2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
این مشکل منم هست دوبار بعد پانکچر پریود شدم اما اثری از ترشحات تخمک گذاری نیست.هزارجور فکر اومد سراغ ...

مثه من 

در تخیلاتم فکر میکردم اثر هورمونا می مونه این ماه هم تخمک زیاد تولید میشه اما انگار کلا تخمدان رفته تعطیلات

عزیزم منم مثل خودت تا الان سه بار پانکچر شدم توی شهر خودمون. اینبار اومدم تهران یه مقدار تحقیق کردم. ...

ایشالله اینبار خدا بخواد نه یکی نه دوتا سه تا بهت بده اینروز اصلا یادت بره ،انشالله منم سوم پریودیم هفته دیگه آزمایشاتمو بدم برم ببین خدا سبب خیره کجا گذاشته برم خدمتش

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمها به کمک فوری نیاز دارم الان مرکز بودم کارشناسه با عجله برام دارو نوشت و رفت!!!  آمپو ...

عزیزم اول اون آب رو باید بکشی تو سرنگ، بعد خالی کنی تو ظرف یکی از پودرها، بعد یکم‌بغلطونیش تا حل شه، بعد دوباره اون‌مایع صاف و یکدست شده رو بکش تو سرنگ و خالی کن‌تو‌ظرف دوم‌پودر تا اونم‌کامل حل شه، بعد هم‌بکش داخل سرنگ و‌تزریق کن، فقط  بعد از همه اینا سرسوزنت رو باید عوض کنی و با سر سوزن انسولین تزریق کنی، با دو تا انگشتت به فاصله ۴ سانت از نافت رو نیشگون بگیر و‌تزذیق کن، راحته نگران‌نباش

گلم تهران عالیه، بین ابن سینا و رویان به نظرم فرقی نیست دیگه خودت بیا تصمیم بگیر  تازه مسیر هم ...

ممنون زینبی گل حتما تاخدا چی قسمت کنه  ممنون ایشالله خودتم نینی گلتو بغل کنی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام خانمها به کمک فوری نیاز دارم الان مرکز بودم کارشناسه با عجله برام دارو نوشت و رفت!!!  آمپو ...

ببین اول آب رو با اون سوزن بزرگه وارد یه آب کن هم نزنی ها خودش قاطی میشه بعد دوباره بکش تو سرنگ بعد همونو دوباره وارد پودر دومی کن بعد دوباره بکش بالا و بعدم تزریق کن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
واقعا مربوط ميشه به سن؟  من انتقال قبلي ضخامتم خيلي سخت بالا رفت  پريودهام قبل انتقال يك ...

عزیزم نباید زود خودتو ببازی ک 

الان داشتم پستهای قبل رو میخوندم ک زینب جان نوشته بود اگه روزهای اول پری برید سونو قطعا ضخامت کمه 

ولی من حدودای دهم پری بودم ک دکتر منو سونو م

کرد و گفت نسبت ب چهار سال پیش ک سونو شدی و ضخامتهات بدون دارو هم عالی بود، اینبار وضعیت ضخامت رحمت خوب نیس و داره نازک میشه ولی نگران نباش با دارو حتما میره بالا 

ولی ی هفته ای هست ک من جدی پیاده روی میکنم 

ی بطری آب معدنی گذاشتم روی میز و میرم و میام زورکی میخورم 

بغلش هم ی ظرف عسل خالصه ک هر وقت گرسنم شد ی قاشق عسل رو با ی لیوان اب میخورم 

حالا ویتامین ای هم ک میخورم 

باید برم لوبیا سبزم امروز بخرم 

فریزریشو دارم اما میخوام تازه بگیرم بخورم 

نمک میزنم بخارپز مثل باقالی خالی خالی میخورم 

خلاصه ناامید نشو 

من بارداری قبلی  دیابت هم گرفتم بالا هم بود ولی با رژیم کارم ب تزریق انسولین نکشید 

انشاله بعد از مثبت شدن آزم هم خیلی باید حواسم ب رعایت میزان مصرف شیرینی‌جات باشه 

میگن معمولا اونایی ک ی بار دیابت بارداری بگیرن احتمالا سر بارداری بعدی هم میگیرن 

برای همین دکتر گفت  از ماه بعد بهت متفورمین میدم ک برای انتقالت هم خوبه حالا متوجه نشدم یعنی برای اکی ترشدن شرایط رحمم بهتره یا میزان مثبت شدن انتقال 

من روز سوم بودم.میگن طبیعیه.من اصلا به سن و اینا فکر نمیکنما.شما هم فکر نکن.انرژی منفی میده.

والا من اصلا دوس ندارم فکر منفی بکنم ولی این حرف دکتر بود ک خب براش راهکار هم داد 

بالاتر توضیح دادم عزیزم 

عزیزم اول اون آب رو باید بکشی تو سرنگ، بعد خالی کنی تو ظرف یکی از پودرها، بعد یکم‌بغلطونیش تا حل شه، ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون، رفتم بخش پرستاری مرکز گفتن برو ساعت ۴ بیا برات هم تزریق کنیم هم توضیح بدیم گفتم اخه من دارم برمیگردم سرکارم نمیتونم،،   این مطلبو متوجه نمیشم مگه سوزن سرنگ با دست راحت از جاشون جدا میشن؟!  موقع جدا شدن مواد نمیریزه؟  با زاویه چند بزنم؟

ببین اول آب رو با اون سوزن بزرگه وارد یه آب کن هم نزنی ها خودش قاطی میشه بعد دوباره بکش تو سرنگ بعد ...

سوزن کوچیکه رو برا تزریق وصل کن و بعد هواگیری کن و بعدم تزریق

ببین اول آب رو با اون سوزن بزرگه وارد یه آب کن هم نزنی ها خودش قاطی میشه بعد دوباره بکش تو سرنگ بعد ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون ولی اخه سرنگ انسولین هم دادن من چه جوری سر سوزنو عوض کنم مگه راحت بکشی جدا میشه مواد نمیریزه؟؟؟  

یه سوال دیگه با دارو یخ دادن یعنی یخچالیه دیگه بزارمش یخچال؟

عزیزم نباید زود خودتو ببازی ک  الان داشتم پستهای قبل رو میخوندم ک زینب جان نوشته بود اگه روزها ...

عزيزم متفورين رو دكتر غدد دو ماه قبل بمن داد و گفت تا انتقالت مصرف كن بخاطر ديابت ميدن متفورينو البته آزمايشمو ديد قندم تو رنج نرماله ولي با اين وجود نميدونم چرا پشت گردنمو نگاه كرد گفت بايد متفورين بگيري قبل بارداري. ويتامين اي هم برام نوشت هفته اي دوتا خودم از سرخود دارم امگا3 و ال آرژنين ميخورم طبق تحقيقات خودم خوبه واسه انتقال خدا بخير كنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم عزیزم از توضیحاتتون ولی اخه سرنگ انسولین هم دادن من چه جوری سر سوزنو عوض کنم مگه راحت بکشی جد ...

آره یخچالیه.ببین وقتی دوتا پودر رو قاطی کردی  و کشیدی تو سرنگ چون یکم هوا داره نمیریزه.اون بزرگه رو دربیار اون انسولین رو بزن رو سرنگ.بعد هوا گیری کن بعدم تزریق