2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
ممنون گلی.پنیر رو که همیشه با گردو و بادام میخوریم.بستنی هم بخدا زیاد نمیخورم.کلا تو خوردن همیشه اعت ...

در حد بعضی وقتا اشکال نداره 

فقط بعد از انتقال اصلا قهوه جات نخور

ببین خارج از کشور بدنشون با کافئین عادت داره، شاید حتی روزی 5_6 لیوان قهوه مصرف کنن، پس تو بارداری اگر اونها روزی یک لیوان بشه کافیه

ولی ما چون عادت نداریم بهتره بعد از انتقال کلا مصرف نشه، چون خیلی روی بچه اثر داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم❣

الان پیام چندتا از دوستان رو خوندم..‌

مصی و محدثه...

بقدری ناراحت شدم که الان با گریه براتون تایپ‌میکنم😢

از خداوند آرامش‌میخوام برای این دوتا دوست گلم و هر زن دیگه ای که تو هر جای دنیا فرشته اش رو از دست داده☘🍀

دخترم رو پام خوابیده و من نگاهش میکنم و برای تک تکتون دعا میکنم این لحظه نصیبتون بشه .. دوستای باردارمم بسلامتی زایمان کنن.🏵🌸

شماهم اگر من رو لایق دونستین ... دعام کنید.. دخترم رفلاکس داره و اذیت میشه.. روزهای بی قراری داره... و من به عنوان یه مادر خیلی غصه دارم🍀

خیلی دوستون دارم.

التمتس دعا❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها توروخدا کمک کنید من امروز رفتم دستشویی لباس زیرم یه لک صورتی دیدم چرا اینطوری شدم

نمیدونم دیروز رفتم مطب دکتر خسته شدم از اونه یا از سونو واژیناله امروزم دوبار بالا آوردم به شکمم فشار اومد خیلی میترسم چیکار کنم؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا...شکرت😍
زینب جون امروز با دکتر شهرستانم ویزیت شدم. چند نکته که تفاوت داره با طرازی رو میگم.ممنون میشم نظرتو ...

ببین عزیزم منم دکترم ایران نبود و چند بار جاهای دیگه رفتم و این مدل تفاوت ها بود، چون به دکتر خودم اطمینان داشتم باز به خودش پیام میدادم و اصلا نمی تونستم کار جدید بپذیرم با اینکه هر دو درست بود، و اینکه میدونستم قرار هست برگرده و پیش خودش برم

اما شما ببین قراره تا آخر با کی ادامه بدی؟ چون دستورات هر دو درست هست، و ببین به کی بیشتر اعتماد داری؟

از بقیه بیمارهای دکتر جدیدت پرس و جو کن اگر قصد داری همین شهر خودتون باشی

خیلی از این اختلاف نظر ها هست و طبیعیه و شک نکن هر دو درست هست، دیگه ببین خودت چه جور راحت تری

ببین عزیزم منم دکترم ایران نبود و چند بار جاهای دیگه رفتم و این مدل تفاوت ها بود، چون به دکتر خودم ا ...

زینب جون بالا نوشتم تورو خدا بگو چیکار کنم لک صورتی دیدم تو لباس زیرم اون بالا توضیح دادم میشه بخونی جواب بدی😭😭😭😭

خدایا...شکرت😍
واي محدثه جون اصلا باورم نميشه ، يك مدتي بود از شما هم خبري نبود اصلا فكر نميكردم چنين اتفاقي براتون ...

ممنون عزیزم . اینقدر سختی کشیدم اینبار فقط دلم میسوزه با تحمل سختی ها برام نموند و هفت ماه فقط حملش کردم و ۵ روز فقط پیشم موند و مثل یه فرشته پسرم پرکشید از پیشم رفت.. برام دعا کن عزیزم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
محدثه جون شما باردار نبودين مگه دوباره؟؟؟من شمارو كاملا يادمه سر اولى و بعد چند ماه دوباره باردار ش ...

بله خانمی من همراه شما اولی رو حامله بودم که سقط شد و این سری جفتم پایین بود خونریزی داشتم همش تا ۲۹ هفته که درد داشتم بچه ام رو برداشتند تو دستگاه ۵ روز موند فقط برام. خدا میخواد من اینجور باشم و تنها بمونم... 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
جنین شناس باید دکتر ها باشن و حتما رزیدنت ها دوروبرش!!! اصلا سونو هم با نظارت خانم دکترها انجام میشه ...

خب اگر اون جوریه خوبه گلی

توکل به خدا، ان شاء الله زودی مامان میشی با همین دفعه هم مامان میشی 

فقط باز میگم اگر از اون هیجانات دیدی اصلا نگران نباش خیلی از ما با همین مشکلات  ivf کردیم و مامان شدیم، اصلا ivf برای همین روزاست

اگر در مورد جنین شناسی پرسیدم هم برای اطلاعات خودم بود هم اینکه خیالم راحت بشه اونجا اوکی هست از اون جهت و بقیه دوستان که دنبال جای دولتی هستن رو هم راهنمایی کرد

ببین عزیزم منم دکترم ایران نبود و چند بار جاهای دیگه رفتم و این مدل تفاوت ها بود، چون به دکتر خودم ا ...

سلام زینب جان،ان شاالله که خوبی.

من امروز بعد چهار روز که از پانکچرم گذشته خونریزی شروع شد.الان دو هفته به موعد پریودم مونده،این پریوده یا جای نگرانی داره؟؟؟؟

متخصص خون به من گفتن موقع پرئودی خون بسیاری دفع میشه که خانم ها واقعا عادی از کنارش رد میشن🙄....حتی ...

چه جالب، مرسی گفتی عزیزم، من همیشه برعکس بهم گفته بودن، چون چند بار تو پریودی آز کم خونی دادم