2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من قبل از پانکچرم هم رژیم گرفتم هم ورزش کردم حالا نه خیلی زیاد، ولی 4-5 کیلو کم کردم خیلی خوب ...

درسته هوا سرد شده و آدم زورش میاد بره بیرون 

ولی با دو سه نفر صبحا قرار پیاده روی بزار یا عصرها قبل تاریکی هوا 

من ی مدت با همسرم میرفتم دو سه دوری کل پارک پردیسان هر شب کارمون بود 

یادمه شبای اول حس مردن داشتم نفسم بالا نمی‌ومد ولی چند شب بعد دیگه عادی شد برام ک سر انتقال آخرم بهم کمک کرد. 

با ی دوست بری ارادش هم میاد سراغت 

وقتی رفتی پیاده روی برو برای خودت ی جایزه بخر. بخودت پاداش بده باور کن حس خوبیه 

من میرم میام واسه خودم نون تازه میگیرم و ی صبونه خوب میخورم ولی قبلا اصلا حس صبحونه خوردن نداشتم 

اصلا حال دلت خیلی خوب میشه 

از این بیسکوییت های ترد میخورم... ولی میوه خام میخورم آخه میگن ویتامینش میره اگه بپزیم که! غذا هم که ...

مثل من منم از همه چي بدم ميومدم الان بكم بهتر شدم 

حرير بادوم بخور من ميخوردم كه ضعيف نشم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یکم بخاطر وضعیت مالی برام سخته😌😌😌

میدونم عزیزم واسه هممون تو این شرایط سخته.مادر شدن تاوان داره دیگه...من که واقعا نمیتونستم برم چون بعد 5دقیقه پیاده روی دل درد و لکه بینی سراغم میومد.حالا شما اگه میدونی میتونی بری برو شرایط آدما باهم فرق داره

از این بیسکوییت های ترد میخورم... ولی میوه خام میخورم آخه میگن ویتامینش میره اگه بپزیم که! غذا هم که ...

ضمنا پرتقال و نارنگی مخصوصا از نوع ترشش اسید شون خیلی زیاده بهتره کمتر بخوری

در مورد نمک ی کوچولو بخور بعدش آب بخور فشارت بالا نره 

نه دیگه نباید خورد ولی حالا با یک دفعه چیزی نمیشه نترس فکر میکنم برای آخر شب سنگین بوده برات وگرنه ...

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟من دور از جون شما دو سه روزه سزما خوردم آبلیمو و عسل زیاد خوردم چه ضرری داره؟

خدا جونم شکرت...
مثل من منم از همه چي بدم ميومدم الان بكم بهتر شدم  حرير بادوم بخور من ميخوردم كه ضعيف نشم  ...

وااای خیلی بده... من خود بادوم رو میخورم روزی 14 تا ولی باورت میشه حتی اسم غذا خوردن هم میاد حالت تهوع میگیرم!!

سلام عزیزم امروز با اینکه شیش روز از قطع ال دی میگذره پ پری نشدم رفتم سونو و مشاوره بیهوشی،  دا ...

عزیزم استرادیول برا سیکل انتقاله.منم نداشتم.تازه منم اندومترم  خیلی نازک بود سونوی اول.که پرسیدم گفت خیلی خوبه.برا این موقع از سیکل.در طول سیکل بالا میره.تو سونوی آخر هم ضخامتم ده بود و سه خطی.واسه تخمک داشتن هم که شما داری داروهای تحریک تخمدان استفاده میکنی.باعث میشه تخمدونات تحریک بشن و تخمک تولید کنن.نگران پری شدن هم نباش کلا عملکردش بخاطر مصرف بوسرلین در کنترله.من پریود شم کلا شکل پربود نبود.بیشتر شبیه لک بود که قرمز بود.اصلا بوی خون هم نمیداد😁😁.کلا نگران نباش.اما آب و پیاده روی و مصرف آجیل و همچنین سفیده تخم مرغ رو داشته باش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.