2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
بگو با سرنگ بلند برات بزنن. یکی رو پیدا کن خوب بزنه. تا از خونه بری درمونگاه، تو دستت امپول رو مالش ...

الهی 

منم دوروز پیش امپول انوکسا زدم پوست شکمم باش بالا اومد گریم گرفته بود خسته شده بودم 😔

سلام دوستان شرمنده ی سوال غیر بارداری ، مامانم ی سری آز چکاپ انجام داد میخوام به ی دکتر متخصص کلیه نشون بدم اگه مشکلی نباشه ایشالله ،براش کلسیم بنویسه .اخه ی دکتر پولکی میبردمش که ویزیتش پارسال هر دفعه ۲۸۰ تا ۳۰۰ میگرفت .دقیقه ای حساب میکرد و پیرم بود همه کهولت و گاماس گاماس ویزیت و یکساعت وارد کردن ازمایشها تو پرونده خودشو حساب میکرد حداقل ی ساعت نگهت داره . سری اخر گفت اگه این ازمایشها اکی باشه براش کلسیم مینویسم انجام ندادیم و نرفتم دیگه پیشش  .

کشت عفونت ادرار و سنگ کلیه و از این داستانها بود و بعلاوه چکاپ کامل، حالا اون آزها رو رفتم انجام دادیم براش اما موندم جوابشو به دکتر زنان ببرم نشون بدم یا کلیه و مجاری ادرار  و پیش کی.ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین باری که شوهرم اسپروگرام داد اینقدر نتیجه بد بود که از آزمایشگاه زنگ زدن دوباره نمونه بده اکثر ...

شوهر من حرکت و مورفولوژی اسپرماش صفر و تعدادشون خوب بود.رویان که آزمایش دادیم مورفولوژی یک شده بود.شوهر منم کلی مکملای مختلف مصرف کرده که آخریش رپروستازیس بود که تاثیر خاصی نذاشت.ضمنا دو بارم واریکوسل عمل کرده که هردو بار عود کرده.و هیچ تاثیر مثبتی هم نداشته.با چندتا دکتر مشورت کردیم.گفتن دیگه بیشتر از این وقت رو تلف نکنید.چون سن‌منم داره میره بالا.تو رویان خیلی امیدوارمون کردن.تو آزمایش host ۹0درصد اسپرما زنده ان.فقط بی حرکتن.رپروستازیس رو اسپرمای شوهرتون چه تاثیری داشته؟

خدایا شکرت  
شوهر من حرکت و مورفولوژی اسپرماش صفر و تعدادشون خوب بود.رویان که آزمایش دادیم مورفولوژی یک شده بود.ش ...

توی آزمایش تانل که دادیم دوشاخص dna و dfi بهبود پیدا کرد البته به حد مجاز نرسید امانزدیک شد. واسه همین میگم کاش بازم صبرکرده بودیم.تعدادش هم اول حدودا دومیلیون بود اما بعداز چندسال داروهایی مثل ویتامین e و زینک و...الان 50میلیون شده کمی عفونت هم داشت که الان بهتره

برا ما رویان فقط ۲۸۰ گرفت برا فریز.نمیدونم چرا این قدر کم گرفته آخه؟ @زینبی_بابا     ...

ما برای 15 تا جنین نزدیک یه تومن دادیم بیمارستان دولتی

فکر کنم بسته ای 200 باشه هزینش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
توی آزمایش تانل که دادیم دوشاخص dna و dfi بهبود پیدا کرد البته به حد مجاز نرسید امانزدیک شد. واسه هم ...

شوهر من آزمایش ژنتیک داده.ولی این دوتا آزمایش رو فکر نکنم.تعدادش از اول خوب بود.من الان دارم به پانکچر نزدیک‌نیشم.شوهرم سه ماهه ویتامین ای و سی میخوره.خدا کنه بازم بهتر شده باشه.البته مورفولوژیش.

خدایا شکرت  
یعنی چی سر سوزنو تعویض کنم؟ اخه هر سرنگم یه سوزن داره،سرنگاش از همون سر پیچیاش

گلم باید یا سر سوزن جدا از لوازم پزشکیها بخری یا مثه من دو تا سرنگ باز کنی از یه سرسوزنش برا کشیدن محلولت و از اون یکی برا تزریق اسفاده کنی، چون اون سوزنی که باهاش مواد رو میکشی کند میشه و موقع تزریق به بدنت اسیب میزنه

شوهر من آزمایش ژنتیک داده.ولی این دوتا آزمایش رو فکر نکنم.تعدادش از اول خوب بود.من الان دارم به پانک ...

انشالله که نتیجه بگیرید...اینم بگم دکترم به اسم تشخیصی لاپاراسکوپی کرد وبعد که بهوش اومدم لوله هاما کوتر کرده بود...مراقب باش

انشالله که نتیجه بگیرید...اینم بگم دکترم به اسم تشخیصی لاپاراسکوپی کرد وبعد که بهوش اومدم لوله هاما ...

باشه عزیزم.مرسی از توضیحاتت.یه کم این آزمایش dfiذهنمو مشغول کرد.من رفتم رویان.اگه لازم بود دیگه اونجا باید این آزمایش رو مینوشتن.برا ما آزمایش hostنوشتن.برا شوهر شما چی؟

خدایا شکرت  
اره عزیزم..یه دونه نی نی خوشگل داشتم که قلبشم میزد قربونش برم 😍😍 دکتر گفت همه چیز عالیه خداروشکر.. ...

خداروشکر عزیزم😍😍خداحفظش کنه...انشاءالله ک.دوران بارداریتو به خوبی بگذرونی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالله که نتیجه بگیرید...اینم بگم دکترم به اسم تشخیصی لاپاراسکوپی کرد وبعد که بهوش اومدم لوله هاما ...

تو‌ لاپاراسکوپی تخمدانهارو کوتر میکنن .احتمالا برا شما هم همینکارو کردن.شما کدوم مرکز میرید؟

خدایا شکرت