2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شما دیگه اسید فولیک نمیخوری من فکر میکردم تا پایان بارداری باید خورد  پس از هفته دوازده گ ب بع ...

من یادمه قبلنا ، مثلا ۵ سال پیش سر بارداری اولم ، میگفتن از ۳ ماه قبل بارداری تا نهایت ۳ونیم ماه بعدش ، میخوردیم ، بعدشم تبدیل میشد به آهن.

ولی طرازی ب من داد.

چون فمیبیون ۲ نبود ، بجاش پره ناتال داد و اسید فولیک ۵ و ....

ولی دکتر شهرستانم گفت نخور.

حالا موندم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جان من ت. حالت عادی و غیربارداری همیشه فشارم نه روی هفته یا یدونه بالا پایین  سر بارد ...

فدات گلم اره منم تو حالت عادي همش فشارم رو ٩ 

راست ميگي بايد مواظب باشم  آخه ميدوني فقط با چيزاي شور يه خورده حالم بهتره مثلا فقط غذارو ميتونم با خيار شور بخورم 

الان من رفتم تو ١٤هفته ولي تهوع زياد دارم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

من دوران مجردی هم سینه هام فیبروکیستیک بودن و الانم هستم و سالی دوبار میرم سونوی سینه 

بعد از سه بار میکرو ک اینهمه داروی هورمونی وارد بدنم شد نگران بودم ک قراره چی بشه وضعیت من 

دوسالی بود ک هرکاری کردم نشد برم سونو 

و بالخره تصمیم گرفتم قبل از انتقال آذرماه حتما و شروع دوباره داروهای هورمونی ی چکاپ بشم و رفتم سونوی سینه 

خداروشکر بعضی از کیستها یا کوچکتر شده بودن و یا اصلا  بزرگتر نشده بودن و در واقع رشدی نداشتن نسبت ب دو سال قبل 

واسه همین سونولوژیست سینه گفت با خیال راحت ب کارهای انتقالت ادامه‌ بده 

ولی من خودم رعایت کردم واقعا نسکافه قهوه کاکائو و کافین روزمره رو کم و بعضیا رو کلا حذف کردم 

گوجه فرنگی پخته زیاد خوردم بخار)پز

و خود قرص ویتامین ای برام عالی بود 

اینا رو گفتم دوستانی ک مشکل مشابه دارن حتما رعایت کنن و ب نتیجه برسن انشاله 

شما دیگه اسید فولیک نمیخوری من فکر میکردم تا پایان بارداری باید خورد  پس از هفته دوازده گ ب بع ...

اره عزيزم من ان تي رفتم گفت قطع كن ديگه نياز نيست بعد ان تي ويتاميناي جديد بهم داد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جان دکترت کی بود؟

دكتر ژيلا عابدي اصل 

عزيزم چرا پرناتال رو به شما يه روز درميون دادن به من هروز 🤔

فدات گلم اره منم تو حالت عادي همش فشارم رو ٩  راست ميگي بايد مواظب باشم  آخه ميدوني ...

خوبه ک میتونی بخوری منم با همون نمک ی کوچولو میتونستم بخورم ولی بعدش یذره آبغوره میخوردم بی نمک ک فشارم صعودی نشه  و بدنم متورم نشه گرچه من تا ماه آخر نه کفشم بهم تنگ شد و نه  حلقم 

من یادمه قبلنا ، مثلا ۵ سال پیش سر بارداری اولم ، میگفتن از ۳ ماه قبل بارداری تا نهایت ۳ونیم ماه بعد ...

شاید ی علتش اینه ک شما هرچقدرم فولیک بخوری زیادیش دفع میشه و خطری نداره اضافش 

ولی اینجا ی نفر گفت باعث اتیسم و بیش فعالی میشه 

از اون جهت پرسیدم 

خوبه ک میتونی بخوری منم با همون نمک ی کوچولو میتونستم بخورم ولی بعدش یذره آبغوره میخوردم بی نمک ک فش ...

چه خوب كه ورم نكردي ماشاالله

البته دارم يواش يواش خيارشور رو ميزارم كنار 

الان شما ميخواين واسه بچه دوم اقدام كني؟

[QUOTE=109747451]خب میگم که گفت اگه دوتا یا سه تا بشن روز دهم بی بی مثبته ممکنه در عرض یه روز جواب عوض شه؟[/QUOTهرجیزی امکان داره عزیزم 

انشاله اون تعدادی ک مصلحت شماست الان داره توی بدنت رشد میکنه 

بسپر به خدا و ازش بخواه هر تعدادی ک هست برات صحیح و سالم نگهداره تا نه ماه 

چه خوب كه ورم نكردي ماشاالله البته دارم يواش يواش خيارشور رو ميزارم كنار  الان شما ميخواين وا ...

فدات عزیز

آره من ی دخمل سه ساله دارم 

آذر انتقال فریز دارم 

من ک خیلی وزن اضافه نکردم 

نه شکمم چین و چروکدار شد 

نه صورتم لک آورد 

نه شکمم خیلی بزرگ شد 

روزیکه بخاطر زایمانم باید چادر میزاشتم بخاطر قوانین بیمارستان ی خانومه فکر کرد من همراه بیمار اومدم بیمارستان 

ولی دوره بارداری خیلی سختی رو پشت سرگذاشتم