2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
تبرییییک آرزو جون.باور کن امروز فقط برای اینکه خبر شادیتو ببینم     اول صبح اومدم تاپی ...

ممنون عزیزم چقدر شماها مهربونید خدا رو به فاطمه زهرا قسم میدم هیچ زنی چشم انتظار نباشه از ته دل دعا میکنم خبر بارداری تو همین روزا بدی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها . من داغان شدم از امپول. به نظرتون زنگ بزن مطب، بپرسم بجاش شیاف بذارم یا نه!!!

چند تا  میزنی  مگه  فکر نکنم‌‌مشکلی  باشه  بازم  بپرس  منم کبودم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
چند تا  میزنی  مگه  فکر نکنم‌‌مشکلی  باشه  بازم  بپرس  منم کبودم

@مامان_موفق1    

امان از این آمپول پروژسترون! من که ۳ روز یکبار میزنم داغونم وای به کسایی که روزی یکی یا دوتا میزنن!! 🙈

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
@مامان_موفق1     امان از این آمپول پروژسترون! من که ۳ روز یکبار میزنم داغونم وای به کسای ...

واقعا  خیلی سخت  باز  ایشالا  مث شما نتیجه  بگیریم  خوبه  من حاضرم روزی ۵تا  بزنم    امید   داریم  ولی الان  هم استرس هم درد  و عصبی  میشیم  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم خوبی؟مبارک باشه ازمایش مثبتت خیلی حس خوبیه .. ان شاالله خدا این حس رو نصیب هر کی فرزند می ...

انشاءالله همه منتظرا این حس خوب رو خیلی زود تجربه کنن همه باردار ها هم به سلامتی فارغ بشن منم بین اونا نه عزیزم من اصلا علایم نداشتم تا روز آخر هم منتظر لک بودم که ندیدم بعضی وقتها حس میکردم پاهام درد میکنه که بعدا دیدم انگار تلقین میکنم چون خیلی به بدنم زوم میکردم بدنم یه خورده داغ میشد که بچه ها گفتن بخاطر داروها هم میشه اینطوری شد در کل انگار اون چند تا علایم هم مال پروژسترون هس منم خیلی استرس داشتم دایم قرآن میخوندم و دعا تو هم این کارو بکن اروم میشی دعای مشلول رو با معنی بخون بدجوری آرامش بخش هس منم استرس دارم همین کارا رو میکنم به قول بچه ها استرس اصلی از روز مثبت شدن شروع میشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام زینبی عزیز من الان هفته سیزدهم هستم روزی دوتا آمپول پروژسترون تزریق میکنم تا کی باید این آمپول ...

قطع کن عزیزم خیالت راحت باشه کم کم قطع کن مثلا اگه روزی یکی هستش بکن یک روز در میون و بعدش دوروز و ...🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنوووووون عزيز دلم مرررررسي از تبريك قشنگنت😘😘😘 انشاالله همه منتظرا مامان بشن كه خوشحالي منم كام ...

قربونت برم .خدا از زبونت بشنوه .این که آرزوی منه.ایشالا قسمت همه بشه

واقعا  خیلی سخت  باز  ایشالا  مث شما نتیجه  بگیریم  خوبه   ...

انشاالله شما و همه مامانهای منتظر نتیجه بگیرین. میدونم تحملش تا قبل از آزمایش مثبت واقعاً سخته.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ممنوووووون عزيز دلم مرررررسي از تبريك قشنگنت😘😘😘 انشاالله همه منتظرا مامان بشن كه خوشحالي منم كام ...

لیانا جان خداروشکر، مبارک باشه به سلامتی بغلشون کنی، خیلی دعا کن برامون❤️❤️💖💖🌺🌺