2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
پریود الانم که هیچ،دکتر گفت ان شاالله توو سیکل بعد برات انتقال میدیم.البته 21 سیکل فعلیم برام یه آمپ ...

نگران نباش خدا حتماا خیرمونو می خواد و همه چی عالی برات پیش میره و به امید خدا انتقال میدی و بعدش نی نی ۹ ماه به دلت میچسبه عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام‌صبحتون بخیر 

دیشب رفته بودیم رستوران واییی یه نی نی دیدم مردم براش انقدر کوچلو بود و ناز ای خدا به همه نی نی صحیح و سالم بده 

به همسرم گفتم ماهک هم یعنی انقدر کوچلو بوده 

ایشالاا زودی قسمت همه بکنه همش تو فکرتون بودم تو دلم گفتم ای خدا دله همه رو شاد کنه دل دوستای نی نی سایتیمم شاد کنه از این نی نی های ناز بهشون بده 

💖💖💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه ولی نمیدونم‌چرا همش حسم‌میگه چون زیاد خندیدم جنینیم بوده باشه سقط شده همش حسم میگه پشیمون می ...

نمیدونم تو اون مقاله بود که زینبی فرستاده بود یا یه جا خوندم نوشته بود در مواردی که دقیقا بعد از انتقال،  دلقک میارن برا خندوندن خانوما، احتمال موفقیت ivf بیشتره 😁 برو ازشون تشکر کن تازه. منم هر شب friends میدیدم که بخندم. الان دو شبه تموم شده😔😕

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بله عزیزم.من بودم.

مرسي از پاسخت، چرا اونجا ادامه ندادين و اومدين تهران؟ مركز ميلاد ميرفتين؟ جنيناتون چه طور بودن؟ جنين شناس هاش رو ميشناسين؟ كارشون چ طوره؟

...
سلام عزیزم. خوبم شکر. تو خوبی محیا جون.در مورد من که کاملا معتقد بود. گفت دارو میدم بهت. نه عزیزم دو ...

انشاللع ب سلامتي كارت رو شروع ميكني و صاحب دوقلوهاي شيطوووووون و بلا ميشي تلخي اين روزا يادت ميره، الهي امين، لي لا ممكنه از اون فاميلتون ك جنين شناس هستن بپرسي ايا واقعا تبريز و تهران امكاناتشون از نظر جنين شناسي ميتونه متفاوت باشه؟ يعني يكي ك تو شهرستان براش جنين با كيفيت تشكيل نشده ممكنه بياد تهران تجهيزاتشون بهتر باشه جنين با كيفيت تشكيل بشه باردار بشه؟

...
عزيزم جنين با خنده سقط نميشه بلكه انرژي  مثبت ميده به جنين وقتي جنين چسبيده به رحم با خنده سرفه ...

بخدا انقد خندیدم واقعا داشتم غش میکردم ان شالله از هممون مثبت شه فردا شمام آزمایش داری عزیزم 

نمیدونم تو اون مقاله بود که زینبی فرستاده بود یا یه جا خوندم نوشته بود در مواردی که دقیقا بعد از انت ...

من به حالت غش بودم واقعا به مثانم فشار اومده بود میگم فردا شمام آز مایش داری