2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم واسه سرم میگی؟؟؟ 

بله .انقد تحقیق کرده بودم هم به بیمه زنگ زده بودم هم به داروخانه همشون میگفتن مشکلی نیست بهت میدیم امروز ولی این بهانه رو اوردن و تایید نکردن.میگم چرا از اول نگفتید خب منم انقد هزینه نمیکردم میگه شما نپرسیدی که شما گفتی این سرم رو با این بیمه میدی منم گفتم اره میگم خب من از کجا باید میدونستم حالا اگر شما میگفتی چی میشد میگه ما نمیتونیم این چیزا رو بپرسیم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام خانمها به کمک فوری نیاز دارم الان مرکز بودم کارشناسه با عجله برام دارو نوشت و رفت!!!  آمپو ...

عزیزم معمولا این آمپولا دو تا سوزن دارن که یکی کلفت و بلند هست، دومی نازک و کوتاه 

با اون سوزن بلند آب رو دارد پودر می کنی و دورانی قاطی میکنی بعد میکشی ولی هواگیری اصلا نکن اون موقع

بعد سوزن بلند رو آروم در بیار و سوزن کوتاه رو بذار و دور ناف 4 انگشت چپ یا راست در نظر بگیر و با دو انگشت بشگون بگیر و 90 درجه بزن، بعد دستت رو که بشگون گرفته بودی باز کن و تا 10 بشمار و بعد بیار بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نباید زود خودتو ببازی ک  الان داشتم پستهای قبل رو میخوندم ک زینب جان نوشته بود اگه روزها ...

به سلامتی عزیزم. کی انتقال داری؟ایشالا یک یا دو  همبازی شیرین برا پرنسست بیاری. منم متاسفانه آب نمیخورم و تو پیاده روی به غایت تنبل

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه انتقالم ان شاالله اگه شرایطم خوب باشه موند برا سیکل بعد. امروز رفتم بیمارستان،دیروز همسرم که زنگ ...

عزیزم به سلامتی 

جنین سه روزه از اسمش مشخصه یعنی سه روز از عمرش بعد از لقاح گذشته و تعداد سلول هاش کمتر هست  و آرایش اونها قرینه

ولی جنین بلاست یا 5 روزه تعداد سلول های زیاد داره و آرایش اونها به صورت قطب جنینی و سلول های پیش ساز جفت(کوریونی) هست

در مورد بلاست بودن هم بله انتظار داریم با درصد بیشتری حاملگی رخ بده ولی فقط وقتی دکتر صلاح دید به تا اون مرحله کشت میدن 

آره گلم فردا بلاست هستن در مرحله اولیه یا کامپکت 

زینب جون یه سوال شاخ دار میخام ازت بپرسم😁پس منتظر باش شاخات دربیاد🤣🤣 میگممممممم بنظرت امکان دار ...

سلام عزیزم نه دیگه امکان نداره، این جوجه هدیه خدا به شماست 

اون جنین های انتقالی یا پریود رفتن، و جنین هم بستگی داره چه قدر زورش برسه همون قدر زنده می مونه

نه گلم بعد از انتقال، بعد از سونو قلب که حالت تهوع و استفراغ شدید شد دمیترون شروع کردم، بعدش دیگه با ...

خواستم ببینم میشه قبل انتقال خورد چون استرس میگیرم بخاطر اون دستگاه فلزی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
به سلامتی عزیزم. کی انتقال داری؟ایشالا یک یا دو  همبازی شیرین برا پرنسست بیاری. منم متاسفانه آب ...

ای جونم والا منم تازه شروع کردم پیاده روی رو 

ولی آب زورکی میخورم 

فکر کن صبح اول وقت ی خیارشور کوچیک خوردم تا آب میلم بکشه ولی جدیدا با عسل و لیمو میخورم 

گرچه هوام سر شده اصلا آب دلم نمیخواد و ب اجبار ميخورم 

فدات شم انشاله با همه دوستان منتظر نینی خصوصا خانومای اینجا طعم شیرین مادرشدن رو بچشیم 

خدا از دهنت بشنوه دخترم  کچلم کرده هر روز میگه چرا نمیری بیمارستان آجی منو از تو دلت دربیاره خانم دکتر؟!! 

من ک روسیاهم ولی از خدا خواستم بخاطر دل پاک و معصوم دخترم ی همبازی هرچی ک باشه بهمون بده

واقعا مربوط ميشه به سن؟  من انتقال قبلي ضخامتم خيلي سخت بالا رفت  پريودهام قبل انتقال يك ...

نه گلم تخمدان و رحمت یه رفرش اساسی شده و الان خیلی وضعش خوب شده چون مدل خون ریزی الانت نشون دهنده سلامت هست

بله .انقد تحقیق کرده بودم هم به بیمه زنگ زده بودم هم به داروخانه همشون میگفتن مشکلی نیست بهت میدیم ا ...

من از دوازده فروردین گرفتم البته چهارسال پیش خیلی راحت بهم دادن 

ولی من مدارک سقط بردم از بیمارستان