2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها من دیروز روز دوم پریودیم بود که رفتم سونو برا شروع کارای انتقالم که گفتن تو یکی از تخمدا ...

عزیزم سلام

اتفاقا سیکل نچرال عالیه اگر جواب بده بدنت خیلی شبیه بارداری طبیعی میشه 

اگر هم نشد گلم اصرار نکن چون جنین هات حیف هستن، بذار با دارو کیست رو بر طرف میکنن، درست می‌شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سعی کن کمتر دولا راست بشی، جارو برقی هم خوب نیست خصوصا روزهای نزدیک پانکچر  ولی عوضش پیا ...

مرسی عزیزممم اره می خوام برم راه برم که هوا بارونیه تو خونه فعلا راه میرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم حتی من این قضیه سم رو نمیدونستم به خاطر ویارم کل سه ماهه اول رو در حد زیاد مصرف کردم واقعا فق ...

مامان شیکموووو    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اگه به اين خاطر باشه اين كه كلا ماهي نخوريم اشتباه محضه چون ماهي فوق العاده براي هوش جنين مفيد هست ...

بله سلمون خیلی خوبه ماهی که جیوش زیاده میگن برای جنین خوب نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم مگه میشه یه دارو و یک روند رو برای همه تجویز کرد گلم بوسرلین برای سیکل بلند پانکچر میدن همرا ...

من سونوی دوم که رفتم دکتر میگفت که رحمم نازکه.نگران شدم.میگم شاید تغذیه مو باید بهتر کنم.یا پیاده روی داشته باشم.پس با استرادیول ضخامت زیاد میشه؟

خدایا شکرت  
ببين فقط عسل و زعفران و دل و جيگر آويشن و دارچين نخور  همه چي ميتوني با خيال راحت بخوري اينجور ...

ممنونم عزیزم 

واسه تحرک چی ؟

میتونم راحت بلند بشم بشینم و راه برم ؟

اخه مامانم تا منو میبینه میگه بخوااااب😁😁😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام عزیزم بله فقط ترجیحا ماهی قزل آلا یا سالمون باشه

ماهی زبون بود با حامور

کلا نخورم بهتره 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
🙈🙈🙈🙈🙈 به خدا ویار داشتم تشنه بودم خدایا منو ببخش😂😂😂😂

زینب   تو دیگه خداییش چی دیگه نخوردی؟؟؟؟!!!!

همه چی خوردی!!!! اون شوهرطفلکیت ر اسیر کردی هی ببرتت بیمارستان سرم بزنه!  

همه چی میخوری خپ حالت ر باید هم به هم میزد  

یه وقت ناراحت نشی برشوخی گفتم ها که بخندیم

راستی ویارت به شیرینی بود نه؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم هر غذایی قبلا میخوردی الانم بخور  مشکلی پیش اومده؟

اینقد شنیدم این بده اون بده ترسیدم بخاطر همین با احتیاط میخورم هرچیزی رو 😁