2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه گلم اینا رو رعایت کنی دیگه رسما یه جاهایی چیز سردی خوردن مشکلی نداره منم گاهی نسکافه و اینا میخو ...

ممنون گلی.پنیر رو که همیشه با گردو و بادام میخوریم.بستنی هم بخدا زیاد نمیخورم.کلا تو خوردن همیشه اعتدال رو رعایت میکنم.دمنوش ترکیبی خودمم استفاده میکنم ولی بعضی وقتا واقعا دلم یه نسکافه یا قهوه ی داغ میخواد 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

زینب جون امروز با دکتر شهرستانم ویزیت شدم.

چند نکته که تفاوت داره با طرازی رو میگم.ممنون میشم نظرتو بگی.

۱. میگه هفته ای یک پرولوتون بزن دیگه شیاف نذار. در حالیکه طرازی میگه هر روز شیاف و دوازده روز یک بار پرولوتون.

)طرازی از هفته ۱۲ بهم پرولوتون داد ، اما ایشون‌گفتن زیر ۱۶ هفته نمیدم ، و نداد ، امروز داد بهم.)(جنین هامم پسرن ، نگرانم زور نزده باشم )

۲. طرازی روزی  یک فولیک ۵ داده بخورم ، ایشون میگه هیچ لزومی نداره بخوری و نباید بخوری.

۳.طرازی آسپرین رو قطع کرد ، ایشون میگه حالا ک هماتوم جذب شده بخور.

نظرتون چیه دوستان؟

کسایی ک بیمار دکتر طرازی بودن؟

@زینبی_بابا    

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو بارداری از پناد کلوتریمازول استفاده کردین?

اره عزیزم.من.استفاده کردم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گلم اون وقت عملکرد تخمدان و پاسخ دهی به داروهای تحریک پایین میاد  دعا کن فولی زیاد داشته با ...

اوکی پس اینطوریه حالا من میخواستم سونو بعدیم که هفت روز دیگه ست برم اصرار کنم که استرادیول بدن البته میدونم تجویز داروها به اصرار من نیست ولی الان خیالم راحت شد که دلیلشو متوجه شدم، ممنونم که با دلیل برام توضیح دادید

سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂

پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو حتی لحظه ای ناراحت کنم.

اما وقتی فکر کردم دیدم دلم برای اینجا خیلی تنگ میشه و بهتره بدون خداحافظی نرم. 

فرشته های من اسمونی شدن و منو برای همیشه با یه دنیا حسرت و دلتنگی تنها گذاشتن. پنج روز پیش فرشته دومم هم قلب قشنگش دیگه طاقت نیاورد. شایدم خدا نخواست که بیشتر از این زجر بکشه. دو روز اخر تو بخش زایمان بودم . دکترا گفته بودن دیگه تمومه و بدنیا هم بیاد نمی مونه و اگه بک درصد هم بمونه صد در صد مشکلات جدی خواهد داشت. بهم گفتن تصمیم بگیر . می تونی دیگه تمومش کنی و زجر نکشی. الان دیگه مهم نیست که اینجا بگم که من از بعد ازمایش cvs از ایران خارج شده بودم و همه این اتفاقات تو غربت و تنهایی برام افتاد. دور از خونه دور از خانواده. فقط خدا رو داشتم و همسرم. تو اروپا هم ختم بارداری به دلایل پزشکی خیلی راحتتره و راحت باهاش برخورد می کنن. اما من چطور می تونستم . قلب کوچیکش هنوز می زد. هنوز تو وجودم تکون می خورد و دلمو خون می کرد.به خدا التماس می کردم نذاره بچم زجر بکشه. اگه قراره بدنیا بیاد و زجر بکشه من حاضرم به جای اون زجر بکشم. راضی شدم به رضای خدا. تو فاصله چهار ساعت سه بار سونو کردن و من با گریه ایت الکرسی می خوندم و صلاحشو از خدا می خواستم. بار سوم دیگه ضربان قلبی نبود. بیشتر از بیست ساعت طول کشید تا با زور امپول فشار و مسکن پاره های تنمو از وجودم بیرون کشیدن. قلبم تیکه تیکه شد. حتی دیگه نا نداشتم برای جیگر گوشه هام زجه بزنم.  هر روز که می گذره دلم تنگ تر و تنگ تر میشه. برای تکوناشون. حرف زدن باهاشون. شعر خوندن براشون....

نمی دونم شاید وقتی با این همه نذر و نیاز و توسل با همه دعاهایی که بقیه در حقم کردن فرشته هام نموندن حتما لیاقت مادریشونو نداشتم.

نمی دونم چطور می تونم روزای بعدی رو دووم بیارم. حتی امیدی هم برای اینده ندارم. بهم گفتن حداقل باید یکسال صبر کنی برای بارداری بعدی وگرنه این اتفاق دوباره تکرار میشه.  و چند دکتر مختلف مدام اینو با تاکید بهم گفتن.

حالم اصلا خوب نبود و نیست ولی گفتم بی معرفتیه اگه بدون خداحافظی برم. من دیگه اینجا جام نیست.  خونه مجازی که بیشتر از یه سال با یه عالمه دوستای خوب و مهربون سپری کردم. راهنمایی ام کردن. خبر بارداریم خوشحالشون کرد و تو مشکلات دلداریم دادن. یه عالمه برام دعا کردن

از ته دلم و با این دل شکسته و روح زخمی ام از خدا می خوام همتون عاقبت بخیر شید. تک تک اسم نمی برم چون ممکنه جا بندازم. مغزم کار نمی کنه. الهی اونایی که باردارن بچه هاشونو سالم و به موقع بغل بگیرن و اونایی که منتظرن خدا زودتر دلشونو شاد کنه و یه بارداری عالی نصیبتون شه. 

اگه با این پست ناراحتتون کردم واقعا معذرت می خوام ولی دلم خیلی پره. شماها همیشه به درد دل هام گوش کردین و این اخریش بود.🍁🍂🍁

آهان.مرسی.حالا برا تزریق بعدی یه قلم دیگه بردارم یا بقیه این یکی رو تزریق کنم؟.به هرحال سه تا آمپول ...

سلام بهتون گفتن چند روز سینال اف تزریق کنید؟؟  من دارومو از داروخانه خودشون گرفتم دو تا پودر با یه آب و هر کدوم برای یه باره یعنی مثل سوپر فکت نیست که میگفتن تا خط ۵۰ باشه خود ویالش مشخصه

خانم گلا واسه آی وی اف لوله ها حتما نباید باز باشن، درسته؟ یعنی اگه لوله ها بسته باشن هم میشه دیگه؟

بله عزیزم به شرطی که هیدرو(عفونی) نباشن، چون اگه هیدرو باشن یه مایعی ترشح میکنن که نمیذاره جنین لانه گزینی کنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

عزیزم😢😢😢😢😢 خدا خودش دلت رو آروم کنه.چقد سختی کشیدی تو غربت😢😢😢😢😢

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تو ۳ ماهه اول هم میشه استفاده کرد?

اره من همون اوایل بارداری عفونت قارچی گرفتم..دکترم گفت استفاده کن واژینال فقط نصف اپلیکاتور داخل ببر....چندبار هم کلوتریمازول موضعی استفاده کردم...ولی شما کلا با دکترت مشورت کن اگه اجازه داد استفاده کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

چقدر ناراحت کننده... نمیدونم چی بگم واقعا😔😔😔

در پناه خدا باشی همیشه❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...