2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
با زاویه ۴۵ تا ۹۰ درجه میتونی بزنی.تو بروشورش نوشته.من ۹۰ درجه میزدم

ممنونم عزیزم الان تیوریشو کامل متوجه شدم غروب با همین توضیحات عملی تزریق میکنم، خیلی ممنون وقت گذاشتید خیلی هول کرده بودم الان آروم شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من برای قبل انتقال به من محلولش رو داده بود و پرسیدم چرا گفت خونرسانی به رحم رو بیشتر میکنه. ول ...

پس دکتر این دارو رو تجویز میکنه 

شما چند بار خوردی ک فشارت افتاد؟؟؟ 

بچه ها من خیلیییی ترش میکنم چیکار کنم بهتر بشه؟

ریفلاکس داری صبحا چوب شور بخور 

بلافاصله بعد از غذا دراز نکش 

چیزای چرب و سرخ کردنی و میوه های خام بده 

اگه میتونی کمپوت گلابی خونگی بخور

پس دکتر این دارو رو تجویز میکنه  شما چند بار خوردی ک فشارت افتاد؟؟؟

من روزی 2 تا ویال میخوردم. دکتر گفت نباید فشار رو بندازه ولی برای من اینجوری شده بود! بعد شب ها فقط میخوردم یکی... نزدیکای انتقال هم نخوردم دیگه خودم

ریفلاکس داری صبحا چوب شور بخور  بلافاصله بعد از غذا دراز نکش  چیزای چرب و سرخ کردن ...

از این بیسکوییت های ترد میخورم... ولی میوه خام میخورم آخه میگن ویتامینش میره اگه بپزیم که! غذا هم که زیاد نمی تونم بخورم. از همه غذاها بدم میاد.

بیچاره همسرم هی میگه چی دلت میخواد برات بگیرم؟ میگم از همه چی بدم میاااد

بچه ها من خیلیییی ترش میکنم چیکار کنم بهتر بشه؟

• وعده­‌های غذایی کمتر با دفعات بیشتر میل کنید و از نوشیدن آب و مایعات در حین خوردن خودداری کنید. در عوض بین وعده­‌های غذایی آب بنوشید.
  • به آرامی بخورید و هر لقمه را به خوبی بجوید.
  • چندساعت قبل از خواب دست از خوردن بکشید.
  • از مصرف غذاها و نوشیدنی­هایی که باعث ترش کردن در بارداری می­شود خودداری کنید. موارد معمول شامل شکلات، غذاهای چرب، غذاهای تند، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و موادی که برپایه گوجه­ فرنگی باشند، نوشابه­‌های گازدار و کافئین­ دار است.
  • حداقل تا یک ساعت بعد از مصرف غذا دراز نکشید. پیاده روی آرام نیز ممکن است به هضم بهتر غذا کمک کند.
  • به جای لباس­های تنگ از لباس­های راحت استفاده کنید.
  • وزن سالم خود را حفظ کنید.
  • هنگام خواب از بالش برای بالا بردن قسمت فوقانی بدن استفاده کنید.
  • به سمت چپ بخوابید. دراز کشیدن به سمت راست معده را در بارداری بالاتر از مری قرار خواهد داد که ممکن است منجر به ترش کردگی معده گردد.
  • بعد از غذا آدامس بدون شکر بجوید. افزایش بزاق می­تواند هرگونه اسیدی که وارد مری می­شود را خنثی کند.
  • برای جلوگیری از علائم پس از شروع، ماست یا یک لیوان شیر بخورید.
  • مقداری عسل را در چای بابونه مخلوط کرده و میل نمایید.
  • ۲ تا ۳ قاشق چای­خوری سرکه سیب را در یک لیوان آب ۸ انس مخلوط کنید و میل نمایید. اعتقاد بر این است که گرچه حتی سرکه سیب اسیدی است اما به تعادل تولید اسید در معده کمک می­کند.
  • زنجبیل یک درمان طبیعی است که به افرادی با ناراحتی معده، تهوع و استفراغ کمک می­کند.
  • زنان باردار نباید سیگار بکشند. سیگار کشیدن علاوه بر آسیب به جنین، اسفنکتر قسمت تحتانی مری را تضعیف می­کند و باعث تشدید ریفلاکس معده می­شود.
  • سعی کنید مقدار نوشیدن مایعات پس از آخرین وعده غذایی در طول روز زیاد نباشد، زیرا هرچه معده خالی­تر باشد احتمال کمتری برای ریفلاکس اسیدی معده وجود خواهد داشت.
  • به جای نوشیدن مقدار زیادی از مایعات در یک بار، مقدار کمی از آن را بنوشید.

