2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
خب بسلامتی  دوقلوها دخمل و پسرن؟؟؟

بله گلم تو ان تي سونو كرد خود دكتر گفت خودم اصلا نپرسيدم انقدر استرس سالم بودنشون رو داشتم 

بعدش كه خواستم برم گفتم خانوم دكتر چقدر احتمال داره گفت ٨٠در صد 

حالا همش ميگم بره سونو دكتر صدري ببينم درسته برم خريد كنم آخه ميگن دوقلويي تو ٦ماه به بعد سخت ميشه خريد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم منم همينطور شدم ركتال گذاشتم منم بهداشت رو خيلي رعايت ميكردم تازه با اپليكاتور يك بار مصرف ميز ...

آخه ببخشید  من شقاق و یبوست دارم میترسم اونا رو تشدید کنه از پشت بزارم دیگه موندم چیکار کنم روزی ۲ تا شیافم دارم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

[QUOTE=109749974]انشاالله آذر انتقال ميدي و صاحب  يه گل پسر بشي يه داداش واسه دختر ملوست  خيلي خوبه كه تو ...[/QUOTE

آره تفاوت کلی بدن و صورت من قبل و بعد بارداری اول تو داشتن ی شکم کوچولو بود همین😅😅

خدا از دهنت بشنوه بارداری راحت جزء آرزوهامه خواهر😍

ما بهر چی ک مصلحت مون باشه راضی هستیم 

گرچه دخترم میگه باید واسم آجی بیاری😁

انشاله شما هم خیلی راحت این مدت باقیمونده رو طی کنی 

اینروزا حسابی بخواب ک ی مدتی باید بی‌خوابی بکشی بعد از اومدن دوقلوها

آخه ببخشید  من شقاق و یبوست دارم میترسم اونا رو تشدید کنه از پشت بزارم دیگه موندم چیکار کنم روز ...

براي يبوست عاليه عزيزم 

من يه دليل كه ركتال ميزارم به خاطر يبوست 🤣

امتحان كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکترت گفت یک روز در میون؟  دکتر شهرستان منم نگفت یکروز در میون.نظرش ب هر روز بود ب نظرم.

نه رو جعبه داروخانه نوشته هروز تو دفتر چم نوشته هروز 

خودشم اينجوري بهم گفت حالا ميگم نخواد اشتباه كرده 

بله گلم تو ان تي سونو كرد خود دكتر گفت خودم اصلا نپرسيدم انقدر استرس سالم بودنشون رو داشتم  بع ...

خداروشکر چی از این بهتر 

چ خوب منم سونوی غربالگری  رو پیش صدری رفتم 

عالی بود 

اره تخم مرغ دوتا بزور می خورم هنوز پانکچر نشدم امروز ۷ پری هستم نمی دونم کیه پانکچرم شنبه وقت دکتر د ...

گلم اگر هر روز تخم مرغ میخوری، سفیده اش رو بخور و گاهی زرده، کلسترولش بالاست

واسه پانکچر هم الان یه کم زوده بهت بگن

[QUOTE=109749974]انشاالله آذر انتقال ميدي و صاحب  يه گل پسر بشي يه داداش واسه دختر ملوست   ...

انشاالله هر چي خير پيش بياد دختر و پسر فرقي نميكنه 🥰

انشاالله موقع زايمان من برسه قول ميدم نگم چرا نميخوابم انقدر كه تو اين ٣ماه حالم بد بود

انشاالله همه بارداري راحت داشته باشن 

گلم من الان بیرون میذارم دیگه خنکه هوا، یخچالی نیست درکل

مرسی عزیزم که جواب دادی منم پس میزارم بیرون دیگه اتفاقا بخدا دیشب موقع ی خواب تو فکرت بودم گفتم زینب جون نیس یا من پستاشو نمی بینم که حلال زاده بودی الان یهو، انشالله هرجا هستی حال خودتو فرشته ت خوب باشه😄😍

خداروشکر چی از این بهتر   چ خوب منم سونوی غربالگری  رو پیش صدری رفتم  عالی بود ...

آخه زنگ  زدم گفت ٣٠٠ميگيره واسه تعيين جنسيت 

خيلي ازش تعريف كردن 

انشاالله هر چي خير پيش بياد دختر و پسر فرقي نميكنه 🥰 انشاالله موقع زايمان من برسه قول ميدم نگم چرا ...

ای جانم حق داری 

واقعا هم برای ما جنسیت فرقی نداره 

وقتی داد فقط باید شاکر باشیم و بس