2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم اصلا اصلا نگران نباش، فقط زنگ بزن مرکز احتمالا پروژسترون رو بیشتر میکنن و یه مدت انوکسا رو قطع ...

امروز تعطیل تا شنبه به جایی دسترسی ندارم توی یه برگه نوشته اگه لک داشتین انوکسا رو قطع نکنین فقط درصورت خونریزی قطع بشه دیروز رفته بودم مرکز از ساعت ۹ تا ۳ بعدازظهر اونجا بودم خیلی خسته شدم راستی توی سونوم طول سرویکسم ۳۰ هستش دکتر گفت اگه تا سه ماه بالا نره میدوزیمش نکنه از همینه استراحتمم بیشتر میکنم ببینم ادامه پیدا میکنه یا نه ولی بعدش ترشحم سفید فعلا دیگه نمیدونم چی به سرم اومده

خدایا...شکرت😍
عزیزم اصلا اصلا نگران نباش، فقط زنگ بزن مرکز احتمالا پروژسترون رو بیشتر میکنن و یه مدت انوکسا رو قطع ...

من حالت تهوعمو دارم اونم زیاد ولی سینه دردم کم شده این که خطرناک نیس؟😢

خدایا...شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید بخاطر همین استرسهاست یا مواد غذایی خوردی یا تو  رفت و آمد از تبریز به تهران به قول م ...

منکه اصلا سردی نمیخورم دیگه دیشب ماست با نعنا خوردم.چون دیدم اصلا خوب نمیشم.

خدایا شکرت  
بیرون که نه، آخه تنهام کسی نیست باهام بیاد شوهرمم اصلا اهل پیاده روی نیست متاسفانه، اهل کوهنوردیه می ...

شادی جون ببخشید دخالت نشه  ولی در مورد حلقه یه سوالی از دکترت بپرس.من شنیدم ضربه هاش ممکنه به تخمدان آسیب برسونه.اینو برای این میگم که الان ماشرایطمون خیلی خاصه و باید خیلی مراقب باشیم و به قول معروف "از آب شب مونده هم پرهیز کنیم" .

سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

سلام عزیزم، اصلا باورم نمیشه، همین جوری گوشی جلوی چشممه و چند بار خوندم شاید اشتباه می بینم ولی هر بار این حقیقت تلخ فقط جلوی چشمام راه میرفت

هیچی دیگه عقل و قلبم قد نمیده بگم... 

ملیکا جون الان تو سیکلی؟ اگه نیستی و  اگه بیرون روی داری و میدونی که ویروسی یا عفونی نیست و از ...

لیلا جان الان تو سیکلم.ضمنا نمیدونم ویروسی و عفونی هست یانه.آزمایشی ندادم.دیشب ماست خوردم.آب و نشاسته هم خوردم.فعلا تا این ساعت نرفتم دستشویی.خدا کنه خوب بشه.

خدایا شکرت  
به منم دکترم گفت میتونی استفاده کنی ولی رده بارداری گروه c هست بخار همون مردد شدم. میگم اگه استفاده ...

گلم خودش خوب نمیشه، حتما استفاده کن

راستی رده مصرفش تو بارداری B هست خاطرت جمع، کجا C نوشته؟ 

بچه ها کسی جواب منو نمیده ferritin =14.2. amh=1.95 کم نیست ؟وd3=83 خوبه؟

عزیزم د3 و ذخیره تخمدانت که خوبه. فریتین هم طبق رنج آزمایشگاه نرماله. اما فکر کنم یه کم آهن باید مصرف کنی. باز زینب جون سوالت رو ببینه کامل جواب میده عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من حالت تهوعمو دارم اونم زیاد ولی سینه دردم کم شده این که خطرناک نیس؟😢

عزیزم کم و زیاد شدن علائم بارداری یا قطع و وصل شدنش مهم نیست

ولی اول که استراحت کن، معطل شدن دیروز هم میتونه دلیلش باشه، اگر باز لک داشتی آمپول ها رو دو تا بکن تا یه مدت، خیالت هم راحت عوارض نداره

طول سرویکس هم نگران نباش بالا میره، نشد سرکلاژ خیلی عمل راحتی هست منم انجام دادم

عزبزم.عفونت قارچی ک باخارش همراهه...اگه عفونت ادراری داری ک.معمولا ربطی ب کلوتریمازول نداره باید انت ...

دقیقا درسته، ولی در ادامه اینم اضافه میکنم گلم گاهی yeast تو ادرار + میشه که نشونه عفونت قارچی هست

اگر باکتری بالا باشه تعدادش و wbc اون وقت آنتی بوتیک میدن

باز هم ببخشید 🙏🙏🙏🙏

ببخشید سلام میشه بگید ازمایشم مشکلی داره یا نه ممنون  ferritin =14.2. amh=1.95 کم نیست ؟وd3=8 ...

گلم ویتامین D3 که دیگه تا مدتها نخور، خیلی بالاست ولی خدا رو شکر دوز سمی نرسیده

فریتین هم رنج آزمایشگاهی که رفتی رو نیاز دارم