گزینه‌­های پزشکی دیگر شامل تکنیک­های طب­ سوزنی و ریلکسیشن مانند ریلکسیشن عضلات، یوگا یا تصاویر هدایت شده است. همیشه قبل از امتحان درمان­های جدید با پزشک خود مشورت کنید.

وعده­‌های غذایی با حجم کم و دفعات بیشتر مصرف کنید. از غذاهای چرب و تند به ویژه قبل از خواب خودداری کنید. از شیر اجتناب کنید. شاید فکر کنید شیر ایده خوبی است اما آن در واقع اسید معده را افزایش می­دهد و همه چیز بدتر می­شود.

شما کدوم مرحله سیکل هستین.؟توضیحاتتون هم عالی بود.

💖💖

من الان دارم ب تغذیه و ورزشم میرسم البته نه صد در صد تا اونجا ک وقتم اجازه بده

عزیزم من پری این ماه میرم واسه خراش 

پری آذرماه انشاله انتقال

می فهمم عزیزم ولی چه میشه کرد  ان شاالله آخرش خوش میشه و تمام این سختی ها فراموشت میشه

سلام عزیزم امروز با اینکه شیش روز از قطع ال دی میگذره پ پری نشدم رفتم سونو و مشاوره بیهوشی،  داروهام شد تا خط ۲۰ بوسرلین برای ۷ روز و روزی دو پودر و یک آب سینال اف دور ناف برای ۷ روز بعدشم برم سونو مجدد،،،  اونجا اونجا شانس من کارشناس عجله داشت و میخواست بره سریع حرف زد و رفت ازش پرسیدم پس من کی پری میشم گفت شاید نشی یا بشی ولی فقط لک بینی باشه!!!!!!  نمیدونم الکی جواب منو داد یا منظور منو متوجه نشد مگه میشه من برم تو سيكل میکرو و الان سینال اف برام شروع شده باشه بعد پری نشم؟؟؟؟!!!!!  پری نشم که تخمک ندارم؟؟؟؟  و اینکه دکتر مصطفایی سونو واژینال انجام میداد گفت ضخامت اندومتر خیلی نازک!!!!  ولی کارشناس بهم استرادیول نداد،   من سر ای یو آی شدن هم ضخامتم پایین بود،،،  الان من که این همه آب میخورم پس چرا بی تاثیره؟  البته پیاده روی درست حسابی ندارم فقط نیم ساعت تو خونه ولی آب زیاد میخورم،  نکنه برای ۷ روز دیگه که برم بازم ضخامتم کم باشه و استرادیول اون موقع دیر باشه؟؟؟؟؟  چرا هنوز پری نشدم ولی برام سینال اف تجویز شده؟؟؟؟؟  ببخشید کلی سوال پراکنده پرسیدم

شادن جان  من تا حالا بادکش نکردم ولی مطمنا خود فروشنده میتونه بهت کمک کنه  خداروشکر ک ذخی ...

میدونی من قبل از پانکچرم هم رژیم گرفتم هم ورزش کردم حالا نه خیلی زیاد، ولی 4-5 کیلو کم کردم خیلی خوب بود تاثیرش رو روی پانکچرم دیدم تو این یه ماه دوباره تنبل شدم وزنم برگشته نه ورزش میکنم نه پیاده روی، مثلا این ماه خیلی ماه مهمیه برام ولی نمیدونم چم شده😔😔😔

البته این دو تا آز ذخیره برای قبلا از دوتا پانکچرمه، الان خیلی کمتر شده حتما، چون یه بار 23 تا تخمک ازم گرفتن یه بار 27تا

برام دعا کن یه کم اراده پیدا کنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
از این بیسکوییت های ترد میخورم... ولی میوه خام میخورم آخه میگن ویتامینش میره اگه بپزیم که! غذا هم که ...

خب ميوه های خام زیاد نخور گلابی و به بصورت کمپوت عالیه 

خیار و گوجه هم طبعشون سرده هم واقعا معده رو اذیت میکنن 

حالا من ی چیزی شنیدم ک این مواقع ی کم نمک بخورید 

ب تعادل اسید معده‌ کمک میکنه ولی بعدش ای بخور ک فشارت بالا نره و البته خیلی کم نمک بخور یادت نره خواهر حالا فشار هم خدای نکرده اضافه بشه

ی تیکه کوچولو موز بخور