2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684501 پست
آره پایینه، جالبه تو غربال و سونو 16 هفتگی پایین نبود، تو سونو 19 هفتگی گفت پایینه نه لک ندارم و دی ...

انشاالله به سلامت بياد بغلت 🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ناراحتتون کردم عزیزان😔😔

عزیزم الان که پست شما و مسی جون رو دیدم توی اداره ام و نمیتونم گریه کنم ولی یه بغض سنگین تو گلومه و اشکی که به زور نگهش داشتم.    واقعا سخته.امیدوارم خدا و تمام مقدسات عالم به کمکتون بیان و یه بارداری شیرین رو بهتون هدیه کنن تا تمام این تلخی هارو بشوره با خودش ببره.وقتی دیدم که شما بعد از چندین هفته فرشته هاتون رو از دست دادین، از خدا خواستم به تمام دوستان تاپیک و همه ی خانومای منتظر یه بارداری سالم بده تا نتیجه این همه زحمت و استرسمون رو با آرامش بگیریم.

نه من قبل اینکه بدونم لک دیدم صبح بیدار شدم حالت تهوع صبحگاهی بود بعدش رفتم دسشویی بعدشم لک هم خیلی ...

عزیزم شما از ابتدای بارداری روزی یدونه قرص  دی مصرف میکنی این ک خیلی زیاد میشه؟؟؟ 

گلم وقتی اهواز گفتن فکر کنم داریم یعنی ندارن، آخه یعنی چی فکر کردن، یا هست یا نیست نه مشکلتون حاد ن ...

منم شک کردم بهشون،زینبی جون این هیچینگ برای تخمک هست یا خود جنین؟آخه من تو نت خوندم برای باز کردن لایه تخمک استفاده میشه،برای کسایی که fshبالا دارن که واسه منم بالا بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آزمایش ندادم😳همینجوری داد

آهان 

ببین گلم طبق پروتکل وزارت بهداشت هر ایرانی بعد از تصحیح میزان ویتامین D3 باید ماهی یک عدد مصرف کنه

حتی برای سالمندان گفتن آزمایش هم لازم نیست

ولی شما یه آز بده چون تحت درمانی ببینیم در چه حد هست اون وقت پروتکل بر اساس میزان D3 خونت تغییر میکنه

برای فرادی که زیر 10 هست رو میدونم باید ماه اول هر هفته یک عدد 50 هزار مصرف بشه

ماه دوم هر دو هفته یک عدد

و از ماه سوم هر ماه یک عدد و سنجش هر 6 ماه این ویتامین در خون

منم شک کردم بهشون،زینبی جون این هیچینگ برای تخمک هست یا خود جنین؟آخه من تو نت خوندم برای باز کردن لا ...

گلم کلا تخمک رو از هر کس بگیرن واش میدن مثل اسپرم که با مواد شیمیایی هست 

ولی هچینگ مخصوص جنین هست

تخمک هم که با نیدل مخصوص بهش اسپرم تزریق میشه 

مگر اینکه ivf عادی باشه 

ولی گلم اطلاعتم از ریزه کاری های آزمايشگاه جنین شناسی خیلی کم هست حتما هر جا رو انتخاب کردی با جنین شناسش صحبت کن قطعا جایی که مطمئن باشه جواب های منطقی هم بهت میدن

دور از جونت عزیزم، حق داری البته دوران سختی هست منم نوشته بودن 17 روز بعد خودم، اصرار کردم دو روز ز ...

ای جانم واسم  دعا  کن  هرچی  میگذره  ناامید  تر میشم  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
خانم‌های  انتقالی   چه خبر  !؟  امروز ۱۰ روز گذشته  هیچ  علائمی جز کمر ...

منم امروز روز ۱۱ نع لک فقط گاهی دل درد ولی دیشب یه دل درد وحشت ناک منو گرفته بود که نگوپاهامم درد میکرد راستی پاهای شمام شبا داغ میشه من شبا پاهام آتیش میگیرع ان شالله به خوبی شادی تموم شه برا هممون من که دوشنبه میرم روز ۱۴

منم امروز روز ۱۱ نع لک فقط گاهی دل درد ولی دیشب یه دل درد وحشت ناک منو گرفته بود که نگوپاهامم درد می ...

ایشالا  که خیر  عزیزم  نه  من  پاهام  یخ  میکنه  و کمرم  درد  میکنه   هرچی صلاح  من تا پنجشنبه  هفته  دیگه  ۱۷ روز  باید  صبر کنم  مامان و همسرم  نمیزارن  زودتر آزمایش  بدم   بار دوم  انتقال   و سخت  میگذره   

خدایا  خودت  نظر کن به  ما 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بله خانمی من همراه شما اولی رو حامله بودم که سقط شد و این سری جفتم پایین بود خونریزی داشتم همش تا ۲۹ ...

عزیییزم چقدر دردناک😭😭خدا به دلت صبر بده 

خدا جونم شکرت...

سلام منو‌جوجه هام اومدیم خونه😊🥰💖

برام‌دعا کنین این بار سفت بچسبن به دلم و ۹ ماه مهمونم باشن و به سلامتی هم دنیا بیان😍😍😍

دعا کنین بچه های خوبی باشن و مامانشونو کم اذیت کنن🤪🤣😁❤️

نه دیگه تفسیرش نوشته برای مقادیر بیشتر یا مساوی 120 منفی هست  و شما هم خدا رو شکر 144 بودی، حت ...

پایینش توضیحات انگلیسیش یه چیزایی نوشته ..ببینین..

این فرد دارای جهش ژن متیلن تتراهیدروفولات ردوکتاز (MTHFR) A1298C در آلل ONE (جهش هتروزیگوت) است. در صورت عدم وجود دلایل جایگزین ، ناقلهای هتروزیگوت MTHFR A1298C در معرض خطر ابتلا به هیپرهموسیستئینمی نیستند. هیپرهموسیستئینمی یک عامل خطر نسبتاً ضعیف برای ترومبوآمبولی وریدی و ترومبوز شریانی است

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