2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ارزو جان کیفیت جنین شما چی بود؟

والا من هیچ وقت نپرسیدم از جنین شناس ترسیدم استرس بگیرم از ماما پرسیدم برگه دستش بود روز انتقال اونم نگفت نگاه کرد گفت خوبه نگران نباش

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه جنین شناس خودش تصمیم میگیره چطوری فریز کنه.شما وقتی میبینی جنین شناس رو وو درباره جنین ها و ...

اهااا من چون تعیین جنسستم خدا کنه خوب جنین داشته باشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام عزیزان. دیروز من 2تا بلاست انتقال دادم. چه مراقبت هایی لازمه به نظرتون. من از دیروز دراز کشیدم دستشویی رفتم و.گاهی هم نشستم سر جام. به نظرتون باید دراز کش مطلق میبودم؟ الانم گاهی میشینم گاهی دراز میکشم. ولی کار خونه اصلا نکردم 

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزان. دیروز من 2تا بلاست انتقال دادم. چه مراقبت هایی لازمه به نظرتون. من از دیروز دراز کشیدم ...

عزيزم فقط كار سنگين انجام نده دولاراست نشو تو خونه اروم راه برو آب زياد مصرف كن انشاالله مامان شدي 🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه اینهمه هورمونی که وارد بدن میشه و تحرک کم میشه به نظرم کار درستی میکنن شادن جون. من حتی بارداری ...

راستش من نمیدونستم علتش اینه فقط فکر کردم برای خونرسانی به رحم هستش 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم چه قدر سخت 😢 😢 😢، روح مادرتون شاد  قطعا برات دعا میکنه از اونجا

ممنون زینبی جون❤

راستش من توی زندگیم همیشه اول به خدا بعد چشمم به دعای مامانمه  ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂 یادش بخیر دخترمنم رفلاکس داشت.خیلی گریه میکرد.ما اون موقع ها با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودیم. ...

نه خدایی به همسرت نباید بهشتو بدی.. مخصوص باشه برا خودت.. 😁😊😊

عزیزم تا چند وقت رفلاکسش بود؟

گناه دارن این طفاکیا 😑😑 البته دختر من بالا نمیاره.. پنهانه..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستای گلم  من سه بار انتقال منفی داشتم و بار چهارم با کی ذوق تو خرداد مثبت شد و بعد بتام ...

سلام الهام جون خوبی عزیزم دلمون تنگ شد برات💚💚فکر کنم اول از همه ازمایش هورمونی برات بنویسن 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزان. دیروز من 2تا بلاست انتقال دادم. چه مراقبت هایی لازمه به نظرتون. من از دیروز دراز کشیدم ...

سلام❤ امیدوارم که مثبت بشی عزیزم😍

استراحت تا یه حدی خوبه زیادیش باعث میشه خونرسانی به رحم مختل بشه و اینکه زندگیت اگه از حالت عادیش خارج بشه باعث میشه بیشتر استرس بگیری، مثل همیشه باش ولی با احتیاط بیشتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارک باشه عزیزم.من خودم بیشتر جام وسط پذیرایی بود و دراز کش بودم اما پا میشدم راه میرفتم برای خونرسانی به جنین لازم کار سنگین نکن فقط عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام❤ امیدوارم که مثبت بشی عزیزم😍 استراحت تا یه حدی خوبه زیادیش باعث میشه خونرسانی به رحم مختل بشه ...

ممنون عزیزم. استراحت مطلق نیستم. ولی کار هم نمیکنم فقط میگم نکنه اینکه نشستم رو زمین دوبار، یا چندبار نشستم رو مبل بد باشه و مانع خونرسانی به رحم شه...

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بله گلم فقط روز قبلش پادر داشتم همين بقيه علائم هم از هفته ٥به بعد شروع شد  

پادرد يعني دقيقا كجاي پا درد كنه؟ خدايا يعني ميشه منم همونجايي پام درد كنه يه روزي؟؟؟

...