2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم دولتی انجام دادم طرح جدید ۱۵خودمون بود ۸۵درصد دولت داد،واسه انتقالمم ۹۹تومن شد

عزیزم دولتی کجا میرید؟ با این طرح هزینه یه بار ای وی اف تقریبا چقدر میشه؟ کلا چندتا بیمارستان دولتی انجام میدن؟ اگر شیراز سراغ دارین که خیلی خوب میشه

من لاپاروسکوپی کردم فقط گفتن لوله هات بستست نگفتن عفونیه، به دکترمم گفتم گفت برای تو هیدرو نیست ولی ...

عزیز دلم مگه جراحی به همین راحتیه که وقتی چیزی به درد نخورد درش بیارن 

گلم هر جراحی کلی ریسک داره که باید منافعش به ریسک غلبه داشته باشه وگرنه اصلا صلاح نیست جراحی

عزیزم دولتی کجا میرید؟ با این طرح هزینه یه بار ای وی اف تقریبا چقدر میشه؟ کلا چندتا بیمارستان دولتی ...

من بندرعباسم عزیزم،هزینه دارو ها خیلی بالاست با سونوهایی که میری ولی حدودا ۵تومن میشه الانم روز ۱۲انتقالم هستم حسابی دلشوره دارم

عشق یعنی خنده های مادرم 
عزیزم منم درد داشتم دکترم هم گفت هایپر نشدی، انتقال هم دادم، ولی راستش هنوز خوب خوب نشدم، هنوزم عطسه ...

عزیزم شما با دکتر طرازی بودین درسته؟ این دفعه هیسترو و خراش و چیزای دیگه داستین هزینه هاش چقدر شده؟

عزیزم منم درد داشتم دکترم هم گفت هایپر نشدی، انتقال هم دادم، ولی راستش هنوز خوب خوب نشدم، هنوزم عطسه ...

این ماه برات انتقال دادن؟ایشاله مثبت میشی گلم😘💜

منم چهارشنبه انتقال دارم،به امید خداااا🤲