2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم از این همه لطف و مهربونی  آره خدا رو شکر بهترم،چند روز پاکم و دمیترون نمیخورم،ولی گ ...

فدااات عزیزم خدارو شکر که بهتری. انشالله گل پسری سر وقتش میاد تو بغلت. پاک از دمیترون خخخ حق داری دلواپس باشی اما ایشالا خدای مهربون این نگرانی رو با شیرینی برطرف میکنه. چون تو نازنین حتی تو سخت ترین شرایطتت چراغ اینجا رو روشن نگه داشتی. حتی اگه مجبور به تحقیق بشی اینکارو میکنی تا یه نفرو از نگرانی دربیاری و بهش کمک کنی تا درست ترین تصمیم رو بگیره. دارم فکر میکنم خوش به حال عروست میشه، چون شازده شما الان این مهربونی هارو از مادرش یاد میگیره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جاتون سبز الان تو حرم امام رضا هستم... همگی حاجت روا بشید و خدا بحق زهرا دامن همتون رو سبز ...

مريم جون زيارتت قبول خانمي ، التماس دعاي زياد .

دعا كن قسمت من هم بشه بيام حرم امام رضا قرار بود بعد از ماه صفر بريم ولي فعلا جور نشده . 

براي همه بچه هاي اينجا دعا كن ، دعا كن من هم خيلي زود عمه بشم . 😍😍😍

ممنون عزیزم ان شالله منم باردار شم خیلی نگرانم که نکنه تخمک نداشته باشم نکنه تخمک ها کم باشن یا رشد ...

یک دنیا ممنون عزیزم بابت اطلاعاتت، خیلی ارزشمنده

اتفاقا منم دوبار واسه سرم زدن با ترس و لرز رفتم آرش

دفعه سوم شک کردم بستری لازم دارم یانه ، و گفتم حتما چون تخت خالی ندارن منو مرخص میکنن

دیگه دفعه سوم رفتم نیکان 

خیلی جالب بود هییییییییییچ فرقی جز مبلغ دریافتی نداشتن

ما امروز رفتیم پیش متخصص خون ویزیت شدیم.هر کاری کردم اون آزمایش های اصلی رو برام ننوشت اما یچیزایی نوشت برام .میگفت اونا برا کساییه که حداقل یبار انتقال منفی یا سن بالای ۳۵ دارن.نمیدونم هر چی بود من متقاعد شدم.کلا دکتر مهربونی بود و منطقی البته.همینا رو انجام میدم ببینم چی میشه. از اونور هم رفنیم آزمایشگاه شرایط این آزمایش ها رو بپرسم .شوهرمم یسر رفت  نوبت گرفت برا دکتر سجادی.که اونجا ویزیت شد و پرونده رو دید و شوهر مم بهش گفت شرایط رعایت شده و داروهایی که خورده.رو 

یه چیز عجیب اینکه بالاخره مکمل تجویز کرد برا شوهرم با توجه به اینکه آزمایشش پیشرفت داشته و بهتر شده.فعلا گفت فرتیل پلاس رو اد امه بده این بسته که تموم شد بجاش سلن پلاس بخوره و تاموکسیفن ۱۰ هم براش نوشت  بعلاوه فولیک اسید ۵

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مريم جون زيارتت قبول خانمي ، التماس دعاي زياد . دعا كن قسمت من هم بشه بيام حرم امام رضا قرار بود بع ...

انشاله میایی...

باور کنید یا نه اما اول همه بچه های اینجا تو ذهنم هستند😢

ما هم امام رضا یهویی طلبید😭😭 

خدا شفا بده همه مریضا رو.. دوستم سرطان سینه گرفت جراحی کرد دیشب اومدم پیشش ....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

ما امروز رفتیم پیش متخصص خون ویزیت شدیم.هر کاری کردم اون آزمایش های اصلی رو برام ننوشت اما یچیزایی نوشت برام .میگفت اونا برا کساییه که حداقل یبار انتقال منفی یا سن بالای ۳۵ دارن.نمیدونم هر چی بود من متقاعد شدم.کلا دکتر مهربونی بود و منطقی البته.همینا رو انجام میدم ببینم چی میشه. از اونور هم رفنیم آزمایشگاه شرایط این آزمایش ها رو بپرسم .شوهرمم یسر رفت  نوبت گرفت برا دکتر سجادی.که اونجا ویزیت شد و پرونده رو دید و شوهر مم بهش گفت شرایط رعایت شده و داروهایی که خورده.رو 

یه چیز عجیب اینکه بالاخره مکمل تجویز کرد برا شوهرم با توجه به اینکه آزمایشش پیشرفت داشته و بهتر شده.فعلا گفت فرتیل پلاس رو اد امه بده این بسته که تموم شد بجاش سلن پلاس بخوره و تاموکسیفن ۱۰ هم براش نوشت  بعلاوه فولیک اسید ۵ تا موقع انتقال بعد دوباره آز بده ببینه چطور شده

@زینبی_بابا      

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببخشید ناراحتتون کردم عزیزان😔😔

عزيزم اين چه حرفيه ميزني ، بالاخره زندگي همينه ، پستي و بلندي داره خدا داره ما بنده هاش رو آزمايش ميكنه ، ما همه انسان هستيم مگه توي دينمون نگفته بايد مثل خواهر باشيم با همديگه و همديگر رو كمك كنيم ، ما كه دوست مجازي هستيم ولي حداقل كاري كه ميتونيم در حق همديگه انجام بديم همين همدلي و دعا در حق همديگه هست .

باز هم بيا اينجا درددل كن ، ان شا الله خيلي زود از شاديهات هم ميا برامون ميگي .

زينب جون شما هم جفتت پايينه لكبيني هم داري ؟ بعد ديگه سونو نرفتي ببيني رفته بالا؟

آره پایینه، جالبه تو غربال و سونو 16 هفتگی پایین نبود، تو سونو 19 هفتگی گفت پایینه

نه لک ندارم و دیگه طاقت اون قلم رو هم ندارم

یک دنیا ممنون عزیزم بابت اطلاعاتت، خیلی ارزشمنده اتفاقا منم دوبار واسه سرم زدن با ترس و لرز رفتم آر ...

زینب جان بابت تحقیقت در مورد هموگلبین ممنون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ما امروز رفتیم پیش متخصص خون ویزیت شدیم.هر کاری کردم اون آزمایش های اصلی رو برام ننوشت اما یچیزایی ن ...

خوب همین که قانع کرده شما رو عالیه دیگه بقیه ش رو بسپار دست خدا

واقعا برای منم جالبه به همسرتون مکمل داد