سلام نه عزیزم کار خاصی نمی خواد بکنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سیکل از روز اول پریود شروع میشه ؟ تا روز چندم ادامه پیدا میکنه ؟میشه یکم در مورد داروها راهنماییم کن ...

ازروز دوم پریودی داروها شروع میشه ،بنابه مشکلی که دارین دارو میده، پودر اینوفولیک وپروکسید هم روزی دوبار و اینوفولیک هم شبا تو اب حل میکردم میخوردم، واسه من ازروزدوم تا روز۱۲پریودی عصرها امپول منوگان وپرگوریس بود ازروز ۸پریودی تا۱۳هم صبح هاستروتایدمیزدم دیگه از روز ۸بعد چند روزی یکبار میگه بیا سونو تا سایزفولیکول هاتو ببینه و اخر سرهم یکسری  ازمایش خون میدی بعد روز ۱۳پریودی دیگه امپول ازاد سازی تخمک زدم و روز ۱۵پریودی هم پانکچرشدم

عشق یعنی خنده های مادرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایشگاه نزدیک خونه ما  ساعت چهار همیشه جواب میذه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

🤦‍♀️😥 چی بگم  ما که  این  همه صبر  کردیم  اینم  روش  توکل  به خدا  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

سلام دوستان 

من تا حالا تو شهر خودمون دو مرتبه آی یو آی و دو مرتبه آی وی اف کردم ولی جواب نگرفتم

میخواستم برم تهران دکتر

یه سوال داشتم اگه می دونید راهنماییم کنید

اگه بریم پژوهشگاه رویان یا ابن سینا بدون نوبت آزمایش اسپرم از همسرم می گیرند؟ جوابش رو همون روز می دهند که عصر ببرم مطب و کمتر تو تهران معطل بشم؟

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
عزیزم‌ چسب جنین تو مطب تزریق میشه.. من سونوی اخر رو که انجام دادم و معلوم شد انتقالم کیه... دکتر طرا ...

آخه سر انتقال آخرم وقتی رفتم بیمارستان آبان 

ی خانم پرستاری اومد و ده دقیقه قبل از انتقال این آمپواو زد 

یعنی قبلش طرازی تو مطب واسم این آمپول رو برام تو دفترچه بیمه نوشته بود منم رفتم  دا وخونه بیست و نه فروردین گرفتم با قیمت دولتی. 

البته مدارک میکرو و نامه دکتر طرازی واسه بیمارستانم با خودم بردم داروخانه. چند روز قبل از انتقال و روز انتقال‌ با خودم بردم بیمارستان ولی فکر کنم عضلاتی تزریق شد. 

شما تزریقات داخل رحم بود یا عضلانی؟؟؟ 

چرا واسه ی تزریق اینقدر زیاد گرفته؟؟؟ 

سلام دوستان  من تا حالا تو شهر خودمون دو مرتبه آی یو آی و دو مرتبه آی وی اف کردم ولی جواب نگرف ...

عزیزم  تا اونجایی که میدونم پروسه   رویان  یکم  طولانی   یه روز فقط باید   تشکیل  پرونده  بدی  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم🍂  خوبیم شکرخدا..ممنون به خاطر دعای زیبات.. عزیزم من کل بارداری فمبیون یک و دو داش ...

خوش بحالت 

فمبیون یک و دو عالیه 

حیف ک دیگه وارد نمیشه 

گرچه شرکت وارد کننده گفت کارخونش دیگه نمی‌سازه ولی فکر کنم حالی بست بخاطر تحریم ها دیگه نمیاد 

الان فمبیون دو ک اصلا نیست 

فمبیون یک هم تاریخ انقضاشون نزدیکه 

عزیزم‌ چسب جنین تو مطب تزریق میشه.. من سونوی اخر رو که انجام دادم و معلوم شد انتقالم کیه... دکتر طرا ...

الان متوجه شدم ک تزریق داخل رحم بوده 

آیا تزریق‌ درد داشت چون مطمنا تو مطب ک بیهوشی یا بی حسی نداشتید؟؟