2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
نه گلم، بالاخره آهن اون بنده های خدا هم باید نرمال بشه اتفاقا چند وقت پیش تو یه گروه طب سنتی سر همی ...

زینب جان ضرر دمیترون بیشتر از روزی دوتا به مادره یا جنین؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینبی جون خوبی؟ نی نی خوبه؟ تهوعت کمتر شد؟ 

مرسی عزیزم از این همه لطف و مهربونی 

آره خدا رو شکر بهترم،چند روز پاکم و دمیترون نمیخورم،ولی گاهی مجبور بشم میخورم

همه اینا رو تحمل می‌کنم فقط پسرم سالم بیاد

جفتم پایینه و سرکلاژ کردم، یه کم نگران زایمان زودرسم که با دعای شما اونم خوب پیش میره ان شاء الله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم‌های  انتقالی   چه خبر  !؟  امروز ۱۰ روز گذشته  هیچ  علائمی جز کمر درد نداشتم نه لکی  نه چیزی   آزمایش نمیدونم  چرا  ۱۶ روز نوشته  در صورتی  که دوستان  میگن  ۱۲ روز آزمایش خون  نشون  میده  دیگه  خیلی سخت  میگذره  هر چی میگذره  نا امید  تر میشم 😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
زینب جان ضرر دمیترون بیشتر از روزی دوتا به مادره یا جنین؟

گلم دیگه بیشتر از دوتا دکترم اجازه نمی‌داد، فقط تحمل کردن 

البته من B6 هم میخوردم

قرص ومیگان هم روزی دوتا مجازی منم میخوردم که کنترلش کنم 

گلم بادکش کتف هم کمک می‌کرد یک روز درمیون

مرسی عزیزم از این همه لطف و مهربونی  آره خدا رو شکر بهترم،چند روز پاکم و دمیترون نمیخورم،ولی گ ...

خوب استراحت کن فقط

ان شاء الله که به سلامتی بغل بگیری قند عسلو

خب اگر اون جوریه خوبه گلی توکل به خدا، ان شاء الله زودی مامان میشی با همین دفعه هم مامان میشی  ...

ممنون عزیزم ان شالله منم باردار شم خیلی نگرانم که نکنه تخمک نداشته باشم نکنه تخمک ها کم باشن یا رشد نکنن یا جواب نگیرم نکنه چسپندگی بدم این فکرها اذیتم میکنن....... هر چی هم سعی میکنم مثبت فکر کنم بازم استرس دارم 

قابل توجه دوستانی که اطلاعات میخوان من بیمارستان های خصوصی رفتم از لاله و... ، به نظرم اینجا چیزی کم نداره  شاید هم از نظر علمی بهتر باشن (برای من که اینطور بود دو سال بیشتر بیماستان خصوصی میرم وقتم تلف شده، دو ماه نیست اینجا میرم تکلیفم معلوم شد) فقط یه کم شلوغ هست ولی تجربه ایی که از اینهمه مراجعه کننده ماما و پزشک بدست میارن ارزشمنده

مرسی عزیزم از این همه لطف و مهربونی  آره خدا رو شکر بهترم،چند روز پاکم و دمیترون نمیخورم،ولی گ ...

زينب جون شما هم جفتت پايينه لكبيني هم داري ؟

بعد ديگه سونو نرفتي ببيني رفته بالا؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم دیگه بیشتر از دوتا دکترم اجازه نمی‌داد، فقط تحمل کردن  البته من B6 هم میخوردم قرص ومیگان ...

مرسی عزیزم..خوش بحال اونایی که حالت تهوع نمیگیرن .بارداری رو کوفت میکنه به ادم 😑

بله خانمی من همراه شما اولی رو حامله بودم که سقط شد و این سری جفتم پایین بود خونریزی داشتم همش تا ۲۹ ...

خيلى ناراحت شدم عزيزم

تو حكمت خدا موندم كه چرا واقعا چرا

مخصوصا ماها كه آسون باردار نشديم كلى سختى تو اين راه كشيديم مثل بقيه ها كه نبوديم طبيعى بدون دردسر باردار شيم پس حكمتش چيه واقعا؟😢😢😢خيلى متاسفم عزيزم فقط مى تونم بگم خدا بهت صبر و آرامش بده🙏🏼🙏🏼💕

ممنون عزیزم . اینقدر سختی کشیدم اینبار فقط دلم میسوزه با تحمل سختی ها برام نموند و هفت ماه فقط حملش ...

عزيزم خيلي سخته واقعا به خصوص كه پسرت رو ديدي ، الان كه دارم مينويسم چشمام پر از اشك هست . اميدوارم خدا خيلي زود دوباره برات جبران كنه خانمي و خودش كمكت كنه .

باور كن من هنوز ميام توي اين تاپيك فقط به خاطر اينكه دلتنگ و نگران تك تك دوستان هستم ، هميشه دعاگوي همتون هستم عزيز دلم .

عزيزم خيلي سخته واقعا به خصوص كه پسرت رو ديدي ، الان كه دارم مينويسم چشمام پر از اشك هست . اميدوارم ...

ببخشید ناراحتتون کردم عزیزان😔😔

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام جاتون سبز الان تو حرم امام رضا هستم...

همگی حاجت روا بشید و خدا بحق زهرا دامن همتون رو سبز کنه....و خدا مامانای باردار بسلامتی و بموقع زایمان کنید. ایشاله از امام رضا بگیرید فرشته هاتون رو

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهرم یه بچه کوچیک داره، حالا ناخواسته حامله شده. پای تلفن اینقدر گریه کرد که دلم براش کباب شد. نمی ...

عزيزم ان شا الله خدا به شما هم خيلي زود ٢ تا فرشته پشت سر هم ميده ، به خواهرت هم بگو قدر نعمت خدا رو بدونه و اصلا به سقط فكر نكنه ، بچه هاي پشت سر هم اينقدر به درد هم ميخورن و اينقدر شيرين هستن كه كم خوابي ها و خستگيهاشون هم كلي شيرينه .